לכל החמשושניקים ....

שאלה מאוד קשה...

ניראה לי שאני גם רוצה להדריך ז´, ביגלל שהם ילדים גדולים כבר וזה יותר כיף אבל הזינים של השנה הבאה, כשמם כן הם...
אז אני לא כל-כך יודעת... נועה.

נועה!../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif

אני יהייה שנה הבאה ז´!!! זה מה שאת חושבת עליי?

סליחה....

לא היתכוונתי אליך, את יודעת... היתכוונתי לגדוד בכלליות... במיוחד לכיתות ו´ של יוספטל - שהם פשוט על הפנים, וגם לקבוצות של השיבעה לא חסר... תיסתכלי ותיראי - כמה אנשים אתם בגדוד? ממש קצת... רוב השיכבה שלכם זה או מפונקות או מופרעים שממש קשה להביא אותם לצופים, וגם כשהם באים הם סתם הורסים... אתם נותנים למדריכים להעביר פעולות? לא ממש, אתם עושים להם ממש חיים קשים... ושוב, אני לא מדברת אליך אישית, יכול להיות שאת אחלה ילדה, וכולם נהנים להדריך אותך...
, אני מדברת בכלליות על השיכבה. נועה.

Meijen Shaggy

New member
הערה: ../images/Emo15.gif

לא רק שישיסטים מדריכים. אני שישיסט וביקשתי להדריך שנה הבאה ז´ או ח´.

Meijen Shaggy

New member
אז מה הבעיה בזה? ../images/Emo15.gif

(ואצלנו יש שלושה שישיסטים שמדריכים ז´ ושני שישיסטים שמדריכים ח´)

ששיסטים מדריכים ח´???

וואו... זה ניראה ממש קשה, כי אין כימעט הבדל גילאים וניראה לי שלשישיסט יהיה ממש קשה להישתלט על 20 חתניקים... אבל אם זה הולך אצלכם, סבבה... אצלנו המקסימום שנותנים לשישיסטים להדריך זה ז´ וגם זה אחרי מאבקים ממושכים שלנו...
נועה.

Meijen Shaggy

New member
כנ"ל .. ../images/Emo15.gif

אם נתנו לשישיסטים להדריך ח´, סימן שהם באמת מדריכים מעולים והם מסוגלים לכזה דבר.

זאת בעיה...,

כי אי אפשר לדעת אם השישיסטים הם מדריכים טובים רק אחרי שהם באמת מוכחים את עצמם וכדי להוכיח את עצמם הם צריכים להדריך קודם.. אני לא חושבת שבאמת אפשר לדעת מראש אם המדריך טוב או לא (אם הם עדיין לא הדריכו) ואני גם לא חושבת שכדאי לתת לשישיסטים בשנה הראשונה של ההדרכה שלהם להדריך את החטניקים גם בגלל הבדל הגילאים (אבל זה פרט שולי) אני לא חושבת שמדריך שנה ראשונה יכול להדריך ח´ כי הדרכת ח´ זה קשה מאוד...

well....

אני מאוד רציתי ז´ אבל בסוף מתברר שהשישיסטים של השנה..(שביעיסטים שנה הבאה..) הם אלו שידריכו ז´... להדרכת ה´ יש המון יתרונות אבל בנוסף יש המון המון המון חסרונות.. ואני ממש לא בנויה לחניכות בכיתה ה´ מעצבנות שאין צורך לפרט... וחניכים בכיתה ה´ זה למי שלא רוצה להעביר פעולה... (במיוחד עם המופרעים שיש אצלנו בשבט...) ו´ זה עוד איך שהו בסדר אבל שוב זה כיתות ה´ של השנה.... אז אני עדיין בדילמה... אני חושבת שאני אתן למדריך שלי לקבוע לי... ו...אני יודעת שלא כולם מתאימים להדרכה.. אבל אני דיי בטוחה (במיוחד עם הרמזים הכבדים שאני מקבלת) שאני מתאימה להדרכה וכן ישימו אותי בהדרכה שנה הבאה... אז אני לא דואגת... מה שבטוח שאני לא אהיה פעילה.. או איזה ראש צוות הדרכה או שטיצות בסיגנון

MajorGad

New member
בשבטים קטנים כמו ערבה

ממילא תמיד כל החמשושים ידריכו (אלא אם באמת יש יחסית המון חמשושים) אז אל תתדאגי אם יאמרו שלא תדריכי ! :)

זה לא נכון....

יש דיי הרבה חמשושים מהגדוד שלנו שלא מתאימים להדרכה... (אל תשאלו איך אני יודעת זה גם לא משנה) יש גם שישיסטים שלא מדרכים כרגע... ויש לנו חוצניקים... כך שיש הרבה סיכויים שלא כל החמשושים ידריכו שנה הבאה... מה שבטוח שלא יהיה לנו חוצניקים יותר.. (אני מקווה)

וואי....

אני בזמן האחרון לא הלכתי לצופים אז אני לא כ"כ בקיאה אבל ממה שאמרו לי שנה הבאה אצלנו (אני חמשו
) כולם חייבים להדריך ואי אפשר להיות סתם פעיל או משהו... טוב גם יש את המחויבות האישית - ןאז להדריך בצופים גם נחשב... ואז ב-יא יב אני חושבת שלא חובה להדריך..

איזה חוצפה...

זה לא נראה לי הגיוני שכולם ידריכו בוא נגיד שאת לא רוצה להדריך?! אז מה יעשו לך יעיפו אותך מהשבט (I dont think so...) והמחויבות אישית שלך לא חייבת להיות בצופים... אני למשל מתנדבת במד"א (טוב רק אם אני יעבור את הבחינות...)

ככה זה...

כי גם אין אצלנו הרבה חמשושים... אז צריך אותם כי השמיניסטים מדריכים את החמשושים, ובקיצור ככה זה..(לפחות זה מה שאמרו לי- יכול להיות שזה ישתנה או משהו...אין לי מושג)....

הצתה מאוחרת....

גם אצלנו אין הרבה חמשושים אבל מה הטעם לתת לשישיסט שלא מתאים להדרכה להדריך... רוב הסיכויים שהוא יפרוש או שיהיה לו קצת חניכים אם בכלל (כי הוא מדריך גרוע) ומה הקשר שהשמיניסטים מדריכים את החמשושים.... גם לגדוד שלי יש מדריך שמיניסט...

חוצניקים - מדריכי חוץ

חוצניקים זה מדריכי חוץ, מדריכים שבאים משבט אחד להדריך בשבט אחר.

למעלה