לכל המודאגים

לכל המודאגים ../images/Emo25.gif

הגעתי בשלום לאלי סיני
היה ממש כיף לפגוש את כולם. גל - התחושה שהעברת אלי היא שאת אדם גדול (ולא רק פיסית) את נראית לי מה זה חזקה ופשוט גדולה מהחיים.........היה כיף להיכר אותך. דליה - זה ממש לא להאמין.....לא נראה שיש קשר בין התמונות לאדם שפגשתי. רוני - אותך דמיינתי הרבה יותר גדול....... חברה..זה היה ממש כיף....... חבל ששלגיה לקחה כלכך ללב את השרות ה"מדהים" של יוטבתה........ רומי - אני מקווה שבזמן שנשאר לך עד חצות נהנית........ ולכל מי שלא הזכרתי שמית - היה ממש כיף (נדמה לי שאני חוזרת על עצמי). אגב.....בעלי הודיע לי שאני עושה לו חשק לניתוח.... ו...שלגיה - שמעתי בקולך וקניתי משקל הביתה....... או קיי - לפני שאני נרדמת מול המחשב לילה נהדר לכולם ו...............טוב לא אחזור על זה שוב.ביי.

אביחיל

New member
היי אורית אני שמחה שהגעת הביתה

בשלום. תודה לאל . הייה נחמד להכיר אותך ץ אני מקווה שיצא לנו להפגש מדי פעם אבל לא ביטבתה כי כבר כמה פעמים אפשר לשבת באותו מקום. שיהיה לך לילה טוב ושבת שלום

רוייקו

New member
תודה לכולם על המאמץ. היה נחמד

מאוד, בהחלט. תודה גם לאורית ולרומי שההשקעה שלהן להגיע גדולה במיוחד... מקווה להפגש איתכם שוב בקרוב. שוב תודה, אמיתית. היה ממש כייף איתכם. להשתמע רוייקו

RomiVais

New member
רוייקו... ../images/Emo13.gif

היה בהחלט כיף!! חבל שהלכת מוקדם... אבל לא נורא, פעם אחרת תישאר עד הסוף, כפיצוי
גם אני מקווה שכולנו נתראה שוב בקרוב!! שיהיה לך סוף שבוע נפלא רומי

RomiVais

New member
אורית יקרה!! ../images/Emo13.gif

אני כמובן שמחה לקרוא שהגעת בשלום הביתה!! אני הגעתי לפני מספר רגעים. היה לי יום נפלא ביותר, לא מתחרטת על כל הבאסה שבנסיעה לרגע!!! היה כיף אמיתי להכיר אותך, ואין לי ספק שלא יחסרו הזדמנויות להיפגש שוב. שיהיה לך סוף שבוע מקסים רומי

lir42

New member
אורית

שמחה שהגעת ושיכלתי להכיר . שמחה שהגעת בשלום הביתה שלך לירי מקווה לראותך שוב

gal33

New member
ואני חושבת... ../images/Emo119.gif

שאנו פשוט חבורה מוצלחת. כדברי עדי, אנשים יפים ונשים יפות מבפנים ומבחוץ. היה לי העונג להכיר כל אחד ואחת מכם, תודה (מי שהספקתי יותר ומי שהספקתי פחות). מדהים איך חלק מהאנשים עוברים בדיוק כפי שהם את המסך הוירטואלי, והתאימו בדיוק לדימוי הויזואלי שהיה לי, ואיך חלק הפתיעו אותי לחלוטין. שיהיה לכולנו בהצלחה בהמשך הדרך! אמן!! גל
נ.ב: אוריתי, רציתי לנזוף בך על המחמאה, אבל אסתפק בזה שהבכת אותי, ולדעתי את מגזימה...

רוייקו

New member
גלי יקרה.. איך זה שדמויות הוירטואל

הוירטואליות התאימו בדיוק למה שראית במציאות ?? אני, יותר מחצי מהבליינד דייטים שהיו לי היו על הפנים. אללה יסטור-בחלק מהמקרים. השם ישמור. (בליינד דייטים של סטוצ´ים וכו וכו ...)

רוייקו - להפעיל את ה- ../images/Emo124.gif

ולשמוע את המילים שמאחורי הקול.... הרי הטלפון והאינטרנט במיוחד הם השקרנים הכי גדולים בעולם.... אבל אנחנו לא מטומטמים כולנו וכולנו יכולים ל ה ק ש י ב למה שמאחורי....... האמת - אף אחד לא נראה לי כמו שדמיינתי אותו. אתה ורוני - לפי ההתכתבויות נדמתם לי הרבה הרבה יותר גדולים פיסית ואילו אחרים ממש בכלל לא הצלחתי לדמיין.

למעלה