כמה שאת חמודה ותמימה בורוכוב לא כל כך נחמדים הם למען האמת די דפוקים וההוכחה היא כל מי שפגשנו בטיול מים 2001 חוץ מזה, את לא מכירה כמעט בורוכוביסטים כדי לקבוע... ביי, מינסקי קן זכרון יעקב אימפריה!
מינסקקי אל תכתבי בשם כל קן זכרון! אני בטוחה שאפילו בקן שלך יש אנשים שאוהבים את בורכוב ופשוט מתביישים להודות בזה!!!! אולי אפילו את עמוק בפנים!!!! ואת לא יודעת כמה בורכוביסטים אני מכירה... ואני בכלל לא תמימה! זה לא נכון! אני מוחה! תשאלי כל אחד!
הבנו שיש לכם להקה מגניבה והכל אבל חלאס עם ההתלהבות זה מעצבן! יש גבול. גם אני התלהבתי שהייתה לי להקה עד שהיא התפרקה אבל לא במימדים כאלה.. בחיית.. חוץ מזה שאתה אומר לך תזדיין כאילו זה קללה.. ולך מכאן אתה לא מכניס לי שום מכות.. תפסיק לנפח כל דבר ולהגזים..
אנחנו ממש לא מתלהבים מעצמנו אנחנו אוהבים תשירים ויש גם חלק שאוהבים אותנו וגם כאלה שלא מבינים זה שיצאה הקלטה חרא לא אומר כלום חוץ מזה אנשים מדברים על הלהקה בלעדנו אז אם יש הצלחה קטנה ואנשים מכירים 2 שירים לא צריך לרדת עלינו אנחנו פשוט מרוצים ממה שעשינו ומעניין שזה לא ממש מעצבנן אחרים חוץ ממך אני חושב
אז יאללה באמת כמו שאמר מישהו תן לצמוח ולך תדע אולי יצא משהו או שלא אבל בכל מקרה אל תתעצבן דרור ואתם באמת מוזמנים להוריד את השיר