לכל החוזרים למניהם ממפגש הפורום..

ההגמון

New member
לכל החוזרים למניהם ממפגש הפורום..

מה היה, איך היה? אני רוצה לשמוע הכל! כל האסטורארים הגיעו? על מה דיברתם? איך היה האוכל? והבירה? נו, פרטים פרטים!

gwizard

New member
חוויות מפגש פורום

טוב, אז ככה. היו הרבה אנשים. הרבה מאוד אנשים. היינו צריכים לצעוק כדי שהצד השני של המעגל שיצרנו ישמע. הגיעו אפילו אנשים מפורום מג'יק שלא שמעתי מהם כבר לפחות חצי שנה. בקיצור, היה שמח. נהנתי לפגוש את כל אלו שאני מכיר וההזדמנות היחידה שיש לי לראותם זה מפגשים כגון אלו. נהנתי לפגוש אנשים חדשים שלא הכרתי קודם. נהנתי לשמוע את השיח אשר התפתח על נושא בניית הטקס וגם הבנתי עד כמה הדרכים של האנשים שונות אחת מן השניה. כמובן שהשוני הוא קוסמטי במהותו כי בסופו של דבר כולנו עובדים את/עם אותו הדבר (שוב, במהות). בירה הייתה על הכיף כיפק ! רק חבל שבניגוד למה שריידהו אמר היא דווקא לא נתנה בראש בכלל.
טוב, אני עייף ואני הולך לישון. לילה קסום לכולכם !

T i a

New member
היה מפגש טוב

באמת הגיעו הרבה אנשים ואת רובן לא הכרתי לפני למעט הפורומים. מאוד שמחי לפגוש את האנשים שהכרתי ולא ראיתי מזמן
אומנם דיון הנושא היה יותר הרצאה של רינה, ואני ציפיתי למשהו אחר, משהו יותר שיתופי. לפעמים הבאות אולי כדאי לדבר בקבוצות יותר קטנות על נושא המפגש, כי לי אישית היה קשה לשמוע אנשים רחוקים ממני והיה קשה להתרכז. חוצמזה נהנתי ושמחתי שבחרתי להגיע

mbinh

New member
התרשמותי

אני מעולם לא היתי במפגש כלשהו ולכן אינני יכל לומר אם המפגש היה טוב או רע.אולם המפגש ענה על ציפיותי.שמחתי שהמפגש היה בחוץ ליד עצים אבל נראה לי שלפעמים הבאות עדיף ללכת או למקום שקט יותר(לא לצידי כביש) או למקום סגור.התרשמתי מכמות האנשים וגם מכמות האמונות.אני מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלו.שמחתי לראות פרצופים של אנשים שאני מכיר מעט מאוד אבל מכיר.דבר נוסף שהרשים אותי זהו טווח הגילאים,אני ציפיתי לאנשים צעירים בסביבות גילי(15) וראיתי אנשים בוגרים ומבוגרים. על החתום מגנוס ברנארד ה-3 אייזק ניוטון המרשלג

טוב,אני הגעתי בסוף

לצערי..
היו המון פקקים. אז קצת פחות הייתי מחוברת למה שהלך שם קודם. ראיתי פרצופים שכבר הכרתי..ואת אלו שלא,היה די מוזר לחבר פרצוף לניק. חחח..מצחיק איך בסופו של דבר כל הכינוייים המפציצים מסתכמים בבן אדם פשוט אחד. הבירה היתה מסריחה ,הספיק לי להריח אותה.תודה. אבל טענו שהיא היתה בסדר. נראה היה שכולם נהנו. להבא אני אדע לצאת הרבה הרבה יותר מוקדם!

נהניתי מאוד

היו שני אסטרוארים, הממ, אני חושב שזה מהבחינה הזו. בספירה הראשונית שלי היינו 23 איש, אח"כ הצטרפו עוד 4 לזמן קצר ולא השתתפו ממש בדיון. הדיון הלך די טוב לדעתי - אמנם עוד יש מה ללמוד, במיוחד בעניין הצעקות בין שני צידי המעגל, אבל הלך טוב, ומגוון הדיעות היה מרענן ואני די בטוח שרבים יצאו עם עוד כמה מחשבות חדשות להרהר בהן. באוכל לא יצא לי לגעת בכלל. הבירה? לא כזה להיט. נחמדה, אבל אני לא מחליף את הגינס שלי. פשוט דבש ובירה לא הכי מסתדר לי. זהו, לשעה מאוחרת זו של הלילה. בקרוב נתחיל לדון על המפגש הבא.

AntifaJerusalem

New member
נאלצתי להחמיץ לצערי

יום נוראי, ארוך והזייתי לחלוטין. מתי פעם הבאה?

laoch gaidhlig

New member
לא יכולתי להגיע לצערי,

חלק מהמגבלות של איש צבא , אתה לא לגמרי האדון של הזמן שלך. אבל ממה שאני קורא פה היה טוב. מקווה להגיע למפגש הבא.

ebony

New member
היה ממש כייף../images/Emo9.gif

היה כייף לראות את כולם למרות שלא יצא לי לשוחח עם כולם כי הייתי צריכה להספיק לרכבת האחרונה אבל היה ממש כייף לא חשבתי שיגיעו כל כך הרבה אנשים
עדיין עייפה מאתמול רכבות זה מעייף

Polar Aurora

New member
מבחינתי זאת הייתה הצהרה

שלי לעצמי שהפגאניזם הוא חלק מהחיים שלי ולא סתם תחביב חולף, כמו אצל הרבה ילדות קטנות וטיפשות כמוני. וכן, היה טוב, הכחמתי. תודה לכל מי טרך לענות לי.

The Holy Hooker

New member
המפגש היה מאוד

מהנה ונתן לי באופן אישי הצצה לאנשים שמאחוריי הניקים. אני חושבת שבמקום בו הנושא כ"כ עדין (לפחות מבחינתי) עדיף להכיר קצת את הנשמות הפועלות לפניי חשיפתך בפניהם. היה מאוד מעניין וקיבלתי אפילו תשובות לשאלות שעוררו בי המון עיניין. היה מגוון רחב של אמונות וראייה מגוונת. בקיצור, היה מצויין!

gwizard

New member
את תגלי...

שבדרך כלל, אנשים מתנהגים בצורה שונה מאוד מאחורי המקלדת לעומת פנים מול פנים. זו הסיבה שאני אוהב כל כך מפגשים, כי זה מאפשר לכולם לראות אחד את השני ולהבין מי באמת מסתתר מאחורי הניק. כך אנו שומרים על קהילה נקייה ומוסדרת. לדוגמה, אני ואילן לא מסכימים על הרבה דברים ובפורום שנינו עלולים לכתוב דברים מתוך עצבים או כעס, אך במפגש גם אם לא נסכים על משהו השיח יהיה ברמה אחרת. בקיצור, אני מחכה כבר למפגש הבא שאני מאוד מאוד מקווה יהיה במקום אחר שפחות רועש ויותר נוח.

למעלה