לכל הילדים פה בפורום!

Kortney

New member
לכל הילדים פה בפורום!

יש לי הודעה חשובה להגיד אבל קודם כל אני מצטערת שלא הייתי הרבה זמן פה אני טסה לאמריקה בחזרה
אז יכול להיות שאם אני לא ימצא מחשב בעברית אני לא יוכל לכתוב בפורום
הטיסה היא מחר (ביום רביעי) אני טסה לשנתיים אז רק רציתי לומר שמאוד נהנתי לדבר איתכם בפורום ובאי מייל אז תשמרו על קשר.. האי מייל שלי:[email protected] להתראות
קורטני האריסון. נ.ב לאסף. אשלי מסרה לך ד"ש.

Kortney...../images/Emo85.gif

קודם כל זה שתיהיה באמריקה זה אומר שלו תוכלי לכתוב פה
אבל את יכולה לכתוב פה באנגלית יכול להיות שיש פה כאלו שלו יבינו אבל נוכל לתרגם וגם תנסי בעברית אנגלית או לא יודעת מה אני בטוחה שנסתדר
קודם כל את טסה לאמריקה יווווו פשוט שווה לך! נוכן שזה קשה לעזוב עכשיו והכל אבל זה א-מ-ר-י-ק-ק-ק-ק-ה-ה-ה-ה
תהני חמודה!

Brurya

New member
לא...

אי אפשר להיכנס לאתרים בעיברית מארצות אחרות ניסיתי בקנדה... אבל את לא לוקחת את המחשב שלך? זה לןא נראה לי הגיוני שתשאירו את המחשב בבית, הוא עלה הרבה! אבל את יודעת, כל סוף הוא גם התחלה. אני בטוחה שתמצאי פורומים באנגלית טובים של התאומות וגם תישמרי קשר דרך האימיילים! תהני באמריקה

ביי קורטני../images/Emo70.gif

אני מקווה שתהני בארה"ב ובכל זאת תנסי להיכנס לפורום אם יהיה לך שם מחשב ואינרטנט... את יכולה לכתוב בפורום בעברית גם אם אין לך מקלדת עם אותיות בעברית
יש מעין לחצן כזה ליד ההודעות בשם "עברית" וכשאת לוחצת על זה נפתחת לך מקלדת כזו בעברית...

קורט...

אוף
איזה באססהה איפה את תגורי? יכול להיות שאני אראה אותך כי יכול להיות שאני נוסעת לניו-יורק עוד חודש בערך...בנובמבר...או שלא... טוב, מקווה שתכתבי פה, אם לא אני אולי אשלח לך איי-מייל! רוצה? שנתכתב? באיי-מייל..? טוב תעני, וטיסה נעימה...

cartasf

New member
ביי קורטני

שיהיה לך כייף ותשמרי על קשר ותחזירי לי איי מייל!!! בכל מקרה מגניב שאשלי מסרה לי ד"ש שלחתי לה איזה 4 איי מיילים והיא עדיין לא ענתה... אם את יכולה להגיד לה שתענה לי... תודה ותשמרי על קשר... [email protected]

motib4

New member
קורטני..

אני כותב לך, ואני מקווה שזה לא מאוחר מדי. רציתי להגיד לך מאוד מאוד נתגעגע, תהני.. נשמח לראת אותך איתנו אם תמצאי מחשב+אינטרנט.
ביי ביי...

בביי קורטני../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

תהני באמריקה
ותמסרי ד"ש לתאומות
תנסי בכל אופן להיכנס לפורום לאב יו

RinRan

New member
קורטני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

מקווה שזה לא מאוחר מידי ושעדיין לא נסעת... בכל מקרה...
נתגעגע
אמריקה זה אחלה ואת תיהני שם
(כמו שניהנת פעם שעברה..
) איפה תגורי
(מדינה, עיר
) אם יש לך איי סי קיו אז נתכתב בכיף ואני אשלח לך אי מיילים
ל
ב יו אולווייז פור אבר אנד אבר
קבלי
וגם

omer wild

New member
לקורטני...אם את עדין פה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אווווף רק עכשיו ראיתי שאת טסה...
ואני מקווה שאת עוד תראי את ההודעה הזאת ממני... אז קודם כל היה כיף להיות איתך פה בפורום אמנם יהיה לך ולנו עצוב
אבל...את ממש ל אצריכה להיות עצובה
כי אחרי הכל את טסה לארה"ב,כאילו וואו
וחות מזה תחשבי שלך יהיה הרבה יותר סיכויים לראות את הבנות מאשר לנו (כי אנחנו תקועים פה...
) בכל מקרה תהני כמה שאת יכולה שם,ואל תשכחי אותנו,כמובן שאם את יכולה לתנסי למצוא זמן,ומחשב כדי להתכתב איתנו
תמיד עמרוש
קבלי ממני המון
ו-
ביייייייייי

למעלה