לכל החמודים והחמודות..

חני 20

New member
לכל החמודים והחמודות..

אני אולי רק בת 20 וקצת אבל נראה לי שלמדתי משהו על העולם הזה, דוקא בשנה האחרונה. אמא שלי אומרת שכבר כשהיתי בבטן עשיתי בעיות והיא כנראה צודקת כבר בתמונת מחזור של כיתה א כולם מחויכים כחול לבן ואני עם פרצוף חמוץ בוורוד.. מאז זה רק נהיה גרוע יותר.. בכיתה ו סולקתי מבית ספר על רקע התנהגותי, כולם המשיכו בתיכון אחד ואני באחר, בגיל 14 הסתובבתי עם בחור בן 23, עישנתי, ההורים בכו מצער חיפשו אותי ברחובות בלילות.. איימו שיעפו אותי מהבית ואני? חייכתי. השהו אותי מהלימודים לפחות פעמיים בשנה ההורים בילו בחדר המנהל יותר מבעבודה ואני... "רציתי את החופש שלי" את הבגרויות עברתי ,לא ברור איך. האשימו אותי בבעיות שלום בית בין ההורים, פסיכולוגים,יועצים,כלום לא עזר.. אז מה השתתנה אתם שואלים? בגיל 18 הכרתי את נסיך חלומותי ככה,במקרה. הוא בניגוד אלי,הילד הטוב של אבא ואמא ואם תשאלו אותי,אין לי מושג מה הוא מצא בי. ההורים הרימו גבה אך לא העזו להתערב ותוך שנתיים מצאתי את עצמי מתחת לחופה עם אחד הניגודים הכי גדולים שלי. לא ערבתי את אמא בהכנות לחתונה, אפשר לומר אפילו שהתעלמתי ממנה,אולי כדי להחזיר לה על כל השנים שהיא התערבה על דעת עצמה בענייני. היום,יש לי שובבה בבטן שעושה בעיות.. היום,אני מתחילה לקבל מושגים מה אמא עברה בשבילי היום, אני יודעת שהכל מאהבה ודאגה אמיתית היום,אני כותבת לפני את הדברים על מנת לדעת לקבל אותם בהבנה אצל ביתי שלי תדעו לכם שההורים שלכם היו בדיוק כמוכם רק קצת קשה להם לזכור את זה אומרים שהדרך היחידה לגמול להורינו היא ע"י שנעניק לילדינו את האמת? אין לי דרך אחרת.

רות 2

New member
אז תרשי לי להוסיף לדברייך

הכנים...רק דבר אחד (אם הוריך חיים ) אז אל תסתפקי בלגמול להם ע"י הנתינה שלך לילדייך...כפי שכתבת אלה גם ע"י כך שתומרי להם זאת, תביעי זאת במעשים ,ולא יזיק אפילו שיקראו כאן את דברייך..... ועד שהמינהלת תבוא...........קחי לך פרח....

LeeCooper69

New member
נשמע כמוני....

בואי נגיד ככה- זה לא שהיית מופרעת, זה בטוח לא... אנשים פשוט לא הבינו שאת התבגרת קצת מהר יותר מכולם. גם אני בכיתה ו' הבנתי שחולצה לבנה היא לא יותר ממשהו שיתאים למסגרת של הפספורט. ושלאהבה (או זוגיות
) אין גיל. וסיגריות הן רק דרך להרגיש מבוגרים יותר. זה לא המרידה, וזה לא החופש.. זה להרגיש מבוגרים- כי זה מה שהיית, בוגרת יותר מכולם. ילדת סבתא...1 עכשיו כשיש לך קטנה בבטן (במזל טוב
), את מרגישה מבוגרת. הגעת לנקודת הסיפוק- ולכן את מתחילה להבין. בין כה... אני לא חושב שעשית משהו רע- מותר להשתחרר לפעמים והאמת? שתי השהיות בשנה זה כלום לעומת מה שילדים עושים היום- וגם את זה צריך בחיים.. תשמחי שמצאת אהבה, אמת בחיים, תינוקת בקרוב והכי חשוב הורים שכן רצו לתמוך בך. עכשיו תרצי את לתמוך בהם. וכמו שידיד שלי אמר לי בדיוק לפני שניה: "אני מקווה שזה לא יישאר רק בגדר כוונות". תתגמלי את אמא שלך בשיחה פעם בשבוע בטלפון, אם את גרה קרוב אז גם ביקור. תזמיני אותה אלייך- תתארחי את אצלה. תערבי אותה יותר בהכנות לברית/ה, שתהיה שם אפילו בלידה. תעשי את אמא שלך מאושרת כמו שמגיע לה להיות. אגב- האמת היא בד"כ פוגעת. אבל מה שלא הורג- מחשל. תחשלי את הילדה שלך באהבה.

faith2

New member
כל כך מדהים../images/Emo9.gif

הרשי לי להכניס את הודעתייך לטאג ליין בבקשה? שאלה קטנטנה....האם סלחת להורייך? ולא מהכוונה שכן אתם מדברות היום כרגיל, השאלה האם סלחת לה מבפנים? מהלב...

חני 20

New member
תודה על התגובות החמות

החיים זה לא סרט עם כל האהבה והכאב ביני לבין אמא יש הרבה מתח מתח שמחשמל את האויר ועם זאת אני רוצה אותה לידי בלידה רוצה להעביר לה אהבה דרך ההמשכיות כי בי משהו אטום בלי לחפש אשמים

תימולש

New member
יקירתי!נגעת לליבי ואנחנו לא מכירות

אבל אני יכולה לומר לך מנסיוני האישי שאמא לעולם לא מפסיקה לאהוב,ואף פעם אף פעם לא מאוחר לבקש סליחה,או להתחיל לחבק,לשלוח זר,או סתם כרטיס ברכה עם רגשותייך (אפילו אם הרגשות שלך מתערבבים בין האהבה לתינוק שבפנים לאמא שבחוץ). ואני הבנתי שחוץ מזה החיים שלך לא ממש פשוטים,את צריכה את אמא שלך לידך וזה טבעי אז אל תהססי,תבקשי את האהבה,תשומת הלב הפינוק והפירגון שמגיעים לך אפילו אם את לא מרגישה ככה.מבטיחה לך שתופתעי לטובה! בהצלחה והמון
.

חני 20

New member
תקני אותי אם אני טועה..

לפי הבנתי משמעת זה ענין של אופי,לא רק חינוך.. אופי זה גנים. יש לי את התחושה שאת קשיי ההסתגלות, התקשורת, ההדיות, הפתיחות, הבעת הרגשות קיבלתי מאמא. אי לכך ובהתאם לזאת למרות כל הרצון הטוב מ2 הצדדים, ארוכה הדרך להדברות... וכמו שאמרתי תקני אותי אם את חושבת אחרת

faith2

New member
חני../images/Emo24.gif

למה שלא תשבי איתה על קפה ועוגה? ותשפכי בפניה את הלב?... אין לך מה להפסיד מזה...אולי יחד תגיעו להבנה שיש סיכוי למערכת יחסים תקינה בינכן. מאחלת המון הצלחה ((((((((חני)))))))

למעלה