לכל החמות שכותבות פה בפורום!

בולי27

New member
לכל החמות שכותבות פה בפורום!

אני שוב חוזרת על הודעה שכתבתי מוקדם יותר לאוגרת, אולי תבינו כבר שהפורום הזה לא נועד על מנת שתטיפו לנו מוסר, הוא נועד לפרוק עול! אתן לא עוזרות לנו, אתן מציקות לנו! די כבר! זה לא אישית נגדכן! כל אחת והחמות שלה!

../images/Emo10.gif../images/Emo3.gifבולי בולי מתוקה מה קרה?../images/Emo123.gif

תני חיבוק
מי מציק לך? למה את חושבת שעושות כאן החמות קונספירציה נגדך? הן כאן ויש להן מה לומר (וזה טוב, כך אולי תחשבי שאת עונה לחמותך את מה שלא היית מעזה הה?
) חוץ מיזה הנה אני כאן לעשר קטנטנות כי יש לי לחזור למחצית שניה בהרצאה חשובה מאוד. ("ניצול תואר רגשי לאנטרסים אגואיסטים", מעניין אותך? אז בואי) והמקלדת שלי עדיין לא הוחלפה ובא לי לשבור אותה. טוב, מצטערת שלא הייתי כאן כמה ימים בשביל לשמור עלייך אבל מבטיחה שאני כאן ממחר על המשמר !! הה מה אומרת? יאאללה לעסק

בולי27

New member
לאו דווקא נגדי!

אבל גם אלי, ואין לי מה לענות לעקיצות ולהערות הציניות והלגלגניות שלהן. הן לא מעלות נושאים שאפשר לנהל איתן דיון, הן צדקניות שחושבות שאם להן יש יחסים טובים עם הכלות שלהן, אז כל מי שגולשת בפורום הזה היא מכשפה בעצמה.

אל דאגה ../images/Emo6.gif

כשלא מתייחסים זה נ ע ל ם
מנסיון ממי לא לדאוג מחר אחזור בכוחות מחודשים. איך אמרה סקרלט "מחר יהיה יום חדש" (מתאים לי
) אז תחזיקי חזק החל משעה 7:00 בבוקר מחר ערב נעים

נושית בוקר טוב לך.,../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif

אחרי אתמול ונפילה מוקדמת של שינה, אני ערנית לגמרי (למעט המקדלת הזו שבטח המזכירה תחטוף על הבוקר !) ואחרי כוס קפה גדול, מזג אויר נהדר ומה עוד צריך לבקש (שימי לב איזה פיוטית על ה"סובח") לגבי תלונותייך על הפניות אז יש לי מה להעיר לך ואת זה אעביר אליך במסר אישי. לגבי נושאים לדיון,
אינך חייבת לייחס חשיבות לכל תגובה ובהחלט יכולה להגיב אך ורק למה שנראה לך. חוץ מיזה, בוקר טוב אליהו,אנחנו באמת מכשפות איך לא ידעת עד עתה?
(למה אין איקיון של מטאטא בפורום הזה
) בכלל, צריך להחליף את שם הפורום "המכשפה (אנחנו) והמטאטא" (החמות) הה?

../images/Emo10.gif../images/Emo3.gifבולי בולי מתוקה מה קרה?../images/Emo123.gif

תני חיבוק
מי מציק לך? למה את חושבת שעושות כאן החמות קונספירציה נגדך? הן כאן ויש להן מה לומר (וזה טוב, כך אולי תחשבי שאת עונה לחמותך את מה שלא היית מעזה הה?
) חוץ מיזה הנה אני כאן לעשר קטנטנות כי יש לי לחזור למחצית שניה בהרצאה חשובה מאוד. ("ניצול תואר רגשי לאנטרסים אגואיסטים", מעניין אותך? אז בואי) והמקלדת שלי עדיין לא הוחלפה ובא לי לשבור אותה. טוב, מצטערת שלא הייתי כאן כמה ימים בשביל לשמור עלייך אבל מבטיחה שאני כאן ממחר על המשמר !! הה מה אומרת? יאאללה לעסק

bertap

New member
לבולי שלום

תוצאי קיטור זה משחרר אני בכל אופן לא מתכוונת לרדת עליכן אולי ללמוד מה לא לעשות ונכון כל אחת והחמה שלה

עציון

New member
הפניה מיועדת רק לחמות. לא לחמים.

על החם אין טענות. הוא זהב. הוא לא מתערב. הוא בצד הכלה. הוא שפוט של האשה. הוא בכלל לא בבית. הוא משחק עם הנכדים. הוא בראש "שלנו". שאלה: מה דינו של חם שיש לו חמות? מותר לו לכתוב בפורום זה? (אני לא שואל על עצמי כי אני כותב בלי קשר לשאלה..)מה עוד, שיש לו בטן מלאה על החמות- משהו בערך שיש לכלה על אשתו (שוב. לא אלי הכוונה..). האם אפשר למחזר את הטענות-תלונות?.

כל אחת והחם שלה...

חמי, למשל, הוא באמת אדם מקסים! הוא מתחשב וחייכן, לא מציק ותמיד נעים לי לראות אותו. ומה שהכי חשוב לי, בניגוד לאשתו, הוא לא מעביר ביקורת, לא מרכל, לא צבוע- באמת אדם נפלא. אפשר לנהל איתו שיחה אמיתית - דיאלוג במקום מונולוג. ולא- הוא לא שפוט, הוא פשוט אדם עם אופי שונה. זה הכל. וסתם לשם עניין, אמא שלי היא חותנת ולא חמות (אנחנו 3 בנות), אבל אני בטוחה שגם לבעלי וגם לגיסי יש טענות כלפיה מדי פעם... טבעי.

amitmom

New member
מסכימה..גם החם שלי קרציה לא קטנה

ויודע יופי לפזר "חוכמות" בלי הכרה

בולי27

New member
תתפלא, חמי יותר גרוע מחמותי

הוא יכול לתת שיעורים בגועל נפש, בסכסכנות, ברכלנות, בצעקות ובריבים... לפחות חמותי עושה הכל בשקט, אצלו יש גם תוספת של רעש וצילצולים!!!

בולי בולי בוקר טוב ונעים לך חמודה

למי הצעקה? עד כמה שידוע לי יש כאן רק שתי חמות! אנוכי האוגרת שאוגרת עד.. והשנייה - ברטוש הפנייה שלך זועקת אלינו כפי הניראה@ למען הסדר הטוב אסביר את הצד שלי והפנימי את דברי! כניסתי לפורום לא על נמת להעביר ביקורת, כי אם ככלה! כן, גם לי יש חמות מבוגרת אומנם (77) ונידמה לי שגם אילו הייתה בת 120 שמה עבורי חמות!
כך שכניסתי לפורום חוקיתוכל משאבות נפשי לדעת כיצד לנהוג כלפיה, היות והיא גרה איתי קרוב לשנה. לכן כל כך שמחתי כאשר גיליתי את הפורום הנוכחי אולם מהר מאוד הבנתי שכאןאין מה ללמוד לחיוב. כמובן שאכזבתי גדולה.. ואני מוצאת את עצמי מגיבה יותר כחמות ולא ככלה.. בואי כלה.. סוף!

bertap

New member
../images/Emo65.gifלאוגרת אני מעריכה אותך

על שאת מגינה עלי אף שאני לא מכירה תודה

הגנובה

New member
אם את כל כך מאוכזבת אולי כדאי

שתנסי למצוא תשובות במקום אחר? אולי תפתחי עמותה לכלה המושלמת? אולי - וזה עוד יותר טוב... תפתחי פורום חדש - פורום החמות הנהדרות!!! - שם תורשה הכניסה רק לחמות הטובות - יש כאלה את יודעת? אני מכירה כמה כאלה!! בהצלחה!

גם אני הופעתי פה בפורום

לא הייתי פה יותר משבוע כי נסעתי לטפל בנכדים שלי כי כלתי ילדה בן. רציתי רק להבהיר אם תרשו לי:יש לומר: יחיד - חמות על משקל אחות רבים-חמיות על משקל אחיות

למעלה