בושה לצה"ל שפחד מאיומים.מסתבר שבתחקיר התגלה שצה"ל לא אישר את מסיבת הנובה בשבת ואישר אותה רק עד שישי, אולם המארגנים איימו בתביעה וכתוצאה מכך, צה"ל לבסוף אישר ואת התוצאות אנו יודעים
למי יש כוח בימינו להתמודד עם מערכת המשפט?בושה לצה"ל שפחד מאיומים.
ואם לא היתה מסיבת נובה, מה היה קורה ?מסתבר שבתחקיר התגלה שצה"ל לא אישר את מסיבת הנובה בשבת ואישר אותה רק עד שישי, אולם המארגנים איימו בתביעה וכתוצאה מכך, צה"ל לבסוף אישר ואת התוצאות אנו יודעים
ממקור לא מוסמך רשמית נאמר שהמחבלים הגיעו גם לאשקלו ב-10ן.ואם לא היתה מסיבת נובה, מה היה קורה ?
אותם מחבלים בדיוק היו נכנסים לישראל
אבל לא עוצרים בנובה
אלא ממשיכים וכובשים את שדרות, נתיבות ואשקלון.
לא היה פחות נזק, אלא יותר והרבה יותר מפוזר.
הנובה גגרם לנזק גדול, אבל ממוקד.
אבל אם לא היתה נובהממקור לא מוסמך רשמית נאמר שהמחבלים הגיעו גם לאשקלו ב-10ן.
אפשר להניח כך.אבל אם לא היתה נובה
היו מגיעים 1000 מחבלים לאשקלון
בכלום זמן היו מגיעים בכמויות ללב אשקלון ולאשדוד הסמוכה.אבל אם לא היתה נובה
היו מגיעים 1000 מחבלים לאשקלון
הנובה לא הצריכה הרבה מהמפלצות, ניסו לפלוש והיו עושים אותו דבר עם או בלי הנובה.ואם לא היתה מסיבת נובה, מה היה קורה ?
אותם מחבלים בדיוק היו נכנסים לישראל
אבל לא עוצרים בנובה
אלא ממשיכים וכובשים את שדרות, נתיבות ואשקלון.
לא היה פחות נזק, אלא יותר והרבה יותר מפוזר.
הנובה גגרם לנזק גדול, אבל ממוקד.
קשה לי לכתוב זאת, אך קורבנות הנובה הקדושים הטהורים הצילו במותם אלפי הרוגים!!הנובה לא הצריכה הרבה מהמפלצות, ניסו לפלוש והיו עושים אותו דבר עם או בלי הנובה.
עוד יעלו תחקרים לכאן ולשם.מסתבר שבתחקיר התגלה שצה"ל לא אישר את מסיבת הנובה בשבת ואישר אותה רק עד שישי, אולם המארגנים איימו בתביעה וכתוצאה מכך, צה"ל לבסוף אישר ואת התוצאות אנו יודעים
מעניין!!מסתבר שבתחקיר התגלה שצה"ל לא אישר את מסיבת הנובה בשבת ואישר אותה רק עד שישי, אולם המארגנים איימו בתביעה וכתוצאה מכך, צה"ל לבסוף אישר ואת התוצאות אנו יודעים
מרתקת התובנה שלך,באפן כללי מסיבת נובה היא ממסיבת פורקן וסמים,מענין אף דתי לא השתתף בה, וכך ניצל
באפן כללי מסיבת נובה היא ממסיבת פורקן וסמים,מענין אף דתי לא השתתף בה, וכך ניצל
הגיון יוצא מן הכלל.באפן כללי מסיבת נובה היא ממסיבת פורקן וסמים,מענין אף דתי לא השתתף בה, וכך ניצל
למה שאתנצל??? לא לכולם אותו דיעה,אדם חכם מקבל דעתו של השני גם אם הוא לא חושב כך,,,הגיון יוצא מן הכלל.
לא השתתף בה וניצל.
גם אתה ואני, מה רצית לומר?
איך אתה יכול להינצל אם אתה לא שם?
את מבינה עברית?למה שאתנצל??? לא לכולם אותו דיעה,אדם חכם מקבל דעתו של השני גם אם הוא לא חושב כך,,,
ברגע שיהיה כךתיהיה אחדות בעם,,,,אני מקבלת דעתך למרות שהיא שונה משלי,
למה את תוקפת?! אם באמת העברית חשובה לך גברת נקודה, איזו התנצלות, ולא איזה התנצלות, שונאת את מה שעשתי כרגע, כי אני אלופה בשגיאות כיתב ובשפה עילגת.את מבינה עברית?
איזה התנצלות?
כתבתי על להינצל.
מדובר על הבנת שפה ודיבור,
לא מבקשת הסכמה, חשבתי לתומי שאנחנו מדברות באותה שפה, טעיתי.
לא אמרתי שאתנצל , סהכ הבעתי דעתי,מקבלת את דעתך בכבוד,הגיון יוצא מן הכלל.
לא השתתף בה וניצל.
גם אתה ואני, מה רצית לומר?
איך אתה יכול להינצל אם אתה לא שם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.