לכל החדשים..

night mistress

New member
לכל החדשים..../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

זהו..פרקתי את המזוודות ואני יכולה לתת ברכות כמו שצריך.. אז ל:
שוקו היחיד
וניל
enJOY the ride
domdom1
bubity mayday
blueyes2
TheWhiteTigris
עוד אחת מהחברה
אחד חמוד שיטריף אות(ך)
ברוכים הבאיםםםםםםםםם מקווה שתישארו ליותר מהודעה אחת

goldboxer

New member
לא מספיק...

שההודעה מופיעה פעמיים! אני אפילו לא מופיע באחת מהן... כמה עצוב
אחרי כל מה שהיה ביננו... את בחיים לא תביני גברים!

גברברת

New member
האמת היא שהיא מאוד רצתה להכניס

גם את שמך לתוך הברכה הקולקטיבית.. אבל אני לא הסכמתי בשום אופן. חשבתי שמגיעה לך ברכה מיוחדת ואישית משל עצמך
אז..
ברוך תהיה בצל קורתנו, נשמח לארח אותך כאן באופן קבוע ביותר ולמי שיוכתר בסוף השנה ככותב המצטיין אולי אפילו נקנה רכב עם שלט גברברת

goldboxer

New member
חמודות

עכשיו אתן גם יודעות שחנופה היא עוד דבר שגברים רוצים ואוהבים.. סלחתי תודה על ההשקעה נחמד שיש התאמת עדויות

goldboxer

New member
את? לקנא?

למי בדיוק? תזהרי- מה שגברים לא רוצים זו קינאה ! (לאט לאט אני מפרט מה רוצים ומה לא... תראו-עוד ארוץ לכנסת, סתם-יש לי פטור מריצות)

אממ...מעניין למי...חח..

טוב נו אני אזהר.. מה עוד לא רוצים?!??!? אז אל תרוץ תלך לכנסת..(;...אני אצביע לך...חח..

goldboxer

New member
אבל..

לימדו אותי לא להכניס ראש בריא למיטה חולה- אבל ממילא לא הקשבתי אף פעם- אז זו לא תהיה הסיבה לזה שלא אתקרב לכנסת... לא אוהב את הצביעות.

goldboxer

New member
זה לא פטור- זה פרס

ממ... כן-גברים רוצים גם שיקחו מהם את הצורך להצביע ולבחור... מה שבא בא! (בסוף ירביצו לי)

ממ...גולדי...:)

בסוף אני אחשוב שאתה גולדינה... מרוב שאתה יורד על העם שלך..חח...(): סתתאאםם...אני יודעת שאתה פרופר גבר..(;

goldboxer

New member
פורפלור...

הדבר הזה שמסתובב... במסוק וכו'... גם מסוק על שלט זה נחמד
(מחסור חמור באייקונים מקוריים)

goldboxer

New member
ביננו...

ששש... אל תגלי לאף 1 לפעמים-מבאס להיות גבר העם שלי די שיטחי ומשעמם- כל היום כדורגל ואוכל. אם הייתי אישה- הייתי רוצח את בעלי :) (אין לראות בשורה זו המלצה כלשהי) סתם... אני עדיין מנסה לתקן את החללית שלי- ששלחה אותי לתקופה הזו שלא שייכת לי :)

אני ב...שששש.....(;

אם אתה לא תגלה שאני אישה.. ומתישהו בחיי אני אצטרך לחוות את צירי הלידה.. וייוצרו כל מיני מתיחות.. אז אני לא אגלה שאתה גבר...(; חח...אני מודה לאלוהים שברא אותי אישה..:) מה הייתי עושה בלי כל הקומבינות שבחיי.. שלא היו קיימות אם לא היו לי את שתי פסגות ההרים ואת משולש הברמודה..חח

goldboxer

New member
ממממ....../images/Emo140.gif

מודה לאלוהים שברא אותי גבר (מודה להורים שנתנו את הצירוף הנכון בכרומוזונים) וחסך ממני מחזור חודשי- לידה- הטרדות מיניות- ואת הצורך להשתמש בגופי בשביל קומבינות
(לא חשבת על זה ככה, הא?) אנצל את הבמה להודות לאלוהים גם על שברא את האישה ונתן לה את הפסגות את המשולש ואת האהבה שיש בה! ובקשר ל"שאלה" מה היית עושה בלי הקומבינות- כמו כולם, כמו שצריך! למה כל המדינה הזו סומכת על קומבינות? (אפילו הארוחות קומבינות)

קומבינה ועוד קומבינה..ו...

אני שמחה שאתה מודה לו... אבל כשאנחנו במחזור..אנחנו בשיא החרמנות..(;.. שזו אחלה של הרגשה..חחח...(ממ..ת'אמת..לא כל כך..אופסס..) כן..מה אתה..הגבר..היית עושה.. בלי הפסגות שלנו..המשולש והאהבה..חח..היה לך הגבר משעמם..(; ובקשר לקומבינות...התרגלתי כבר.. ולמדתי איך לנצל את זה בדרכים הטובות ביותר..חח אין מה לעשות..:)

למעלה