לכל החברים

ע דה

New member
לכל החברים

טוב אתם רואים שלמדתי סוף כל סוף כיצד להכנס. אני מקווה שירון לא ימחוק את הודעתי זו. לאחר שירון יחליט להסיר את ה"סילוק" אחזור אל שמי המקורי. עד אז אשתמש בינתיים בשם החדש. ברצוני להעיר לכם מספר דברים. אני לא בעד מלחמות אני בעד שלום. לצערי, אולצתי לנקוט באמצעים הללו בעבר כיוון שלא היתה לי כל ברירה. אני מאד מבקשת מכל הנוגעים בדבר, שיצאו נגדי על כל נושא שהעלתי וניסו לפגוע בי בפגיעות ישירות - דבר שלא הועיל לא להם ולא לי. להפסיק עם התנהגות זו. אני מצידי אפסיק להגיב אליהם, אם הם יפסיקו להתקיפני. זהו רק קומץ של חברים כאן והנוגעים בדבר יודעים למי הכוונה. סילקו אותי בדרך לא דמוקרטית, קבעו לי עובדה להפסיק להגיב ואני איני מוכנה לתת לאותו קומץ של אנשים לנצח. יש נושאים רבים בריקודי עם שניתן להביא לכאן ולפתח אותם - התרכזו בהם! מי שלא אוהב חידות - שלא יכנס ויעבור לנושאים האחרים. מי שכן אוהב חידות שיכנס ויפתור אותן. מי שאינו אוהב את מה שאני כותבת - זכותו - שיעבור לנושא הבא. מי שחושב שאני כותבת הרבה ומעירה בכל עניין - שיתעלם, שלא יכתוב לירון מסרים ויתסיס אותו נגדי - ראיתם לאן זה הוביל. לנקודת ההתחלה. אני בהחלט אתחשב במסרים אישיים אם לא יהיו אישיים כלפי ומאחוריהם יסתתרו כל המזימות הידועות. אף אחד שלא יפריע לשני ורסנו בבקשה את תגובותיכם ואני מצידי מבטיחה לרסנן גם כן. הדרך לסלקני היא לא הדרך הנכונה, אני יכולה להכנס בשמות שונים, במחשבים שונים ולהפעיל לכאן את כל ידידי התומכים בי. אין לי כל רצון לעשות זאת ולהפריע לפורום. אנא הפסיקו את המלחמות כלפי וכך ייטב לכולנו. לכל דבר ניתן למצוא פיתרון, והפתרון לבעיה זו היא הפתרון שתפסיקו להתקיפני וכך לא אצטרך להגיב בהתקפות חוזרות. זוהי בקשה מאד מיוחדת ומקווה שכולכם תרתמו למשימה ביחד איתי. שבת שלום.

קיבלת הזדמנות נוספת

אם כי לא בדרך הנכונה ולצערי, אם תקראי שב את דבריך גם את המסר שלך יכולת לנסח בצורה יותר חיובית. מעתה והלאה אין יותר להזכיר פרשה זו ואני מקווה ובטוח שתדעי לנווט את דרכך בפורום בתבונה, כפי שהיה בתחילת הדרך.

ע דה

New member
לירון מישר - תגובה

המסר שלי מנוסח בצורה מאד ברורה וחיובית. הדרך היחידה להפסיק את המלחמות היא לא ליצור אותן. אני לא יצרתי את המלחמות אני רק הגבתי עליהן, וכנ"ל לגביך ולגבי כל אלה שיודעים במי המדובר לגבי נווט הדרך בהמשך בתבונה. אם הם ינהגו כך בוודאי ובוודאי שגם אני.

ע דה

New member
ירון ההזדמנות הנוספת מה היא אומרת?

שכעת החסימה הורדה ויחזור אלי שמי המקורי? או שאמשיך בשמי הנוכחי?

שלום רב שובך צפורה נחמדת

כשאת כותבת ברוגע - תענוג לקרוא את מכתביך. אל תזכירי מהיום אף פעם - "התקפות עליך" - כי אנחנו לא מתקיפים, אנחנו משוחחים. אני חושב שיש לנו דוגמא טובה מאוד מיום טוב, גם כשהוא כועס, הוא מגיב בנחת , ומי שטועה , ופוגע בו , בלי כוונה - מרגיש שלא בנחת. ראי תשובתו לחבר , שכתב הערה על החברות של יום טובעם אבי פרץ. העינינם יושבו בצורה אינטליגנטית. גם עזרא ידידנו , מוכיח חוכמה. דבריו תמיד חיוביים. אתו אי אפשר לריב. גם אם הוא מביע דעות מנוגדות. דעה מנוגדת אפשר לסתור, להסכים, או להתנגד בחריפות. אין בזה שום חטא, לא לחחשוב כמו הזולת. החוכמה היא להאזין - לדברים מנוגדים לדעתך. ברוגע ובשלוה. איך נאמר, ואני מתכוון לזה ב ל ב ד - "אנחנו אוהבים אותך עדה." ניפגש במכתביך הבאים.

דוגמא טובה !

צודק מאד לדעתי חברשל שהביא כדוגמא את יום טוב בתשובה לחבר. כי התשובה היתה יפה ורגועה ובנחת נכתבה. גם אם לפעמים מכעיסים אותך או עולבים בך, אנו נלמד משלמה המלך שהיה חכם מכל אדם וכתב בספר משלי (טו´ א´) : "מענה רך ישיב חמה". אפשר ללמוד בכלל ממשלי הרבה תורת חיים ובפרט מפסוק יפה זה. מירי.

ע דה

New member
למירי - ואני בעד שבכלל לא צריכה

להיות כל "חמה" ואז לא צריך להשתמש ב"מענה רך".

ע דה

New member
לחבר של כולם

כשאני כותבת ברוגע זה בדרך כלל כשלא מתקיפים אותי. כרגע לא הותקפתי אך אם ימשיכו להתקיפני איני מבטיח לענות ברוגע.

יש משהו במה שהיא אומרת והרבה

אני בתור אחד שחדש כאן בהודעתי הראשונה כבר לא הייתי כאן... ניראה לי שכדאי לעורר כאן את מנהל הפורום זה שזה לא פורום בנושאים שלו ולא פורום מה שמעניין את ירון... פורום זה מקום להעלות דעות ושאלות או פשוןט להשמיע קול אני שרציתי לעשות זאת כאן כבר כמה פעמים לא שמו את מה שרציתי... כי מנהל הפורום שאל : מה אתה רוצה להגיד בזה? אין לזה מקום כאן וכל מיניי הערות אחרות... אני חושב שהגיע הזמן שתבין שזה אומנם הפורום שלך אבל יש דבר כזה שניקרא שלא רק מה שמעניין או מה שאתה חושב לנכון להכניס זה מה שצריך להיות כאן כי אז צריכים לקרא לזה לא פורום של ריקודי עם אלא פורום של ירון מישר. זהו.... זה כל מה שיש לי להגיד...

ע דה

New member
לרוקדים פה - מי אתה?

יש כפל בהודעתך, פעם כאן ופעם בעמוד הפורום. נראה לי שאתה (בגלל סיגנון כתיבתך) עולה חדש או רוקד תוצרת חוץ בכל אופן לא נולדת פה נכון? הצג את עצמך ונכיר אותך כולנו בבקשה, אין לך מה לחשוש - תראה אותי פרטי מופיעים בפורום (בחברים) כולל תמונה, סתם יותר נעים לדעת עם מי מתכתבים. מדבריך עולה כי הנך ממורמר מדבר מה ולא כל כך ברור מה, התואיל לפרט ולספר מה מציק לך? או, תוכל לכתוב לירון מסר אישי אולי כך תפתרו את הבעיה.

ע דה

New member
לרוקדים פה - נ.ב.

אני שמחה שאתה תומך בדברי, אך אין לי עניין לעורר שוב שאלות בנושא המוזכר לכן כתבתי לך לפתור זאת באופן אישי לירון מישר. המסר שלי אל כולם היה על תגובות בעבר, אנו עם הפנים קדימה - כך אני מקווה! לכן בבקשה, סגור את הנושא - לצערי, אין לי עניין נוסף שהתגובות אליך יהפכו את הפורום לשדה קרב - עם כל הכבוד. Please don´t do it - i´ll aprreciate that|

למעלה