לכל המגיעים לאילת- לגבי נופש יחידות

בוקסר1

New member
לכל המגיעים לאילת- לגבי נופש יחידות

לגבי היחידות נופש באילת - גם אנחנו משכירים באילת ורציתי להגיד לבחורה ששמה אמונתי שלום שנכון, לפעמים אנשים מזמינים מקום, עושים את המוות לבעלי היחידות נופש ואחרי שאנו נותנים את הלב והנשמה בנקיון, ארגון, הזמנה, סדר, אירוח על הצד הטוב ביותר ובסופו של דבר מקבלים תלונות, כן זה קשה ומאכזב. אבל יותר קשה לי לחשוב שבני נוער מגיעים לאילת באלפים ומוצאים את עצמם אחרי שגנבו להם את הכסף, זרוקים על החוף כי הגיעו ללא הזמנה וחשבו שאולי איזה חאפר מתחנה מרכזית יקח אותם בחמישים שקל ללילה או איזה בעל יחידה או דירה זרק אותם שם לקח את הכסף והלך--ואין להשיגו בטלפון כי אין מים בברזים, הקומקום או המקרר לא עובדים והלך המזגן. לנו אכפת, לנו חשוב, במיוחד מבני הנוער- כן יש את אלה שמגזימים והורסים ושוברים ועל זה אנו לוקחים פקדון שכמובן מוחזר להם בסיום הארוח אם לא שברו והרסו שום דבר אבל תאמיני לי הכאב והעלבון של לתת את הלב ולקבל אחר כך סתירת לחי הוא קשה. ממש כואב לעשות הזמנה למישהו כי הלב שלך נפתח כי רצית לעזור אפילו כשהוא לא רצה לתת כ. אשראי אולי לא היה לו בכלל אבל בסוף אחרי שסדרת ורצת ועשית הוא לא בא ואפילו לא התקשר לבטל זה באמת כואב -יש לציין שבסוף כל קיץ אנו שוב מאושרים לדעת שעזרנו ככל שיכולנו לבני נוער שכמעט טעו בדרך לאילת או שכבר עשו את הטעות והיינו שם אני ואשתי כדי לעזור- וההורים צריכים לדעת שהילדים שלהם-הטובים,המתוקים והמקסימים לפעמים מאבדים את הצפון כשהם נמצאים עם עוד חברים באילת--ההורים חייבים לוודא שהילדים מגיעים עם הזמנה בטוחה לאילת ושמישהו מחכה להם זה חשוב- תגידו להם שלא יסמכו על חבר'ה שיסדרו דירה או יחידה ברגע שיגיעו לאילת--זה אוגוסט-העיר האדומה של אסקייפ-ההופעות הבלאגן והלחץ האדיר שבו העיר נמצאת מבחינת הזמנת מקומות לינה.בסוף הם לוקחים מה שנשאר שזה רע, מריח נורא, לא נקי, לא אסתטי, עם מזרנים ועוד "שבעה" איתך ביחד באותו חדר, ללא מיזוג,מצעים מעופשים,ומקרר אחד לעשרה איש. מי יתן ונעבור את הקיץ הזה בשלום. בכל אופן למידע נוסף ועזרה בכל שקשור באילת - 08-6334042 או [email protected]

בוקסר1

New member
מכיר את האתר , גם ככה יש לחץ

גם ככה יש לחץ בהזמנות לאילת ללא פרסום - תודה לך.

למעלה