לכל המטובעים הותיקים

קוב י d1

New member
לכל המטובעים הותיקים

אשמח לדעת מה קורה איתכם ,איך אתם מסתדרים עם הטבעת במשך השנים האם הניתוח הוא הצלחה או כישלון ,מי מכם המיר את ניתוח הטבעת ,בשרוול או במעקף. איך הייתה העזרה שקיבלתם פה בפורום .
כל כך הרבה מטובעים היו בעבר ,ואני מבין שחברים שאין בעיה לא נכנסים לפורום ,וחבל ,חברים ממתין לשמוע מכם למי שעבר ניתוח טבעת לפני עשר שנים אולי יותר ,ופחות
מצפה לתגובות

קובי

רומי 9121

New member
היי קובי ואופירה, בודאי שאתם זוכרים אותי
אני מבקרת בקביעות בפורום, מטובעת כ -שלוש וחצי שנים, אין לי בעיות ולכן אני לא כותבת, כשהיו בהתחלה בעיות , הרבתי
לכתוב ולשאול, ובזכות הפורום הזה למדתי לחיות עם הטבעת בשלום. כרגע אני עם משקל יציב - לא עולה ולא יורדת.
לא משתוללת עם אוכל אף פעם. לא מרגישה עצמי מסכנה כשאני מצנזרת באוכל . ולמען האמת אני מצנזרת בכמויות,
אבל לא בסוגי אוכל, כלומר פעם בשבוע כדור גלידה או 3 קוביות שוקולד, לעומת זאת הורדתי לחם , מיני בצקים ומאפים לחלוטין.
הגעתי לאיזון מבחינה תזונה, יודעת מה עושה לי טוב ומה לא.
אגב כמה זמן אפשר להשאר עם טבעת ללא ביקורת?

אופירA

New member
מנהל
היי, את כותבת פה לא מעט.

ד"ר אבינוח אומר שאם הכל בסדר אין צורך בביקורת. אולי רק אחרי 10 שנים.
אני עשיתי ביקורת אחרי 5 שנים, עם צילום. אבל היתה לי סיבה לשלול משהו. אם אין סיבה, גם אני לא רואה סיבה לשיקוף מלא קרינה.

קוב י d1

New member
היי רומי

בטח שאנחנו זוכרים אותך ,שאין בעיות בטבעת ובניתוח ,הכל זורם ווכה זה צריך להיות
אני עשיתי ביקרות לטבעת עכשיו ,אחרי 5 שנים שלא בדקתי ,נראה לי שאם אין צרבות או בעיות מיוחדות ,מספיק אחת ל 4 5 שנים לעשות צילום ושט קיבה
הרבה בריאות .

קובי

רומי 9121

New member
תודה

פחות מעשר שנים זה גם בסדר?

היי לכולם,
אני שנתיים וחצי אחרי הניתוח, בשנה הראשונה ירדתי בערך 35 ק"ג, כשיש לי עוד 20 לרדת בערך. בשנה וחצי האחרונות עברתי דברים לא פשוטים מבחינה בריאותית ונפשית, פתחתי את הטבעת כמעט לחלוטין ומזה כמעט שנה שאין לי הגבלה בכלל (שילוב של טבעת עם הורמונים, כך הסתבר לי, הוא קטלני... היא ננעלה לי כל פעם ממצב של מעבר חופשי לנעילה הרמטית בלי שלבי אמצע).
בשנה האחרונה עליתי 7 ק"ג, אך לפני שבועיים חזרתי לדיאטה ולספורט, השבוע אחזור לסגור קצת את הטבעת כל עוד אני בהפסקה מטיפולי פוריות כדי לרדת את מה שעליתי, ומעבר לזה כמובן מה שירד מבורך.
מבחינתי הניתוח הצלחה, בלעדיו בוודאי הייתי עולה הכול....
בזמן האחרון כשאני נכנסת אני רואה רק שאלות על שרוולים ומעקפים..... מעניין האם זה בגלל שאני לא נכנסת כל יום או שאכן אין מטובעים חדשים בפורום?

קוב י d1

New member
איילה

אכן יש פחות מטובעים חדשים ,בתקופה האחרונה ,ולכן יש ירידת פעילות בפורום ,הפורום הזה חי וקיים ,נושם ובועט
תסגרי את הטבעת בשכל ובתבונה ,שלא תגיעי למצב של התייבשות מאי יכולת לשתות .
בהצלחה בטיפולי הפוריות זה הקטע החשוב עכשיו .

קובי

לימור2217

New member
אני 9 שנים אחרי טבעת

הי קובי . לפני המון שנים הייתי בפורום בכינוי אחר (ליקש) בגדול מרוצה אך לא מספיק .. ירדתי30 ק"ג . בשנה האחרונה עליתי 4 ק"ג . יש תקופות שמצליחה לאכול ויש תקופות כמו בשבועיים האחרונים שמקיאה המון וזה מאוד מתסכל כי אני נשארת רעבה ואז הולכת לאכול מתוק וכך לא יורדת במשקל . עדיין יש לי עודף משקל מאוד רוצה לרדת לפחות עוד 10 ק"ג אבל חוששת לסגור כי גם כך אני מקיאה לא מעט (תלוי בתקופה ..). לפעמים אני רואה את ההצלחה של המשורוולים וחושבת אולי כדאי גם לעשות .....
גם בעלי נותח לפני כ-3 שנים . ירד 60 ק"ג אבל עדיין עם עודף משקל לא קטן ולא מצליח לרדת במשקל עוד, למרות שרוב היום לא אוכל בכלל בגלל החשש שייתקע לו ליד אנשים בעבודה ואוכל רק בערב בבית אבל גם כמויות קטנות .

ארבע וחצי שנים אחרי.....

בעבר נכנסתי בשם חמישית נסיכה, אופירה בודאי אמורה לזכור ��
בכל מקרה, חיה בשלום ובחברות עם הטבעת,
מכירה כבר את השיגיונות שלה, ויודעת להיזהר,
שומרת על ירידה של שלושים קג, ולא מצליחה לרדת גרם יותר
על אף שיש לי עוד עשר כופים, מרוצה ושמחה מהתוצאה.
ממליצה מאד!!!! 4.5 שנים בהן נהניתי בכל רגע מהמראה החדש.....
לא נכנסת לצערי לפורום, כי כשאין בעיות, מה לעשות, שוכחים מהטבעת
החיים זורמים בשטף, ואין זמן לעצור ולהיזכר בעבר.
תודה לכם קובי ואופירה על המשך הפעילות כאן, למרות הכל.
וחג שמח!!

ארבע וחצי שנים אחרי

ארבע וחצי שנים אחרי..

לא מאמינה שעברו כבר ארבע שנים
ולא מאמינה שאלו התוצאות.

הגעתי לניתוח בת 33.5, 1.56 ס"מ, 115 ק"ג.
שמנה בכל מובן.
לא הייתי שמנה של אחרי לידות - מאז ומעולם הייתי שמנה.

הבן הגדול שלי נכנס לכיתה א' והפחד הגדול ביותר שלי היה שילעגו לו כי אמא שלו שמנה.
וכך, מה שלא עשו שנים של ביקורות עצמיות וסביבתיות, עשתה חרדה אחת לביטחון העצמי של בני.

לא היה לי פשוט להגיע למצב בו אני מרימה טלפון למרפאה הבריאטרית.
גם לא היה לי פשוט לעשות את כל הפרוצדורה לקראת האישור לניתוח - היו לי לא מעט מחסומים.
אבל בסוף הצלחתי לסמן וי על הכל והגעתי לניתוח.

חייבת לציין שממש לא רציתי לעשות טבעת - הייתי משוכנעת שאני הולכת על שרוול.
ד"ר קידר הצליח, לאחר מאמצים מרובים, לשכנע אותי לעשות טבעת - הוא הסביר שבהתחשב בתזונה שלי (בעיקר לחם ופסטה), ארד יפה מאד עם טבעת וחבל על הסיכונים המיותרים בשרוול.
הוא אמר שאם אתייחס לטבעת כאל חברה שמזכירה לי שאני בדיאטה, ולא כאל פיתרון שיוריד ממני את המשקל העודף בקסם, אוכל לרדת יפה במשקל ולהגיע אפילו ל - 70 ק"ג.
מבחינתי - הייתי מוכנה להגיע גם ל - 85 ק"ג. כל מה שרציתי היה להיראות סביר. ידעתי שלעולם לא אהיה רזה, אבל נשבר לי להיות ענקית.

אז עשיתי טבעת (אמריקאית)
עברו כמעט שלושה חודשים עד הסגירה הראשונה, בגלל בצקות שלא עברו מהר
אבל בכל זאת ירדתי כמה קילוגרמים גם בחודשים האלה.
לאחר מכן סגרתי את הטבעת על 5 סמ"ק ואיתם נשארתי כשנתיים, למעט פעם אחת בה סגרתי 5.5 ופשוט לא יכולתי לבלוע רוק. ריפלוקסים איומים ופתיחה ל - 5 חזרה.

טבלת האקסל של אופירה הייתה האורים והתומים שלי, והייתי מאד מרוצה לראות שאני יורדת בעקביות כארבעה קילו לחודש.
לא הפריע לי לשמוע שכל המשרוולים יורדים חמישים קילו בשנה הראשונה - הייתי מאד מאושרת ומאוד גאה בעשרים וחמישה הקילו שירדתי אני בשנה הראשונה.

ואכלתי.
לא המון אוכל
ולא המון פעמים ביום
אבל אכלתי.
בעיקר דגים וקציצות, גבינות ומוצרי חלב.
ירקות - כשהם חתוכים קטן ובד"כ מקולפים.

בשלבי הירידה האחרונים הרגשתי שהלילות קשים לי - האוכל עולה לי גם אם אכלתי ארוחה אחרונה בשעות אחר הצהריים, אז פתחתי קצת את הטבעת ואחר כך עוד קצת. והמשכתי לרדת כי הקפדתי על מה שאכלתי.

בשלב מסויים וקצר מאד גם עשיתי ספורט.
אחר כך נכנסתי לתקופה מאד עמוסה בעבודה והפסקתי.

כשהגעתי ל - 68 קילו, הפסקתי לרדת במשקל ונעצרתי עליו כארבעה חודשים. הרגשתי בעננים.
עשיתי ניתוח להסרת עודפי עור בבטן, הקטנתי והרמתי את החזה.

מאז הניתוח להסרת עודפי העור עברו שנתיים וחצי, והטבעת סגורה באופן קבוע על 3 סמ"ק.
ירדתי עוד 14 קילו - מאד באיטיות ולגמרי בלי דיאטה - התזונה שלי השתנתה, הכמויות שאני אוכלת קטנו וכך גם מספר הפעמים ביום.
בשנה וחצי האחרונות אני שוקלת 54 קילו ואני עדיין לא מאמינה.
אני חושבת שזה המשקל ששקלתי בכיתה ד'..
בשנתיים האחרונות אני סובלת מצרבות.
אני לוקחת אומפרדקס על בסיס יומי, אבל מרגישה שאני צריכה ללכת לביקורת.
מכיוון שעשיתי את הניתוח בהדסה ומאז השתנו שם המון דברים ורופאים, אני לא מרגישה שאני יכולה לסמוך על הידע שלהם בטבעות.
אני לא יודעת אם אבינוח יקבל אותי לביקורת, אבל אני מרגישה שהוא היחיד שידע לומר לי אם הכל בסדר ומה לעשות אם לא.

אלישבע24

New member
וואוו כל הכבוד לך!!!

גם אני עשיתי טבעת לפני 4 שנים
הורדתי 35 ק''ג ואני מאושרת!!!

למעלה