לכל הכותבים בפורום אמונות טפלות

TAINTED SAINT

New member
לכל הכותבים בפורום אמונות טפלות ../images/Emo206.gif

ישנו חלאת אדם המכנה עצמו כעת GUNIT 2007 שהחל עתה לפברק הודעות בפורום שלנו.הוא מטריד סדרתי בעוד פורום,התענוג שלו הוא לחקות אנשים הסובלים מדיסלקציה-הוא נהנה להמציא סיפורים אידיוטיים על עצמו על מנת לסחוט תשומת לב ואהדה.אנשים הסובלים מדיסלקציה אינם אמורים לשמש נושא ללעג ליצור שכזה-חייהם מספיק קשים גם כך... אבקש מכל הכותבים אצלנו להתעלם מהודעותיו ולא להתייחס אליהן בשום צורה,הועבר לטיפולו של מנהל הפורום. לכבוד מנהל הפורום-בארי הבארברי,אודה לך אם תחסום את כניסתו של אידיוט זה לפורום-לעג לאנשים הסובלים ממוגבלויות הוא בהחלט דבר שעלייך להיות רגיש לו,ולמנוע אותו. בכבוד רב, ובתודה מראש TAINTED SAINT

רסקול

New member
קדוש

אני חושש שהברבארי לא יחסום אותו כי הברבארי לא נמצא פה, חוצמיזה בשבילו זה "לחם" כי זה מצביע על פעילות ענפה בפורום. אנחנו נתעלם ממנו, וכך הוא ילך, מרוב שיעמום.

TAINTED SAINT

New member
מעניין שיש מי שמוחק הודעות......./images/Emo121.gif

גם לי וגם לסויה נמחקו בעבר הודעות תמימות לחלוטין ללא סיבה והסבר,כאלו שהיו מושקעות במאמץ וזמן חיפוש על מנת לענות לפונים לפורום... לעומת זאת מודעות פליליות בעליל כמו "מודעות מכתבי שרשרת" האסורות בישראל משום היותן תרגיל הונאה פרימיטיבי לוקח להן מספר ימים להעלם.... הדגנראט שנהנה להעמיד פנים שהוא דיסלקט נעלם לכרגע,הוא מוכר לי מפורום אחר שם הוא עושה צחוק מהכותבים על בסיס קבוע למדי...אם יחזור נאלץ לצוד אותו ולעקור את קרביו בעודו חי,לפני שנמליח אותו וניישן את בשרו ליום העצמאות הקרב ובא...[כמו שעשינו כבר לשניים...אתה בטח זוכר איך הם צרחו כשאני רסנתי אותם ואתה וסויה עקרתם להם את הכבד....],מה אתה מתכנן ליום העצמאות
לא לי להתיימר להבין את השיקולים המניעים את הכוחות הפועלים במסתוריות מאחורי ההחלטות למחוק....באתרים שאני מנהל, העקרון הוא למחוק הודעה מסבת נזק באופן מיידי,ולא כל שכן מודעה פלילית בעליל.... רסקול ידידי ואהוב נפשי,מה יהיה
הקיץ כמעט כבר כאן ומפגש אין...מיאמוטו, אתה ואני...סויה עדיין עומדת בסרובה...דבר אל לב הנערה,בלעדייה מפגש איננו מפגש.... שלך כמו תמיד TAINTED SAINT

שלום לכם פה.

מן הראוי שהודעות מסוג זה,תעבורנה אליי למסר אישי. בצירוף קישורים אל ההודעות המדוברות. ולעניין,הודעות נמחקות,לעיתים קורה כי הודעה נעלמת לה אל "אחורי המסך" בלא שתשודר לרשת ולפורום. גם לי עצמי קרו אלפי פעמים מקרים כאלו. אין מה לכעוס על כך ואין מה לעשות גם בנוגע לכך. אני לא מוחק סתם הודעות כי בא לי. ולאט לאט,אנחנו נעלה את הפורום הזה לכיוון טוב יותר.

למעלה