לכל המגיבים בפורום

לכל המגיבים בפורום

בשביל מה אתם מתחילים פה "דיונים" שלא באמת מעניין אתכם לשמוע את הצד השני אלא רק לספר להם כמה הם טועים,שקרנים,רוצחים וכו'... יש לכם מספיק פורומים לעשות את זה שם , פתחו פה פורום בשביל פלשתינאים אזרחי ישראל (לפחות פעם אחרונה שבדקתי ככה הוא נקרא) תשאירו את "המריבות" לפורומים המתאימים , אני משער שיש פה פורום פוליטיקה או הסטוריה. אם מישהו רוצה לעלות משהו פה בפורום שיכבד את האנשים שהפורום "שלהם\בשבילהם"... זו דעתי האישית קשה לי להאמין שזה ישפיע על מישהו אבל הרגשתי צורך לרשום את זה שבוע טוב

Dexter5

New member
אנחנו לא סתם אומרים שהם שקרנים

אנחנו מוכיחים את זה, ואנחנו גם מוכיחים למה קיומו של הפורום הזה לא מוצדק .

לא מוצדק אז אל תגיב פה

יש אנשים שקוראים לעצמם "פלשתינאים אזרחי ישראל" ופתחו לעצמם פורום תן להם להנות בו גם אם אתה לא מסכים עם ההגדרה. אתם מוכיחים הם מוכיחים ואף אחד לא מסכים...לא מיותר?

הפורום הזה הוא מהמוצדקים ביותר.

לכל מיעוט יש הזכות לבטא את עצמו גם אם זה לא מוצא חן בעיניך. אלא אם כן אתה רוצה שנהפוך לאיראן.

מה זה יש להם?זה לא פורום שלהם.

כולם יכולים להכנס ולהביע דעה,מניפלאות האינטרנט נו אתה בטח יודע
. אני באמת לא מבין מה הבעיה שלך עם הפורום הזה.

Dexter5

New member
נכון, אבל זה פורום שמיועד להם .

למה צריך עוד אחד ? ועוד שמבוסס על משהו שקרי ובידיוני .

מיועד להם?לא ראיתי שמישהו גירש אותך מכאן.

שקרי ובדיוני מבחינתך,מבחינתכם זה משהו אותנטי וקיים,אתה תמיד מוזמן לסתור את דבריהם אם אינם נראים בעיניך כהגיוניים.לא הוגן ולא מקובל שלא לאפשר להם לפתוח פורום אם כי אני רואה כאן המון יהודים אז מה הבעיה? אני ממש לא רוצה להדמות לאיראן,אני נגד צנזורה אני גאה לחיות במדינה דמוקרטית שמאפשרת פתחון פה גם לאנשים שאני לא מסכים עימם. מקווה שהצלחתי לשכנע אותך.

Dexter5

New member
בסדר, שיכנעת, אבל.....

הבקשה שלי לפורום לעם השקירינורי עומדת להתקבל ?

Dexter5

New member
ואני מגדיר את עצמי כשקירינור אזרח ישראלי

אני רוצה פורום !!

מוחמד5

New member
../images/Emo45.gifגוני

הפורום עדיין בחיתוליו ,הוא מתקדם לאט לאט, כמובן שחלק לא קטן ממה שקורה עכשיו לא יהיה.

asparagos

New member
בהצלחה בהקמת פורום ערבים 2

אני מבקש מהגולשים לנהוג באיפוק, הפורום עדיין בחיתוליו, בקרוב נתחיל בבניית הפורום. בתוכנית הבניה: 1. חסימת כל מי שלא שותף לדעותיו של מוחמד5
2. "הידברות" עם היצורים ההזויים שאינם ערבים שיישארו כאן אחרי הטיהור האתני
3. שרשורי בוקר טוב, לילה טוב ויומולדת
4. השמצת ישראל והאשמתה בכל דבר אפשרי, כולל מזג האויר, 11.9, וזה שחירבנה לך ציפור על האוטו (ציפור סהיונית), מי שלא יסכים לכך הוא "סוטה מנושא השרשור"
|וואחד שקוש| ולכן ייחסם. אבל למה לקלקל לאחרים את המשך העלילה בסרט? יאללה, באו נמשיך

מוחמד5

New member
../images/Emo207.gif תגובה לויב

הנאמנות שלי היא לעצמי,משפחתי,חבריי,דתי,עמי,מולדתי,מדינתי.

למעלה