לכל הישראלים המטיילים בחו"ל

עומר75

New member
לכל הישראלים המטיילים בחו"ל

אני גר בחו"ל מזה שנתיים ויצא לי לפגוש הרבה תיירים עם רושם רע מאוד על ישראל. הרושם לא נבע מהאינתיפדה, מהפלסטינאים או כל דבר שעולה בחדשות אודות ישראל, אלא דווקא בגלל הנסיון הרע שלהם עם התייר הישראלי בחו"ל. למרות כל השיחות שלי עם תיירים זרים ונסיונות להסביר להם את העמדה הישראלית, שמעתי לא מעט מתיירים טענות כמו: 1. מטיילים ישראלים מגיעים למדינות באסיה או דרום אמריקה וחושבים שאם הם עשו צבא אז מגיע להם הכל. 2. ישראלים יתמקחו תמיד, גם אם זה מגיע למיקוח על רבע דולר ללינה ללילה, ולכן הרבה בעלי אכסניות לא אוהבים ישראלים. 3. ישראלים מטיילים תמיד בחבורות גדולות ומדברים עברית גם ליד תיירים זרים, ולא מנסים להכיר אנשים ממדינות אחרות. 4. "לא כל בחורה מסקנדינביה נוסעת לטיול רק בשביל סקס , והן בטח לא אוהבות שפוגשים אותן באמצע הרחוב ומזמינים אותם ישר לחדר לזיון". מאחר שבסופו של דבר אנחנו הם הנציגים הכי טובים של עצמנו, והמטיילים מארצות אחרות שאנו פוגשים היום, מחר הם שגרירים וראשי מדינות בחו"ל, יהייה הרבה נעים גם לכם לשמוע מאיזה תיירת אוסטרלית "כן, פגשתי בטיול תיירים מישראל, והם היו ממש אנשים מדהימים". אז לכל אלה שאיכפת להם, אנא קחו לתשומת לבכם את מה שכתבתי פה ועזרו לנו לשנות את הרושם של מדינתנו היקרה בחו"ל.

Omiz

New member
רשמנו לפנינו

וזה תקף לא רק לגבי המטיילים, אלא מרגע שאנחנו דורכים בחו"ל, לא משנה באיזה כובע

למעלה