לכל החברים שאמרתי להם במסרים...

לכל החברים שאמרתי להם במסרים...

לונג יורו\דולר לונג פאונד\דולר שורט דולר\יין הגיעו זמני המימוש, או להעביר SL ל 0 או לממש רווח.

YOS208

New member
עמיאל בוקר טוב

סליחה על השאלה...אבל..למה בעצם כל המסרים לקנייה ומכירה שאתם מבצעים בפרטי ? רעיון הפורום הוא החלפת מידע גלוייה .. לא ?

לא אמרתי לצאת, רק לשנות SL ל 0

ליוס, אני לא רוצה לקחת אחריות ל100 אנשים שיקראו את זה ואם זה לא יצליח...?

שושן7

New member
או...

או לממש רווח... בכל מקרה מה זה משנה... עמיאל אתה בכל מקרה 10

YOS208

New member
עמיאל

הבנתי את ההסבר ...רק לא הבנתי - הפורום קיים בקושי שבוע , ספרתי אולי 10 משתתפים וכבר יש קבוצה שמעבירה בינה לבין עצמה אינפורמציה ! חשבתי שאתם רוצים לחלוק מידע על גבי דפי הפורום..מה שנראה לי שיש כאן קומונה סגורה ופורום מאחורי הקלעים, קבל עיצה טובה ממישהו וותיק - שנה גישה אחרת הפורום יתרוקן מתוכן וכל היום תתעסקו עם מסרים יום מוצלח לכולם

החיליק

New member
ליוס ועמיאל

שניכם צודקים ולכן עמיאל אתה יכול לכתוב המלצה ואף אחד לא יכול לבוא בטענות כי הרשות הידו להחליט מה דעתכם כיוון היורו והפאונד ימשיך לעלות או יחסם תודה רבה

ליוסי היקר, תדע לך

שרק כ20 אנשים כותבים בנתיים אבל קוראים את הפורום יותר ממאה אנשים! ושולחים לי למסרים, מה לעשות אם כך כסף וכך כסף.... בטח שאני לא יכול להמליץ לחלק תיק פרטי לאדם בשווי 250K על דפי הפורום... כשאני רואה משהו יחסית בטוח אני מעלה גרף והודעה כמו בדולר\יין ראה עשה שם כבר 80 פיפס, העלתי גרף נתתי דעה וכבר קיבלתי איזה 10 פניות "תודה עשינו והרווחנו" אז אני לא יכול לקחת אחריות יותר מידי. תודה רבה אחי, וקיבלתי גם את ההערה שלך. עמיאל פורקס מנהל הפורום

ilanc7

New member
בטח שיכול על דפי הפורום

וכל מי ששואל אותך מה לעשות, מה עשה לפני הקמת הפורום? רולטה? עדיף שישים את הכסף בקרן נאמנות וילך לים. או שהם מחפשים יעוץ ומישהו שיחליט במקומם מה לעשות, אבל בחינם ?

למעלה