לכל היקרות שתמכו ועזרו

dhara

New member
לכל היקרות שתמכו ועזרו ../images/Emo24.gif

אז בהמשך לסאגה שתיארתי לפני שבוע-שבועיים.. רק רציתי לעדכן שהלכתי לרופאה, שישר שאלה אותי: "עשית מניקור לאחרונה?" -- רציתי לבכות.. היא אבחנה את זה מיד כזיהום בלבד ולא כציפורן חודרנית, זיהום קשה (ב-3 אצבעות) שככל הנראה נגרם עקב המניקור שעשיתי. קיבלתי משחה אנטיביוטית והאצבעות שלי חזרו למצבן התקין והיפה
עוד מעט אני אוכל לחזור למרוח לקים! אז תודה רבה לכולכן על העזרה והתמיכה והעצות, גרמתן לי להרים את הישבן ולהזיז את עצמי לרופאה כך שאפשר לומר שבזכותכן אני בסדר
ומוסר ההשכל מכל הסיפור -- עזבו אתכן ממניקורים! אני את הזיהומים שלי חטפתי אחרי שעשיתי מניקור לא באיזה חור אלא באחד המקומות היותר נחשבים בת"א, מקום שאני בכלל לא יכולה להרשות לעצמי והסיבה היחידה שהלכתי אליו היא כי אמא שלי הזמינה אותי ליום הולדת
קנו ציוד, תעשו בבית - יותר טוב לבריאות
שבת שלום לכולן!!!

Ultra marine

New member
איזה כיף לשמוע!!!!

כמובן לא כיף שחטפת זיהום אלא שהוא עבר
הרבה בנות כאן כתבו על הדוכנים האלה וכמה הם לא סטריליים וזאת הוכחה חיה לעניין! אני שמחה שזה זיהום גם בגלל שציפורן חודרנית זה משהו שכשהוא כבר חדר לחיים שלנו, הוא די מסרב להפרד.. אז גם באספקט הזה טוב מאוד שזה משהו פשוט כזה ולא מסובך. קודם לא כתבתי כלום כי לא ממש היו לי עצות מלבד להגיע לטיפול רפואי שאחרות כתבו...

dhara

New member
../images/Emo243.gif זה ממש לא היה דוכן!

זה היה אחד המקומות הנחשבים בת"א! חשוב לי מאוד להדגיש את זה כדי שכולן ידעו שזה יכול לקרות גם במקומות הטובים
ותודה מותק!!
אני כבר לא יכולה לחכות לחזור לשגרת הלקים שלי..

Ultra marine

New member
ואו הזוי!

הרופא אמר לך ממה הוא חושב שזה נגרם? (הכוונה למשהו ספציפי..)

dhara

New member
אממ

זה היה קצת קשה לתקשר בהתחשב בזה שהרופאה הייתה ספרדיה דוברת איטלקית
אבל בגדול היא אמרה שהיא משוכנעת כמעט לגמרי שזה משהו שחטפתי מהמניקור, כנראה כלים שלא נוקו כמו שצריך או משהו... בדיוק המזל שלי, בפעם היחידה בחיי שאני הולכת לעשות מניקור לחטוף זיהומים

danra

New member
../images/Emo13.gif טוב לשמוע!

לכי תפנקי את עצמך באיזה לק חדש

dhara

New member
אם את חושבת שלא קניתי לקים בשבועות האחרונים

את טועה טעות מרה
יש לי לפחות חמישה חדשים שמחכים לי
תודה

danra

New member
../images/Emo13.gif תתחדשי ותתפנקי. מגיע לך ../images/Emo140.gif

lilo4

New member
ממש כיף לשמוע ../images/Emo13.gif

אני שמחה שמדובר רק בזיהום- כלומר משהו שאפשר לפתור בקלות עם משחה אנטיביוטית, ולא היית צריכה להיכנס לסאגה של ציפורן חודרנית
אין לי הרבה מה להגיד לגבי פדיקור-מניקור במקום כלשהו, זה מסוג הדברים שלא עושים לי חשק לבזבז עליהם כסף [לא יודעת להסביר את זה....]. אני בטוחה שיש מקומות טובים, ואין לי ספק שגם מישהי שעושה את זה באופן פרטי אצלה בבית יכולה להיות יותר טובה ומקצועית ממקום יוקרתי. השורה התחתונה והכי חשובה- זה עבר

למעלה