לכל הכועסים......

לכל הכועסים......

1. אם אחרי כל הסמים שאתם לוקחים עוד נשאר לכם חשק לכעוס-תחליפו דילר! 2. בשיעורים שלי היה לי לפרסם את אל-סם טובים, את המן הרשע להפוך לצדיק, לעשות פרסומות לנושא חופשי (כלומר: מה שבא לי), ופרסומות שקבעו לי מראש את הפורמט שלהם 3. אני לא יודעת בני כמה אתם, אבל כשרוצים ללמוד מקצוע-ולקבל ציון טוב-כדאי להקשיב למורה (זה בן....) 4.וחוץ מזה, אל סם צודקים-סמים זה ממכר ולא בריא....עובדה שעשו על זה פורום! ......יום טוב מלא אהבה........

astral travel

New member
לפחות יש לך מספיק מודעות עצמית

בשביל לדעת שאין לך את הכוח ללכת בדרך משלך ושאת נופלת קורבן למערכת. בהצלחה במקצוע...(זיוף או לא זיוף - אמת פנימית אין, צריך לעשות כסף..)

וירוסוס

New member
סטודנטית בפעם השנייה.

קודם כל, את צודקת. סמים זה ממכר. אבל כסטודנטית משכילה, תגדירי בבקשה "ממכר" אם זה משהו שאתה עושה כל פעם מתוך צורך, הרי גם הלימודים שלך הם התמכרות. וגם לקום בבוקר, וגם ללכת לישון, ואפילו! ללכת לשירותים זה התמכרות. אני מכור לאסלה!!! חבל שזה ה"עתיד" שלנו, פרסומאים שקרנים עיוורים מכסף, אלסם יעסיקו אותך ברצון, יש להם הרבה כסף להוציא על אנשים כאלה.:) ואל תביני אותי לא נכון, אין לי שום דבר אישי נגדך, וזה לא אמור להעליב אותך. סתם לא היה לי משהו יותר טוב לעשות, ואני מכור לפורום. :)

אתה חמוד אתה

במה אתה רוצה לעסוק כשתגדל? בעצם, השאלה הזו מופנית לכל מי שחושב שאני לא בסדר... 1.אני בכלל לא חושבת שאני צבועה- אני חושבת שאלסם עושים פעילות מבורכת, 2.אם אני לא ארצה לפרסם משהו בגלל שאני לא מתחברת אליו-אז לפרסם אותו בכ"ז יהיה אתגר בשבילי (חומר למחשבה---עד כמה באמת אתם מתמודדים עם אתגרים?) 3.להגיד שסמים זה סבבה זה לטמון את הראש בחול,בעיקר אם זה נהפך מדבר של פעם ב--, לדבר יומיומי כמעט (או לגמרי 4.ילדים: תמצאו חיים-תעזבו את הסמים! אחלה סיסמא, לא?

THC MaN

New member
אני כבר עוזב ת'קפה של הבוקר

אמרת לעזוב את הסמים לא? קיצר - בדיוק כמו שהתעמולה של היטלר עבדה כל כך טוב והיום אנשים מתפלאים איך לכל הרוחות הם לא הבינו שמדובר בשטויות - אותו דבר עם החינוך מגיל 0 שגראס = הירואין = מוות. ואני באמת לא מבין איך אנשים כל כך עוורים בנושא הזה. אם היו מחנכים אותכם שמי שמעשן גראס צריך לתת לו עונש מוות - הייתם מאמינים גם לזה.

Nofale

New member
תבין בנאדם

לא כל אחד מוכן לפתוח תראש שלו או להבין שהוא טעה נגיד לי מלא חברים שנגד סמים לא משנה מה תגיד להם , הם ישארו בדעה שלהם אפילו שהם מדברים שטויות אולי הם לא מוכנים להודות שהם טועים אולי לא אכפת להם מה תאמר להם , תביא להם סקרים , מחקרים , עובדות , הם בשלהם . אולי יש כאלה שמממש פוחדים מזה , והם מאמינים לכל השטויות שמאכילים אותם . אולי כמו שאמרתי , לא כל אחד מוכן לפתוח תראש שלו .

THC MaN

New member
כן זה פשוט ככה

אני מתעסק בנושא הזה של הגראס הרבה זמן יחסית (לא בעישון ד"א.. כאילו ניסיתי פעם פעמיים 3.. אבל בכלל לא קשור לזה) ובמהלך התקופה הזאת גם לקחו אותה בבצפר לאיזה מוזיאון של השואה (לוחמי הגטאות, "לוחמי" כמו שקוראים לו) וזאת שהדריכה הסבירה (בקטעים שהקשבתי חח האמת ברחתי חצי מהיום) איך קרה כל הקטע הזה שאנשים פשוט הרגו בלי לחשוב. והראו שם ראיון עם אחד כזה שהיה בקייטנה של הנאצים מגיל 0.. והוא הסביר מה לימדו אותם שם.. ו-וואלה אני זוכר איך כל הכיתה שלי עושה כזה "איך? איך אבל זה יכול להיות מצב כזה שאתם מאמין לשקרים מוחלטים כל כך?" ואז אני חשבתי לעצמי שאני חייב לצעוק להם - "בדיוק כמו שאתם מאמינים בעיניים עצומות בכל מה שאומרים לכם על גראס!!!" וזהו פשוט מאז חשבתי על זה.. וזה פשוט בדיוק אותו דבר. אם במקום לחנך אותנו שגראס=מוות היו מחנכים אותנו להרוג ערבים [אבל ממש להרוג.. לא כמו שעכשיו מלמדים אותנו בסה"כ להיות פציפיסטים ושהערבים הם זהים לנו וזה.. סה"כ חינוך דיי אחלה מבחינה פוליטית] היינו עכשיו מנהלים גטו-ערבים. ואני לא מגזים. החינוך הזה יכול כל כך לשנות מחשבה, בייחוד אם הוא מגיל צעיר, שזה פשוט מדהים. בגלל זה אני למדתי לא להאמין לשום דבר שלימדו אותי אפילו אם זה ההורים שלי אמרו לי, ופשוט לבדוק הכל לבד. שלא תקרה טעות ואני אאמין בשטויות.

בוא תיסחף.........

ממי, אתה גולש על גלי רדיו........ מה בדברים שלי גרם לך להבין שאני נגד סמים (קלים, קלים)? ועוד להשוות את הדעות שלי לנאצים ימח שמם? ניסחפת לחלוטין-ולא לטובה. בכלל-תפסת אותי כאילו אני מביעה דעה, ולא רק אתה, אני רק ביקשתי עזרה למסע פרסום מסויים שהייתי צריכה לעשות-לא צריכה להתנצל, להצטער או משהו אחר. אני גאה בפרסומת שלי, וזהו. דרך אגב-אני מוכרת את האונו שלי ב6000.שלח מסר,ואני אתן פרטים

וירוסוס

New member
חמוד זה לא מילה גסה.

תראי, "כשאגדל" אני אעסוק במשהו שאני אוהב ונהנה ממנו, זה לא הפואנטה:) אני לא נגד פירסום בכלל. וזה לא הנושא, אף אחד כאן לא יכול לשפוט את מה שאת עושה ברצינות, אז אנחנו נעזוב את זה. את אומרת שלהגיד שסמים זה סבבה זה לטמון את הראש בחול, אולי, לטמון את הראש בחול זה לראות רק מה שנותנים לך לראות על הסמים, ולא לפתוח מחקר אחד בעד? כמובן שרוב הסיכויים שאת תישארי בדעתך. אבל כשמנסים ללמוד משהו, ומתחילים בהרגשה של "זה שטויות", אף פעם לא תגיעי למשהו נכון. ובלי יותר מדי דיבורים:) 1. אלסם עושים פעילות מבורכת. הם נותנים הזדמנות שנייה לנרקומנים ועוזרים להם להגמל, אבל יחד עם זאת, היא פוגעת בציבור דיי גדול של אנשים, שנחשבים עבריינים רק בגלל זה שהם מעשנים בסוף היום להרגע. למה אנשים ששותים אלכוהול לא עבריינים? הוא הרבה יותר מסוכן מקנאביס. 2. יופי. 3. מה שכתבתי למעלה, לפי דעתי, להגיד שסמים זה רע וזהו, זה לטמון את הראש בחול. 4. טוב. יום טוב שיהיה לך:)

Bik101

New member
מה הקשר ????

יש בסמים (קלים) דבר אחד מאוד מאוד שלילי וזהו.... וזה שהם מחוץ לחוק אם בן אדם כבר מתמכר לסמים זה בדיוק כמו שבן אדם מתמכר לאלכוהול זו התמכרות פסיכולוגית של בן אדם חלש אופי והסיסמה שלך היא לא אחלה בכלל כי היא פשוט לא נכונה אין קשר בין החלק הראשון לשני של המשפט חוץ מהעובדה שהם מתחרזים על אותו משקל קבלי סיסמה סטודנטית לקופי תעשי סלט תעשי גם צ'יפס ואולי חמוצים איזה קטע בא לי חצילים

מזמן לא ביקרתי פה

אני מהמאבק הזה כבר ירדתי , אנשים שעברו שטיפת מוח אי אפשר עליהם. אני ימשיך לעשן וכל המדינה הזאת על הזין שלי וגם אם יתפסו אותי אני לא ישנה את הדרכים שלי כי אני יודע שאני צודק.. אני עד היום אחרי 3 שנים של עישון לא מוצא שום סיבה לא לעשן גראס חוץ מזה שהזיכרון שלי קצת חלש. 3 שנים לא נגעתי בשום כימיקל בקושי שתיתי אלכוהול , אני מעשן פעם בשבוע לפעמים יותר ברוב המיקרים אפילו לא את זה ,אני לא מכור ולא מרגיש מכור ואף פעם גם לא הרגשתי שום צורך לעשן גראס.

לביק ווירוסוס

1.כתבתי למעלה הודעה שכותרתה "בוא תיסחף" תקראו, כי אני לא אחזור על זה פעמיים. 2. הסיסמא היא לא באמת סיסמא זה היה בצחוק, ואני,דרך אגב, משתדלת שהסיסמאות שלי לא יתחרזו. 3.תשתו, תעשנו תזיינו-זה הגיל שלכם-תהנו, אבל באותה מידה אל תתנשאו מעל מי שלא עושה זאת-ואתם ממש מתנשאים מעל אחרים כאן בפורום... 4.אין לי יותר מה לכתוב 5. אבל אני קופירייטרית,אני צריכה לכתוב גם כשאין מה 6.אז כתבתי...

וירוסוס

New member
ובזה נסיים,

לבזבז את הזמן של שנינו:) אנחנו לא מתנשאים על אף אחד, אנחנו, או רובינו, בוחרים לעצמינו מה לעשות. בידיוק כמו שבחרת ללמוד פירסומאות:) בהצלחה בלימודים(;

lefteye1

New member
אבל אלכוהול הרבה יותר מסוכן מגראס

אז למה הוא חוקי... ולמה מותר לנו לשתות אותו למרות שכל יום אנשים מתים מזה ולמה טבק חוקי הרי זה גם חומר מסוכן ביותר הרבה יותר מגראס אז למה נגד זה האל סם המכובד שלך לא יוצא ! למה דווקא גראס? כי על זה עשו לך שטיפת מוח... קודם כל תקראי מחקרים מדעיים ואחרי זה תצאי נגד דברים, כי אז תהיי עם ידע ולא שטיפת מוח מוחלטת ועוורת שעשו לך!

למעלה