לכל החפצים להיות זבוב על הקיר

גונדרי

New member
לכל החפצים להיות זבוב על הקיר ../images/Emo8.gif

אז לרגל שלושה שבועות לפגישת הגונדרי והסטארית אני מרגיש גם רצון לשתף וגם סוג של צורך (כי הרי הקשר הזה הוא 100% תולדה של הפורום) בקורותינו מאז ה'לא דייט' הראשון ההוא בפורים. עכשיו כשאני חושב על זה אז זה דיי מדהים באיזו חדות ומהירות עברתי מההארד קור של הרווקות (ג'יי דייט, שידוכים, ראדר בנות, דייטים וכו') לחמימות הנעימה והמלטפת של "קשר" .... כן, כן... זה כבר 'קשר'
(למרות שסטאר בטח ממשיכה לספור דייטים ... אני מניח שהגענו כבר לדייט 35 או משהו
) לפני שלושה שבועות לא ראיתי קצה קצהו של אור בקצה מנהרת הסינגליות, היום אני אפילו לא זוכר מה זה פיק אפ בר... זוכרים את הפוסט שבו עשיתם לי intervention על התמכרותי לג'יי דייט? הייתם מאמינים ששבועיים אחר כך אני אפילו לא אזכור איך נראה הכרטיס שלי? אז כן. זה זרם בצורה מהירה, חלקה ומדהימה... סטאר היא בן אדם נדיר בכל קנה מידה, היא נדיבה ואדיבה ומתוקה ומצחיקה ואין בה אפילו טיפה של רוע קנאה או תסכול... והדבר הכי מדהים הוא שכבר מהיום הראשון הרגשתי נוח ונעים לידה, היא הרגישה לי כמו מכרה ותיקה וזה דיי הזוי שרק נפגשנו לראשונה לפני מספר ימים. הייתי רוצה לחלוק איתכם הרבה... הרבה... הרבה יותר, אבל סטאר הבישנינה חרדה לפרטיותה
אז אני רק אגיד שאלה היו שלושת השבועות המוצלחים ביותר מזה הרבה זמן, היא תופסת לי את רוב תשומת הלב במשך היום, אני אוהב לבלות איתה, אני אוהב לגעת בה, אני אוהב להסתכל עליה... ואני דיי אוהב אותה
אההה... ואני מחכה בקוצר רוח שיעבור השבוע הקרוב שבסופו.... אני וסטאר על מטוס בדרך לחופשה מפנקת ביותר, בעיר אירופאית קסומה
... רק אני היא ובית המלון השווה ביותר שכרטיס אשראי יכול לקנות. אז תודה פורום יקר!! (אל דאגה, אנחנו לא עוזבים את הפורום... זו רק תודה כללית
)

magenta73

New member
איזה יופי!

דרך אגב, מכיוון שאני גיבצת מנהלת ומכיוון שאני הייתי נגד הג'יי-דייט ובעד שתצא בחוץ ומכיוון שאני ידעתי (!) לפני שסיפרת לכולם ולא עשיתי לכם אאוטינג ובכלל מכיוון שאני בן אדם כזה מדהים, שאני עדיין לא מבינה איך לא משלמים לי על זה שאני פשוט קיימת ומכיוון שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש חייבת חופשה... אז... אפשר להיות זבוב בתוך המזוודה שלכם? תודה.

Gondrys Star

New member
../images/Emo13.gif

שכחת לציין את ה: מכיוון שהייתי נחמדה ומחקתי הודעות "מעניינות" שלך לפני שהסטארית ברחה
באמת מגיע לך
אני בעד לצרף אותך לטיול הבא של החתול והחתולה שלו. בטוח שם יהיה יותר אקשן מאשר אצלנו

dudusch

New member
כיף לקרוא ../images/Emo9.gif

רק דבר אחד... מאחל לך שתוכל להוריד את המילה "די" מהמשפט "אני אוהב לגעת בה, אני אוהב להסתכל עליה... ואני דיי אוהב אותה ". אגב... אני מקווה שיש לך כרטיס זהב או פלטינה ולא כרטיס סטודנט, אחרת כדאי יהיה לכם ללכת להיבדק אחרי השהות במלון

גונדרי אני חייבת לציין שריגשת אותי

יצא לי לעקוב אחרי הסיפור שלכם וזה כל כך כיף לשמוע שיצא לכם להכיר זה את זו ולהיפך רק לחשוב שחיפשת, ניסית, תהית וכמובן שגם טעית והנה כאן ממש מתחת לאף נמצאה מישהי שאיתה הכי כיף לך בעולם
אז מקווה שהקשר ימשך לעוד הרבה הרבה שנים של כיף וכמובן חברות טובה - ואם כבר החלטתם כל כך מהר לטוס אז כנראה שיש בינכם דבר כזה
רק אהבה

cheshire9

New member
שכחת לספר

שבמזוודה יהיו גם בנוסף לנחיל הזבובים תוצרת הפורום גם אחד חתול ואחת חתולה שניהם מיוחמים ומוכנים לפעולה (ואם לקחת טרמפ על העידכון הנ"ל - ולמי שתהה והסתקרן - גם אצל החתולים האהבה חוגגת - האמת שעברנו כבר משלב ההתלהבות לשלב הפאניקה - שזה רק אומר שזה נעשה ממש ממש רציני .......)

Gondrys Star

New member
לילה טוב לכולם ../images/Emo13.gif

פותח השרשור היקר שהוא כבר דיי אהוב שלי ('דיי אוהב אותה?!?' מה זה אומר 'דיי אוהב אותה?!?'
) אמר שהקשר הזה הוא 100% תולדה של הפורום. אז רק שתדעו שכאן הכל התחיל
את הדייטים הפסקתי לספור בסביבות הדייט ה- 15 בערך. מאז אני עוסקת בעיקר בלחוות את ה'קשר' וגם בלהתלהב מהעובדה שלמרות שהקשר הזה התחיל ממקום גבוה, יש מין הרגשה משונה שהוא כל הזמן רק הולך ומשתפר. או אם לסכם במעט מילים פשוט כיף לי איתו (כן, כן, איתך 'דיי אהובי' היקר
). לדייט 35 כנראה עוד לא הגענו מהסיבה הפשוטה שבשלושה שבועות יש קצת פחות מ- 35 ימים
. אבל עושה רושם שעוד נגיע אליו (במיוחד לאור העובדה שעכשיו אנחנו דיי תקועים יחד, לפחות עד אותה נסיעה לבירה אירופאית קסומה
). עוד שבוע פחות או יותר אנחנו סוגרים חודש. די מדהים אותי לחשוב על זה. מצד אחד, אני מרגישה כאילו הזמן טס. לא ברור איך החודש עבר לו כל כך מהר. מצד שני, יש לי הרגשה שאני מכירה את גונדרי כבר שנים. קשה להאמין שנפגשנו לראשונה לפני פחות מחודש. הזמן מתעתע בי
אני שמחה ששיטוטיי בתפוז הובילו אותי לפורום הזה (ולא רק בגלל גונדרי. זכיתי להכיר פה הרבה אנשים מקסימים). שמחה על ההיכרות הזו ועל איך שהיא מתפתחת. שמחה שאתה נמצא בחיי אהובי היקר. לא ממש מבינה איך הסתדרתי עד עכשיו בלי לפגוש אותך כמעט בכל יום. אני אוהבת אותך. לא דיי אוהבת. לא מעט מאוהבת. ולא כאילו. פשוט אוהבת
לילה טוב פורום יקר

גונדרי

New member
טוב, אל תתפסי אותי ב-"דיי" ../images/Emo122.gif

פשוט קצת התביישתי...
זה היה ניסוח ביישני..... לא תיאור המצב.... את הרי יודעת שאני אוהב אותך (מאוד)
וזה שיש לך ניק חדש אומר שעכשיו את קצת פחות חרדה לפרטיות שלך ואפשר להתחיל לשפוך את כל ה'חומר העסיסי?' כי, אני באמת אוהב ומעריץ את האופי הנדיר של סטאר.. אבל מה שאני חושב על החלק הפיזי... גרררר...זה כבר משהו אחר לגמרי
הפרופורציות, הריח, התנועה, הלבוש, המגע, הרכות, המרקם מממממ......
me like
אבל... שששש.....
אסור לגלות.....

Gondrys Star

New member
../images/Emo9.gif

ברור שאני יודעת... אבל זה תמיד נחמד לקרוא את זה שוב
חוץ מזה, ביישנות זו המחלקה שלי
לגבי החלק השני...
ההממממ.... בוא נמשיך להתמיד עם ה- שששששששששש.....
(למרות שזה מאוד מחמיא
)

cheshire9

New member
המחוות שלך

פשוט מדהימות ונוגעות ללב ....... אף פעם אף אחת לא שינתה את שמה בשבילי .... (בעצם אשתי קיבלה את שם המשפחה שלי - זה נחשב ?) אתם כל כך מתוקים שבה לבכות

שירס36

New member
אחלה זובור...

וכבר את לובשת את שם המשפחה שלו.. יפה. בהצלחה...

Gondrys Star

New member
איזה מזל שאין לחץ ../images/Emo178.gif

אז קודם כל תיקון קל... לא, לא לקחתי את שם המשפחה שלו
הכינוי החדש בו התהדרתי הוא Gondry's Star משהו בסגנון... הסטארית של גונדרי.... אני לא מאמצת שמות משפחה של אחרים כל כך מהר. יש לי אחד משלי ואני די מרוצה ממנו
ושנית כל... תודה
(על איחול ההצלחה וכולי...
)

שירס36

New member
מפרגנת באמת..

אחלה כינוי, כך ברור לכולנו מי את... כי את גונדרי כולנו מכירים. אהבתי גם את הכינוי הקודם בעיקר בגלל שזה היה הכינוי שלי בצבא. אתם מתוקים... תמשיכו.

moi24

New member
מקסימים ../images/Emo13.gif

אני חוזרת בי. נראה לי שלהיות זבוב אצלכם יכניס אותי לדיכאון כרוני. שיהיה בהצלחה

למעלה