לכל המועסקים!!!

• פותח הנושא 3dba
  • פורסם בתאריך

3dba

New member
לכל המועסקים!!!

טוב תמיד רואים טבלאות שכר של גרפיקאים,webmaster וכדומה אך עדיין לא נעשה עד היום טבלאת שכר של אנימטורים בארץ ולכן אין מקום יותר מתאים מהפורום לעשות זאת ,ולכן נתחיל : כל מי שעובד בתעשיה ישאיר הודעה שכוללת שכר ברוטו,שנות נסיון,היקף שעות בשבוע(לערך)ועדיף למען כולם לא לציין כמובן את מקום העבודה על מנת לא לנדב "יותר מדי"מידע לאלה שעדיין מחפשים , מי שלא מעוניין להחשף בפורום על פרטים אלה מוזמן לשלוח לי אותם למייל ואני כבר אפרסם אותם פה בלי שיהיו משויכיים למישהו. טבלה זו היא לכולנו והיא תהיה ראשונה בארץ מסוגה ותבהיר לכל האנימטורים איפה הם עומדים ,כמה הם צריכים לדרוש ,או במקרה הטוב יבהיר להם שמצבם מצויין יחסית לשוק. אנא רק פרטים אמיתיים תודה

מה אם ורדה ?+בקשר לרעיון שלך

זהבי מה המצב. אחלה רעיון דרך אגב ..עם טבלת השכר למרות שאתה צריך להבין שבארץ אין בדיוק רק אנימטור ... אנימטור הוא גם מעצב וגרפיקאי ביצועיסת לפחות ממה שאני רואה כול יום ... וגם בגלל המצב במשק היום שלמי שיש עבודה ניהיה זונה . בכלל יהיה מעניין לדעת מה מצב כול התעשיה בארץ ואם כול אחד יוסיף קצת מה הוא עושה כאנימטור (ללא יזכור מקום העבודה ) יתן לאחרים קצת פרספקטיבה על המצב בארץ .

3dba

New member
שמעון!!

מה המצב מה אתה עושה פה?אין עבודה בחברה ה"רווחית"?שמע גם זונות רוצות לדעת כמה"הקולגות"שלהן מרוויחות צריך לדעת מה קורה בשוק גם אם זה סתם בשביל העניין . דרך אגב -בסוף שבוע של ה10.8 יש ערב מנגה בלווין ,יוסי בא אלי להריץ איזה כמה שעות טובות אז אם בראש שלך דר איתי נשתה איזה מכבי עם כמה רומנים מהרחוב שלי.

3dba

New member
ואללה ..

אתה יודע כמה זמן לא סרחתי בבית .אני בונה עכשיו איזה מעלית מעפנא לאנימציה .תגיד מה עם ג´ני?

למעלה