לכל החיילים""

נצמט

New member
לכל החיילים""

שלוקחים חלק בפינוי, זה היום האחרון שלכם, להחליט האם התגייסתם בשביל תפקיד כזה? האם התגייסתם בשביל לשרת אינטרסים של משטר דיקטטורי??? חיילים יקרים! זה הצ`אנס האחרון שלכם להתעורר כדי שלא תקחו חלק בלעקור את אחים שלכם מבתיהם בכח, מבלי שאלו עשו שום עוול. ואם לא תתעוררו בזמן תדעו לכם שהמצפון ירדוף אתכם עד יום מותכם. ואחרי השחרור שלכם אף אחד מהמשטר הדיקטטורי ששירתתם את אינטרסיו לא ידאג לפצות אתכם על הצלקות הנפשיות שנגרם לכם מכך...

t i p o

New member
אין לי הרבה זמן אז אני אצמצם

התגייסתי כדי לשרת את המדינה שלי בהחלטותיה הדמוקרטיות. דעותיי האישיות אינן משנות ברגע זה. לא יגרמו לי ולחיילי צלקות נפשיות ופיזיות, אם אתם תעשו את המוטל עליכם בלי בעיות.

נצמט

New member
די די

אתה בטח מצפה שאני אגיד טוב המדינה החליטה אז בא נצא. נראה לך? אם זה מה שאנחנו (אני מרצועת עזה) היינו עושים אז מה שהיה נשאר לך מארץ ישראל זה היה גוש דן, השרון, וזהו... אתה לא מבין שעכשיו הם רוצים את זה, והם לא ינוחו עד שכל ירושלים תהיה אצלהם ועוד, כמו שומרון, בנימין, גוש עציון, גליל ועוד הרשימה ארוכה... תתעורר תפסיקו להיות יפי נפש ולרחם עליהם! אתם רק נותנים להם יותר כח להרוג אותנו תתעוררו!!!

t i p o

New member
אני לא יפה נפש, אני אזרח וחייל שומר

חוק. אתה לא באנרכיה, כאזרח במדינה דמוקרטית עליך לשמור על החוק ולא תענש! ברגע, שנצא מהרצועה, ישארו לנו גוש דן, השרון, הנגב ועוד כל חלקיה החוקיים של המדינה. לא ניתן להם את ירושלים. בניגוד לירושלים, ההתנחלויות לא חלק מהמדינה ולכן אפשרי לוותר עליהן באופן חוקי.

גברי 22

New member
אתה ג'ובניק בוא נודה על האמת

כי חייל שנמצא ביום שלישי בשעה 11 וחצי מול מחשב הוא גובניק

silverhawk

New member
במידה ואתה לא חייל לא מצפים ממך

לדבר (חוץ מאשר שלא לעבור על החוק). על החיילים מוטלת החובה למלא אחר הפקודות שניתנו לה ע"י הממשלה. אין כאן מקום לשיקול דעת (כל עוד לא מדובר בפקודה בלתי חוקית בעליל, וזה בבירור לא המצב).

נצמט

New member
די די

אתה בטח מצפה שאני אגיד טוב המדינה החליטה אז בא נצא. נראה לך? אם זה מה שאנחנו (אני מרצועת עזה) היינו עושים אז מה שהיה נשאר לך מארץ ישראל זה היה גוש דן, השרון, וזהו... אתה לא מבין שעכשיו הם רוצים את זה, והם לא ינוחו עד שכל ירושלים תהיה אצלהם ועוד, כמו שומרון, בנימין, גוש עציון, גליל ועוד הרשימה ארוכה... תתעורר תפסיקו להיות יפי נפש ולרחם עליהם! אתם רק נותנים להם יותר כח להרוג אותנו תתעוררו!!!

deanet

New member
ata ....

takshiv tov ,em ata mesogal leachel lhayal bamedina shelch sheshamar alych 3 shanim ,dvarim kmo tsalakot psycologyot , az sheyashero otch betoch aza ishetirakev sham em kol hahizballa !! titbayesh .

Cornflakes

New member
הוא לא איחל

צלקות פסיכולוגיות. הוא כתב שזה מה שיהיה אם החיילים יבצעו את הגירוש.

למעלה