לכל המבינים בינונ על חלומות אממ

לכל המבינים בינונ על חלומות אממ

חלום טוב חלום שלום זה מה שחלמתי אתמול כניראה הגוף האסטרלי שלי רצה לשרוף קלוריות מה זה אומר החלום ? היה לי חלום מוזר לחלוטיןןןןןןןןןןןןןןן אני עוקבת אחרי החלומות שלי וכותבת אותם גם ומשחזרת כמו ארכי אולוגית חיחי. הפעם קשה לי להסביר את ההרגשה והתחושה שקמתי מהחלום . אנסה להעביר בתחושה של 100 איך קמתי הבוקר. קמתי בתחושה שלא ישנתי למרות שהגוף שלי לא עיף בכלל. חלמתי שאני עובדת בלילה, כל הלילה עובדת קשה מאוד במה? אלוהים ישמור ראיתי את עצמי עובדת במאין בית מקדש מכינה א ת הבית מקדש למשהו חשוב והיו שם כאלה צינורות מזהב שניסיתי להשחיל אחד לתוך השני ואחד מהם התקמט ואז קמתי בתחושה שעשיתי מדטציה בחלום :O תודה למבינים

שנטיפי שלום

לא שאני מבין גדול, אך אנסה להענות לאתגר. חלמת שאת עובדת כל הלילה, עבודה קשה מאד. ואכן עבדת עבודה פנימית, והיא אמנם הקשה מכל. בית המקדש שבחלומך הוא הנשמה, את מכינה אותה למשהו חשוב, יש בך ציפייה, את חשה ששינוי כל שהוא עומד להתחולל בך, אך אינך יודעת מהו. את מייחלת לו את מנסה לקרב אותו, אך הצינורות מתקמטים, הם אינם משתלבים. הדברים יתרחשו במועדם, אל לך לנסות לדחוק בהם, הם רק יתקמטו מכך. תחושת המדיטציה היא מעניינת, מדיטציה היא התבוננות. היות צופה. את פועלת בחלום ובאותה העת גם מתבוננת על עצמך מבחוץ, רואה אך חסרת יכולת לשנות. אולי זה משקף גם את התנהלותך בחיים. מקווה שמשהו מכל זה דיבר אליך. יעקב

סיריוס1

New member
החלום הוא הדרכה עבורך וכן...../images/Emo199.gif

...בית מקדש מסמל: בית קדוש שאת הולכת לגור בו. כנראה שאת עוברת דירה בקרוב למקום טוב. צינורות מזהב מסמלים: קבלה של הרבה אור. את הולכת לקבל הרבה אור והבנות חדשות עם אהבה. השחלה אחד בתוך השני מסמל: לאחד ולחבר מקורות של אור ואהבה. חיבור בין אנשים שיבואו אליך, לאותו מקום. צינור אחד התקמט מסמל: שלא כל אלו שיבואו אליך למקום החדש יתאים וישתלב. היית ערנית ולא עייפה: זהו חלום נבואי וממקור טהור. מקווה שעזרתי.

למעלה