לכל החובשים/חובשות פה

jhhopkd1

New member
לכל החובשים/חובשות פה

מישהו ניסה לעבוד בליווי טיולים בתור חובש ?? זה נחמד ? יש חסרונות כלשהן ? יש איזה חברה מומלצת ?

hajbit

New member
למה לא לנסות...

אני מתכוונת לנסות אוטוטו כשאשתחרר רשמית

BenisaaC

New member
שני חברים שלי עשו את זה

הם נהנו מאוד אבל הם אנשי טיולים כאלה זה לא מתאים לכל אחד אני גם אעשה את זה אחרי שאני אחזור מאוסטרליה עד הלימודים

ק ד ו ש

New member
פחח!

אם כבר זה אתה בא איתי. חביבי, לפי כל התכנונים (במידה ואתקבל לאוניברסיטה), אמצע ינואר אני כבר שם. אבל רעיון נחמד ללוות קצת טיולים איזה חודשיים לפני האוניברסיטה. כי להכנס לעבודה רצינית זה בעיה.

ק ד ו ש

New member
רציני?

סחטיין עליך. לכמה זמן אתה מתכוון? ואתה מתכוון לעבוד שם? או שאתה בא מראש עם מאני מזומני?

BenisaaC

New member
ככה

אני נוסע עם 20K ש"ח בערך ומתחיל לעבוד בתמונות שמן בבונדי ביץ' בסידני ילך טוב אז סבבה, לא ילך אני אמצא עבודה אחרת באוסטרליה ממש לא חסר אחרי 4 חודשים של עבודה ככה אני רוצה לטייל עוד חודשיים באוסטרליה ואז לרדת לניו זילנד לעבוד גם שם איזה תקופה ואז גם לטייל שם עוד איזה חודש סה"כ 8-9 חודשים

RYaniv

New member
באיחור אופנתי

עבדתי בזה חצי שנה, קצת אחרי השחרור ועד לסוף יוני. כשיש תגליות (לדוגמה, עכשיו ועד סוף אוגוסט) יש עבודה בלי סוף. תלוי בחברה, חלק שולחות חובשים למשלחות מלאות וחלק שולחות לתגבר משלחות למס' ימים בלבד, שזה יתרון כי זה פחות ימים ברצף אבל גם חסרון כי אז לא מקבלים טיפ למשל, שמגיע ל 200 דולר בממוצע למשלחת בנוסף למשכורת. בכל מקרה, העבודה לא מכניסה מי יודע מה.. אני עבדתי כמעט נונסטופ בחודשים האחרונים ועל 20-25 ימי עבודה בחודש (שלא הייתי בבית בכלל) קיבלתי פחות מ 5000 אחרי מסי בריאות ועשקויות נוספות (עם הטיפים זה טיפה יותר). וזה כשיש עבודה בתגליות. כשאין תגליות זה בד"כ טיולי בית ספר או משלחות מורים וכו', לרוב בין 5 שעות ועד 10 שעות לטיול, עם יוצאים מהכלל. המשכורות הן 200-220 למע"ר ו 230-250 לחובש, תלוי בחברה. וכן, מכיוון שהחברות הן סוג של כוח אדם וקבלנות, אל תצפה ליחס טוב מדי... מצד שני, היתרון בעבודה הזאת זה שלא צריך לראות את הבוס כמעט. רק לדבר איתו בטלפון. קח בחשבון שזה כולל לעשות רשיון נשק ולהחזיק בבית קרבין. ודבר אחרון, יש חברות שבמידה ואין יותר מדי טיולים בתקופה מסויימת יכולות לסנג'ר אותך לכל מיני עבודות אבטחה בשקל, סדרנות וכו', שכמובן יהיו עם משכורת לפי שעה ולא פר יום כמו שחתמת בחוזה, ולרוב זה לא יהיה משתלם. מצד שני, בוסים לא אוהבים שאומרים להם "לא". אז זהו, עבודה לא קשה, אבל יכולים להיות הרבה כאבי ראש. רק אל תצפה לחסוך יותר מדי. החברות הגדולות הן דובדבן, קודקוד (שתיהן עושות משלחות תגלית מלאות, לגבי השאר אני לא בטוח) אר"י, המרכז לרפואת חירום. יש גם בטחון הצפון וכל מיני חברות "איזוריות", לא מכיר אותן יותר מדי. זה טוב אם אתה ירושלמי למשל ורוצה עבודות בעיקר באיזור שלך. שיהיה בהצלחה ואני פה לשאלות נוספות.

למעלה