לכל החמשושים

לכל החמשושים

מתוך שלח לי מלאך:שלח לי חמשוש שישתוף שישתוף ת´בית שימוש ויהיה הפראייר של השבט כול הזמן או או וואו או.........

IdaNiT

New member
יש לך משהו נגד חמשושים?

תגיד לי ומהר... כי אם כן... אז אתה מעלה לי את הרמה של העצבנות.. אתה בטח איזה שכבגניק מתלהב...

2B LoOnY

New member
לא הוא פשוט

הוא לא שכבגיסט מתלהב פשוט חניך אדיוט מכיתה ו´ (גם מתלהב)

אם הוא חניך כתום הוא ב-ח´...

מן הסתם!
וחץ מזה הוא אמר את זה בצחוק, אז.....מרגוע.

IdaNYA

New member
רגוע...

חניך כתום...שאתה אמור באמת להיות חטניק... שנה הבאה תהיה אתה חמשוש..וזה יעבור ישר עלייך אני כבר יהיה שעבגיסט

אהההההההה נכוןןןןןןןןן שכחתי!

אתם במתח...מה הפואנטה שתהיה בסוף?! בינתיים סוגרים את המיים!!!!!!!!!!
לא מצחיק!
ענת

noopi

New member
נראה לי ש

חניך כתום זה לא בגלל שהוא ב - ז´ אלא בגלל שהוא בשבט העמר שהצבע שלו כתום, ורעיה שהיא גם משבט העמר אם היא אומרת שהוא בכיתה ו כנראה שהוא באמת ב ו,... צדקתי רעיה?

2B LoOnY

New member
נכון

הוא בכיתה ו´, תאמינו לי, אני מכירה את המתלהב הזה טוב טוב........ והוא יסבול ממני הרבה כשהוא יהיה חמשוש.... כי במקרה או לא הוא אחי הנודניק!!!

noopi

New member
חחחחח...../images/Emo6.gif

לא ידעתי שהוא אחיך.... איזה צחוקים... חמודה...

עוד שיר...

אינך יכולה (לה לה לה לה)ככה סתם לל--כ ח,ח,ח,ח,ח,ח,ח,ח,ח,ח,ח הכי שווה להיות בח´!!!!!!11 או פעם את בוכה ופעם את צוחקת מזילה דימעה כי זה הזמן לל-כ ח,ח,ח,ח,ח,ח,ח,ח,ח,ח,ח, הכי שווה להיות בח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 וזה נכון..... ב-
- תמר שרוני

CrAzY*

New member
חמשושים שולטים!!!!!

במיוחד אם הם משבט שחף הנהגת שרון.....
נעה.....

BabyLove

New member
שיר קצרצר...

תנו לי ח´........ ומה יצא??? --------------------ח------------------ שיר דבילי אבל זה מה יש!!!!! חן

nIcKiTa

New member
הייתי כותבת את שלנו...

אבל אני ישנה אותו והמבין יבין
*** שם *** על מי שלא ב*** חחח אין לי בעיה לכתוב אם המילה.. זה סתםם מצחיק ככה יש לזה המשך אבל אני לא יפגע בח´ שפה... אז אני לא ימשיך
יו חן

nIcKiTa

New member
חחחח

יש לך איי סי קיו? או שכבר רשמת ולא שמתי לב... אני סתם אוהבת את ה*** הזה.. כמו what the*** moa a a a סתםם! פשוט אוהבת *
חן

למעלה