לכל המכיניסתים לעתיד

omri987

New member
לכל המכיניסתים לעתיד

אני ממש מתלבט בין עין פרת לבין מעיין ברוך. למישהו יש המלצות? מישהו הולך לאחת משתי המכינות?

נ ו ם

New member
חברשלי לשעבר במעין ברוך וממש טוב לו

שם עכשיו. גם לי יצא (מן הסתם) לבקר שם כמה פעמים גם השנה וגם שנה שעברה (בשבתות הפתוחות). ובסך הכל האוירה נחמדה. אם היית בשבתות פתוחות בשני המקומות לדעתי כדאי לך להחליט לפי האנשים שפגשת (מהמחזור שלך כאילו). איפה היה לך יותר כיף עם האנשים?

omri987

New member
זהו שבמעיין ברוך

לא הייתה היכרות עם האנשים. הרושם שלי שנוצר ממעיין ברוך כאילו הכל הרבה פחות רציני שם. יכול להיות שאני טועה. כאילו מעבירים שם את הזמן יותר בפאן ובאיזי ובמעיין ברוך יותר לחוץ. אולי אתה יכול לספר לי מה קורה? האם גם שם הלימודים לוחצים?

נ ו ם

New member
אני בת. והתבלבלת בהודעה שלך אז אני

לא יכולה כל כך לענות. (כתבת שבמעין ברוך פחות רציני אבל גם יותר לחוץ...). לפי מה שאני ראיתי הלימודים לא לוחצים נורא. כאילו הרמה גבוהה אבל לא יגידו לך כלום אם תוותר על שיעור כדי ללכת לחצבני.

omri987

New member
תיקון

הכוונה היא שבמעיין ברוך הכל יותר ב"איזי" ובעין פרת יותר רציני. גם בעין פרת לא יגידו לך כלום אם תצא מאחד השיעורים, אבל נראה לי שהתהליך שעוברים בעין פרת יותר רציני. לא יודע לדוגמא בעין פרת כבר התחלנו לפעול בוועדות לקראת שנה הבאה, ובמעיין ברוך לא.

NettAsHa

New member
ובאותו עניין:

אני בתהליך של מיונים לש"ש עכשיו, ורעיון המכינות מתחיל למצוא חן בעיניי. לא קצת מאוחר מדי?! מישהו יודע אולי על מכינה שמקיימת עוד יום פתוח/מיונים? תודה.

TGTF

New member
זאת בעיה

רוב המכינות מתכוננות לסגור רשימות עדיין יש אפשרות,אם חתמת דחיית שירות, לפנות למכינה ולהתחנן
יש עוד כנסים בפסח לרוב המכינות, שאליהם הולכים רק מי שהיו כבר בכנסים הקודמים אבל אם תבקשי יפה אז לא נראה לי שתהיה בעיה שתלכי

נ ו ם

New member
תנסה בכל זאת להתקשר למכינות

גם כאלה שכבר נגמרו להם השבתות הפתוחות.

NettAsHa

New member
תודה...:)

וכדי לצמצם לי אפשרויות מכל הפליירים מהטיול של התק"מ- יש לכם אולי המלצות על כמה מיוחדות?! נראה לי שאתקשר עכשיו למעין ברוך..עוד הצעות?

TGTF

New member
מכינת רבין!

הייתי בכנס האחרון היה פשוט מגניב אני מנסה להתקבל לשם

למעלה