לכל המובטלים

taltul20

New member
לכל המובטלים

אני באמת לא מבין איך אתם לא מוצאים עבודה... יומיים אחרי שהשתחררתי שלחתי קןרות חיים להמון חברות ויומיים אח"כ התחלתי לעבוד.. כבר חודש אני עובד ואין יום שלא מתקשרים אלי מעסיקים.. וקוראים לי לראיון. מי שמעוניין בעבודה שיפנה אלי.. אני מוכן לקחת על עצמי להיות לשכת התעסוקה של הפורום :)

get well

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחח

דווקא רעיון לא רע.. איפה חותמים??

taltul20

New member
שכל אחד יתן כמה פרטים

אם יש ניסיון קודם והתחום שבו הוא רוצה לעבוד ואני יסדר לו עבודה..... הבטחה שלי :)

אורי-

New member
גם אלי מתקשרים.. אבל :

או שאני לא יכול להגיע לשם בשעות הדרושות - בגלל תחבורה. או שהעבודה דורשת עבודה בשבתות וחגים. או שרוצים התחייבות לשנה. אבל בקרוב יצוץ משהו נורמלי , אולי...

ע1982

New member
לשכת התעסוקה של taltul

אם תקרא את ההודעה שלי בראשית העמוד,תשים לב שאני כבר נורא מיואשת.ומכיוון שאמרת שאתה לשכת תעסוקה מהלכת....נו,אז יש לך משהו בשבילי??:))

sandradee

New member
dear taltul

מצאת עבודה אני שמחה בשבילך הכל טוב ויפה אבל את מדברת בהתנשאות "איך זה שלא מצאתם עבודה" אני גרה בקריות- תאמיני או לא זה לא עיירות פיתוח יש מקומות עבודה אבל עובדה שלא מצאתי אני משוחררת מעל חודש העסקים היו מנצלים את זה שהציבור מובטל מילא שהייתי במיונים לפלאפון (עברתי את כל המיונים) אבל מיונים לקסטרו ????? (גם אותם עברתי) {לכל המתעניינים למה אני לא עובדת בפלאפון/קסטרו לא מספיק לעבור מיוני סימלוציות ופסיכוטכני צריך גם להתחרות על המשרה עם עוד 20 איש בראיון שיש למי שעבר מיונים}. הכי חצופים הם אלה שרוצים שאני אסע עד המרכז רק לראיון או להתלמדות יעני אם לא ימצא חן ביניהם ביי ביי וכל הנסיעות האלה על חשבוני כמובן עוסקים צחוק מאנשים תאמינו לי... כל שבוע מגיע עיתון אני מפקססת ושולחת אימיילים הדרושים של לוח העיר של נענע ועוד כמה במועדפים שלי ואני בודקת כל יום אני מניחה שאת גרה במרכז שם יש יותר היצע פה הביקוש גדול מההיצע אין מה לעשות

אורי-

New member
עוד דבר

20 שקלים לשעה זה לא שכר שמצדיק התחייבות לשנה!!! בטח לא כשאין אפשרות לעשות ממש משרה מלאה של 8 שעות ו5 ימים (על 6 כבר אין מה לדבר). מה שעצוב , זה שיש כאלו שמסכימים.

taltul20

New member
עבודה במכירות יכולה להתאים לך?

טלמרקטינג אולי? שירות לקוחות?

CUTEX

New member
לי תתאים !

אבל השעות הם קריטיות . אני מתחילה ללמוד ביום שני . ותלוי מה מה בידיוק . .

שריונר 7

New member
שיהיה רק טוב

אני אישית מצאתי תוך 3 ימים עבודה . אבל אני גר במרכז ולא חסר עבודה . לעומת זאת אני מכיר הרבה חברים מהצבא שגרים בצפון למשל ( כרמיאל או קריות ) וקשה להם למצוא עבודה אפילו בתנאים ושכר ממש נמוכים. חסר מקומות עבודה . זה לא סוד . אבל לכל מי שלא מצא עדיין אסור להתייאש ותמשיכו לחפש ושיהיה לכם המון המון המון המון המון בהצלחה!

אפרופו אבטלה..יש לי שאלה

תגידו,ההורים שלכם גם מציקים על זה שאתם צריכים למצוא כבר עבודה? כי אמא שלי בימים האחרונים מזה התחילה להציק לי בנושא הזה.

get well

New member
כן כן...

בזמנו שישבתי 3 חודשים בבית אחרי השיחרור אמא שלי הציקה לי.. ועכשיו שאני ממלצרת 4 פעמים בשבוע אז היא אומרת שאני עובדת יותר מידי.. הורים!!

את משוחררת 3 חודשים?אני משוחררת

חצי שנה ואמא שלי מזה מציקה לי! תתקשרי לפה תתקשרי לשם את כל היום ישנה מול המחשב ואני עובדת..זה מה שהיא אומרת לי.. מה אני יכולה לומר לה שתפסיק להציק? יווו איזה נודניק היא... כמה שאני לא מתקשרת לא צריכים עובדים כי זה כבר לא אקטואלי ונמאס לי לשלוח קורות חיים כי גם ככה לא עונים לי.

get well

New member
לא הבנת..

אני משוחררת 7 חודשים אבל התחלתי לעבוד רק אחרי 3 חודשים בערך.. תלכי למלצרות הכי משתלם והכי כיף..

sandradee

New member
ממש לא

אבא שלי אומר לי להרגע שאני מחפשת יותר מדי ושזה יבוא בסופו של דבר ואם לא הוא יביא לי כסף אז מהרגע ששמעתי שהוא יביא לי עוד כסף אני נגד אני בת 20 מספיק ! לא צריכה עוד ועוד ועוד כסף!

אני משוחררת 4 וחצי חודשיים,

למדתי עתודה י"ג מזכירות רפואית ואני לא מוצאת עבודה בכלל!!! מזכירה רפואית - אין מצב כרגע שאני אמצא ידוע לי . אז אני מנסה אפילו בתור מזכירה רגילה או פקידה ופשוט כלום ! ! ! יש לי המוןןןן נסיון ( בלי להשוויץ) אבל אף אחד לא מסתכל על הקורות חיים שלי כי אני צעירה ( והם חושבים שכביכול לא יכול להיות לי הרבה נסיון) והם מעדיפים נשים יותר מבוגרות "שכביכול" יש להן יותר נסיון משלי. בקיצור...באסה וכן אבא שלי משגע לי את השכל שאין לי עבודה! והתשובה שלי אליו זה : " אתה מדבר כאילו זה ממש קל , אז אולי אתה תמצא לי עבודה וזהו?!?!

im mitzi

New member
וואי כמה אמא שלי הציקה לי

אני משוחררת כבר 8 חודשים בערך והתחלתי לעבוד רק לפני חודשיים פחות או יותר ואמא שלי הציקה לי המון, למרות שבינתיים השלמתי את הבגרויות שהיו חסרות לי והיה די קשה לשלב בין לימודים ועבודה במיוחד בחור שאני גרה בו. אבל אחרי שסיימתי שלחתי המון פקסים עם קורות חיים ומצאתי. הקטע היה שבשבוע שאני התקבלתי לעבודה פיטרו את אמא שלי ועכשיו היא מבינה עד כמה היה לי קשה למצוא עבודה כי גם היא לא מוצאת!

למעלה