לכל המבינים בקניות ברשת

לכל המבינים בקניות ברשת

יש אנשים שכל עניין הקניה ברשת חדש בשבילם וטוב שמידי פעם עושים כתבות מהסוג הזה בגלל שאנשים יקראו ויפנימו את המחשבה שגם באינטרנט צריך לעשות סקר שוק וגם לקנות ממקומות בטוחים לא תמיד מה שזול הוא גם בטוח ולא כל מה שיקר הטוב ביותר. מניסיון אישי אני מעדיף לשלם עוד מאה השקל (מה שלא צריך) לקנות במקום בטוח כמו שקם אלקטריק. ולהנות משירות טוב (כן גם באינטרנט אפשר לתת שירות) וממחיר טוב יותר. מי שקורא עד לפה חושב שזה דבר פרסומי אבל אגיד לכם משהו לכל הקלבראים שחושבים את עצמם מבינים גדולים יש עדין את האנשים הקטנים שיכולים לעבוד עליהם ואת זאת אני רוצה למנוע. אני מדבר על זה שקראתי כמה תגובות שירדו על ynet בגלל הכתבה של אתמול. ואני מקווה שימשיכו ככה.

רש

New member
דרכי רכישה

די מגוונות ומה ההשוואה בין קנייה באינטרנט לשאר החנויות. בכל מקום יכולים לרמות וההבחנה שלך של רכישה באינטרנט מול כל השאר פשוט לא במקומה. יפה שאתה מוכן לשלם 100 שח יותר ולצאת מהחנות עם הרגשה של ביטחון והצלחה בקנייה מוצלחת. לידיעתך ומנסיון, כולם אותו דבר , אם מצרפים מתנה לקנייה זה בטוח לא על חשבון הסוחר. נכונותך לשלם עוד סכום לא מבוטל בשביל תחושה כזו או אחרת מוכיחה דבר אחד שהפריירים לא נגמרים. אתה מיצג בעיני הסוחר את הקונה האידיאלי ובליבו תקווה שירבו כמוכם. השוואות ובדיקות צריך וחובה לבצע לפני כל רכישה, בכך אין שום ויכוח.

למעלה