לכל הכלות רזות כשמנות

נעמה טל

New member
לכל הכלות רזות כשמנות

טוב קודם כל אחרי שנסיים את משבר הצלמת (וזה יקרה אחרי שאני אסיים את המבחן האחרון שלי ואישי גם) אני אסרוק כמה תמונות מהחתונה שלנו, ואז אולי תוכלו לראות כלה שמנה בשמלה יפה ומחמיאה. בדרך כלל אני מידה 46. ניסיתי מאד מאד לרדת לפני החתונה, אבל זה פ שוט אלא הלך. באיזשהו שלב החלטתי שאני מוותרת. אז חוץ מאולי 2-3 קילו שירדו מהלחץ בשבוע שבועיים האחרונים, הייתי לגמרי אני מבחינת משקל. זה נורא הלחיץ אותי שאראה שמנה בחתונה, שהבטן תבלוט שהירכיים וכו´ וכו´. התופרת שלי תפרה לי מחוך לחלקים הבעיתיים (בטן-ירכיים) ובמגבלות המשקל וכוכו´ יצרה שמלה נהדרת לטעמי. ברגע שהחלטתי שככה אני ושאני מתכוונת להרגיש נח ולרקוד ולעשות הכל בחתונה כמו שאני, אז זה באמת היה ככה. אפילו בתמונות, חוץ מכמה שבהם אני נראית גדולה מדי לטעמי (התכנון היה להשאיר אותן אצלה, מעניין מה יצא בסוף), אני באמת חושבת שנראתי אחלה. ויעידו האורחים בחתונה שלא הפסיקו להגיד את זה, והתמונות. אזמה בעצם אני מנסה להגיד? אם יש בגד מחמיא והרגשה טובה, הסיכויים להראות טוב, והרבה יותר מזה הם גבוהים מאד.

galitm

New member
כל הכבוד !

קודם כל - מזל טוב !!! רציתי להגיד לך "כל הכבוד" על זה שאת מוכנה להיות את עצמך, ואת זה אומרת לך מישהי במידה 44 שלא מצליחה להביא את עצמה לעבור לחיות על גזר וחסה .. (החתונה עוד 6 חודשים). הייתי מאד רוצה לראות תמונה של השמלה וגם לקבל את שם התופרת וטלפון (אם לא איכפת לך). תודה !

נעמה טל

New member
תמונות ופרטים

אז ככה ראשית אני מקווה שיהיו לנו תמונות עד תחילת השבוע הבא (אם נפתור סוף סוף את המשבר עם הצלמת) שנית, התופרת שתפרה את השמלה שלי היא דתיה , ויש לה כל מיני דברים שהיא לא מוכנה בכלל לתפור, כמו מחשופים גדולים מדי או בלי שרוול בכלל. מאחר וגם אני דתיה ,ורציתי שמלה עם שרוול כמעט עד המרפק (זה גם יותר התאים לזרועות שלי
) ובלי מחשוף ענק אלא עם פתח סביר, זה התאים לי. מי שרוצה שמלה בלי שרוולים, אין לה כל כך מה לחפש אצלה, למרות שהיא באמת תופרת נהדר ואישה מקסימה. אם זה עדיין מעניין אותך, אז תגידי, ואני אפנה אותך אליה. לגבי השמלה, נראה לי הכי פשוט לחכות לתמונה ,קצת קשה לי לתאר, אולי סטארי תצליח אם היאזוכרת.

סטארי1

New member
נסיון לתאר מהזיכרון...

טוב, אז זו שמלה לבנה. מותן גבוה, חתוך מתחת לחזה. החלק העליון מתחרה, החלק התחתון שכבות של סאטן ומעליהן שיפון. נדמה לי שיש שם גם דוגמת "חלון", כלומר שתי שכבות שיפון שיורדות מקו המותן למטה ונפתחות לצדדים כמו וילון. מאחורה קשירה בסרט אדום ונדמה לי שהיו קישוטים אדומים גל לאורך שכבות השיפון. הינומה מקושטת גם היא באבנים/ פרחים בצבע אדום ונעליים ושרשרת תואמים. בשיער: פרחים אדומים. נעמה, אני צודקת או ממציאה?

נעמה טל

New member
זה נשמע נכון ../images/Emo13.gif

ומזכיר לי עוד יותר כמה אני רוצה כבר את התמונות אצלנו
תודה מותק

שרונס

New member
גלית, אם את בקטע של שמלה יותר

פתוחה, יש גם את התופרת שלי. אני חייבת לציין שהשמלה שלי זו שמלת הכלה הראשונה שהיא עושה. היא בדרך כלל תופרת שמלות ערב והיא מאוד מקצועית. אם את רוצה לחכות ונראה ביחד איך יצאה השמלה שלי, השמלה צריכה להיות מוכנה לקראת סוף ספטמבר. דבר נוסף, התופרת ירושלמית (גם אני) ואני לא יודעת באיזה אזור את צריכה תופרת. שרון.

שרונס

New member
נעמה, אני אשמח מאוד לראות תמונות

שלך מהחתונה! לפי דעתי כל כלה ביום נישואיה נראית יפה וקורנת, אי אפשר להפסיד פה. אני מתארת לעצמי שכתבת את מה שכתבת בגלל שאלת המחוך שלי. אל תדאגי, אני לא הולכת למות מחנק בחתונה, רק רציתי משהו שיחזיק אותי במקום. והתופרת שלי, בשילוב עם אמא שלי ואיתי, עיצבה גיזרה שאמורה להיות מאוד מחמיאה. בתור מלאות, יש לנו יותר קימורים ואפשר להדגיש את הקימורים האלו במקומות הנכונים (למשל במותן). איך היתה הגזרה של השמלה שלך? אשמח לקבל תאור עוד לפני התמונות, אם אפשר... ובהצלחה עם הצלמת הנוראית. אני כל פעם בשוק מזה שעוד לא קיבלתם את התמונות מהחתונה! שרון.

מזאלונה

New member
מסכימה עם כל מילה!!!

כל הכבוד לך!! גם אני, כמו שבטח ראיתן בתמונות, לא בדיוק מקלונת... בחתונה לבשתי חזיית סטרפלס עם פוש-אפ (מידה B70.... אין ברירה...!) ותחתונים מחטבים, שהאמת היא שהיו ממש נוחים. הרגשתי נהדר וקיבלתי ה-מ-ו-ן מחמאות על השמלה ועל איך שנראיתי. אני לא חושבת שיש כלה לא יפה... לא חייבים לחיות על חסה ולבן כדי להראות יפה.

הדסים

New member
מסכימה עם כולכם

אני מתחתנת בעוד שבוע, ואחרי שהחלטנו ניסיתי כל מיני דיאטות ורק סבלתי, ואז הבנתי שזה פשוט לא שווה את זה הייתי עצבנית עייפה ודי בלתי נסבלת , ומאז שהפסקתי אני מרגישה טוב , ונהנת מהחיים וחוץ מזה אתמול הייתי במדידה והשמלה נראית נהדר ... כמו שאמרתם אין כלה לא יפה

סטארי1

New member
ואני כאן כדי להעיד שנעמה באמת היתה

פצצה. אל תשכחו שגם בנות במידה 40 יפנטזו לנצח על 38 וכן הלאה.זה אחד הדברים היותר מטומטמים שבנות עושות לעצמן. אל תשכחו: אתם באתן קודם, וההבגדים צריכים להתאים לכן, לא ההפך (כן, אני שחה גם לעצמי...)

נעמה טל

New member
סטארי סטארי שלום

וסליחה שאני מנצלת את הבמה אבל קודם כל תודה עלהמחמאות וחוץ מזה, תרימי טלפון אנחנו צריכים לשאול אתכם משו תודה ויום טוף

נעמה טל

New member
הכל בסדר תודה

אני מקווה שעברתיבהצלחה את המבחן שעשיתי הבוקר ואם כן, כל מה שנותר לי כדי להיות בעלת תואר ראשון הוא להגיש את פרוייקט הגמר שלי עד סוף ספטמבר. חוץ מזה שפיר, אז נדבר אחרכך? בהצלחה בסגירה, ולהתראות
נעמה

למעלה