לכל החדשים בפורום

logie

New member
שלום לכולם...

שמי ליאור אני בן14 וחצי ואני מת על בעלי חיים! יש לי כלבה,דגים, צ´ינצ´ילה,ארנב ועכשיו גם חתולה שהצלתי מהרחוב... ריפרפתי בהודעות בפורום ומצאתי שדווקא כאן, בפורום הזה אתם שמים דגש כל כך גדול על חיי בני האדם והרבה פחות על בעלי החיים... בכל מקרה תזכרו תמיד ש"אלוהים" בחר בזן של בני האדם להתפתח "ולשלוט על העולם" אבל את כל הצרות הגדולות בעיקר המחלות, אנחנו הבאנו עלינו ולא בעלי החיים...בגלל אנשים שחשוב להם הכסף...אנשים כאלה האומנם מנצחים במערכה אבל גורמים לנו להפסיד... ערך החיים של בעלי החיים מבחינתי שווה לשלנו ואין שום הצדקה שבעולם, להרוג בעל חיים כדי שיעשה לנו טוב...כמו שאין שום הצדקה להרוג בנאדם למען בעל חיים... תארו לכם עם לא היינו מתפתחים טכנולוגית והיינו נשארים במרחבים הירוקים עם בעלי החיים...לא היו הרבה מחלות כמו היום, העולם שלנו לא היה על סף "עילפון". והעיקר בלי מלחמות!!! בכל מקרה, מה שרציתי לומר כאן זה שערך החיים שלנו לא יותר חשוב מערך חייהם של בעלי החיים!@! ושאנחנו אוכלים את הדייסה המגעילה שבישלנו לעצמנו והם, בישלו להם דייסה טעימה אבל בלית ברירה הם נאלצים לאכול את שלנו! ביי בינתיים!

shanty.G

New member
הי ליאור

איזה יופי שאתה פה! *בניגוד למה שהתרשמת, מרבית חברי הפורום חושבים בדיוק כמוך: חיינו אינם שווים יותר או פחות מחיי בעלי חיים אחרים. אנחנו פה בדיוק למען אלו אשר קולם לא נשמע... כּנס לפיצ´רים בשורה האפורה למעלה (מאמרים, קישורים וכו´), ולהודעת המנהל ותוכל להבין בדיוק מה קורה פה ולשם מה התכנסנו. אתה מוזמן להשתתף בדיונים ולהתעדכן בפעילויות השונות הנערכות למען זכויות בע"ח ברחבי הארץ ובעולם. ברוך הבא
shanty *אם אתה מתכוון להודעותיו של גולש בכינוי roniko1/32/11 (וכו´) או zelba4u, אתה מוזמן להתעלם מהן, כמו כולנו.

CowLover

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo41.gif

תמיד טוב שאנשים חדשים מתבטאים בפורום. ועוד בצורה כל כך יפה. ושאלה, אתה צמחוני/טבעוני? ואם כן ממתי... אליזבת.

נועם ר

New member
שלום ליאור

אהבתי את השורה על המלחמות. הלוואי וכמה אנשים עם סמכויות פה בארץ היו חושבים גם כמוך... ואני רוצה לומר עוד משהו- אני ארגיש שערך החיים שלי שווה לזה של בעלי-החיים רק אם אני אתנהג ככה. מבחינתי זה אומר לא לאכול אותם, להתנדב לפעול למענם, לחשוב על החשיבות שלהם כשווה בדיוק לזו שלי. במערכות אקולוגיות לכל המרכיבים חשיבות רבה והעולם שלנו הוא מערכת אקולוגית. ברוך הבא, נועם נ.ב.- אני בת. זו טעות נפוצה כאן לחשוב שאני בן אז אני אשמח אם תזכור.תודה

shanty.G

New member
לכל החדשים בפורום../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים! כולם מוזמנים להכנס לשורה האפורה למעלה- קישורים, מאמרים וכו´; בקשה לטובת כל החברים: אנא השתדלו לשרשר את הודעותיכם כתגובות להודעות (הרלוונטיות כמובן
) כדי שדיונים חשובים לא יעופו לאחור מהר מדי! שלכם,
shanty

למעלה