לכל הירושלמיות - מישהי מכירה

• פותח הנושא RnRn
  • פורסם בתאריך

RnRn

New member
לכל הירושלמיות - מישהי מכירה

קוסמטיקאית טובה באיזור ירושלים? וחוץ מזה, כמה זמן לפני החתונה כדי ללכת לקוסמטיקאית? בתור מישהי שאף לא הלכה לקוסמטיקאית... זה נראה לי כמו זמן טוב להתחיל

שרונס

New member
אני לא מכירה אך אני מעלה את ההודעה

שלך למעלה כי גם אני מחפשת קוסמטיקאית בירושלים. אם תמצאי מישהי, אשמח לדעת. גם אני אף פעם עוד לא הייתי אצל קוסמטיקאית וכנראה שלפני החתונה זה אכן זמן טוב להתחיל. אה, יש לי שם שם קוסמטיקאית טובה במעלה אדומים שקיבלתי מחברה שאני סומכת עליה. את מעוניינת? שרון.

הדסים

New member
קוסמטיקאית מעולה בירושלים

פרלה - נמצאת בגבעה הצרפתית 5826464-02 מאוד מומלצת. לגבי מי שלא עשתה אף פעם טיפול , אני דווקא חושבת שזה לא זמן כל כך להתחיל אלא אם עושים ממש הרבה זמן לפני כי יכולים לצאת כל מיני פצעים אח"כ ועוד כל מיני גירויים, אף פעם אי אפשר לחזות מראש איך העור יגיב לטיפול... לכן ההמלצה שלי היא לחשוב על זה טוב וכמובן להתייעץ עם הקוסמטיקאית עצמה. בהצלחה

שרונס

New member
שיחקת אותה! תודה רבה!

היא נמצאת ליד ההורים שלי ואני כבר רצה להתקשר אליה. יש לך מושג אם היא יקרה? אני חושבת שכשזה מגיע לקוסמטיקאית שווה להשקיע כסף. אני שלושה חודשים לפני החתונה, אז נראה לי שזה בסדר להתחיל עכשיו, לא? בכל מקרה, תודה רבה! שרון.

נעמה טל

New member
אני לא יודעת מה מומלץ

אבל ככה אני עשיתי. היתה לי קוסמטיקאית מעולה (אבל לא בירושלים, אלא בישוב של ההורים שלי) שהלכתי אליה עם פרוץ החצ´קונים לפני כמה שנים, ופעם בכמה חודשים הייתי באה אליה לניקוי וטיפול. לפני החתונה קבענו תוכנית עבודה ובערך 3-4 חודשים לפני החתונה התחלנו. היו משהו כמו 4-5 טיפולים, כשבכולם חוץ מבאחרון, היה בעיקר ניקוי של הפנים וכו´ (הפנים שלי רגילות לגמרי, אבל היו כמה מוקדים בעייתים של חצ´קונים). מה שעשינו זה שטיפול הניקויי האחרון יהיה לא יאוחר משבוע וחצי לפני החתונה, וכך אכן היה. יומיים לפני החתונה הלכתי לטיפול טיפוח וכיף אצלה והיה נהדר. לי זה היה יופי, אבל זה נראה לי לגמרי אינדבדואלי.

הדסים

New member
שרונס , דיברת איתה?

איך היא? אני אישית לא הייתי אצלה , אמא שלי ואחותי הולכות אליה ואמא שלי פשוט מאוהבת בה

למעלה