לכל המכורים לסידרה הנפלאה הזו

guykush

New member
לכל המכורים לסידרה הנפלאה הזו

כדאי לדעת שהעונה החדשה שרצה כעת בארה"ב היא נפלאה מעין כמותה. הדרמות שם פשוט עוצרות נשימה והמתח הורג ממש. אני לא רוצה לקלקל כאן לכל מי שרק צופה בארץ בעונה הקודמת (5) אבל מה שאגיד זה רק שהמון דראמות והמון ריגושים יש בעונה החדשה (6). מי שרוצה לצפות בה בוודאי יודע כיצד... ביי גיא

Nimst

New member
אתה גר בארה"ב?

או שאתה "יודע כיצד" לצפות בה? P:

guykush

New member
"יודע כיצד" ../images/Emo45.gif

היי נעים מאוד להכיר אני כרגע צפיתי ב 11 הפרקים הראשונים של העונה ה 6 והם מדהימים אחד אחד. מצפה היום לסיים את ה... של פרק 12 . רק אתמול הוא עלה ל"רשת" כך שאני מניח שהשבוע הפרק הזה שודר שם בארה"ב. ביי גיא

Nimst

New member
אבל

איך אתה מבין מה הולך שם בלי תרגום?

buffgirl

New member
זו לא בעיה. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אם את צופה בתוכניות באנגלית בלי תרגום די הרב , את כבר לא זקוקה לו. בגלל זה אני למשל מבינה טוב אנגלית, אני נוהגת לצפות בתוכניות ללא תרגום. לא נפרט מאיפה.

Nimst

New member
לוידעת, פעם היה לי פרק

בלי תרגום, והתייאשתי אחרי 5 דקות
אולי נפלתי על פרק קשה במיוחד?

buffgirl

New member
יכול מאוד להיות../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif|מיוחדת|

חוץ מזה, יש דברים שממש קשה להבין, כמו מבטאים שונים או ביטויים ספציפים שאת לא מכירה וכאלה, אבל בדר"כ זה די קל, אם יש לך אנגלית ברמה סבירה. אם לא, זה רק יכול לעזור לך לשפר אותה

Nimst

New member
אמא שלי מורה לאנגלית

היא וידאה שהאנגלית שלי תהיה טובה
אז לוידעת, אולי זה באמת היה צירוף מקרים

trilliane

Well-known member
מנהל
אני צופה בהמון סדרות בלי תרגום

ועדיין ב'בית הלבן' אני לא יכולה בלי. אפילו עם תרגום אני לא מבינה הכל - מעבר לעובדה שזה עולם פוליטי שונה מאד מזה שאני מכירה, המונחים והמושגים לא כאלה שנתקלים בהם בסדרות אחרות או בחיי היום יום; הם פשוט מריצים שם עניינים כ"כ מהר שזה קשה לעקוב! לפעמים אני לא מרוכזת ומפספסת משפט ואז 10 דקות אני מנסה להבין מה הם מנסים להריץ ומי נגד מי...

למעלה