לכל המלינים והמלינות על בחירות העורך

Purple Mushroom

New member
../images/Emo6.gif . אוף, מתי אני אהיה באח הגדול ?

אם ארז יכול, אז גם אני יכול. אני אנסה להציע תסריט כזה , לרם נהרי שתתחיל אצלנו עוד עונה של "יוצרים עם קשת" ,(בתחילת פברואר2010) לעשות גירסא משלנו לאחת מתוכניות הדגל של "קשת" , או אח גדול, או כוכב נולד (מתי המיונים לעונה 8?) , או ארץ נהדרת (או זהו-זה
)

seymore butts

New member
אתה לא צריך ללכת בעצמך לאח הגדול

רק לשלוח לשם קרוב משפחה מדרגה ראשונה. זה יעשה נפלאות לבלוג שלך.

Purple Mushroom

New member
אף קרוב משפחה לא ירצה,רק אני.

אחותי הקטנה (אחרי ערב משפחתי של הקרנת הסרט,שהשתתף בפסטיבל ירושלים),אמרה לי : בהצלחה בדרכך כסלב. בקיצור, אני צריך להמשיך לפתח את הקשרים שלי ב"שידורי קשת", דרך רם נהרי. אבל שיציגו אותי בכבוד.

../images/Emo18.gifחסימה בפורום הבלוגיה

הכינוי שלי "תושב חוץ" נחסם היום ללא סיבה וללא הודעה.

seymore butts

New member
אתה לא רואה את הקשר ?

בהנחה שהעורך גם אחראי על ההחלטה לחסום וגם על הבחירות התמוהות לקידום, יש לשקול שליחתו להסתכלות...

wranger

New member
לא, אני לא רואה.

אבל אם כבר, אז החוסם הוא לא המקדם, כך שאין על מה להסתכל.

Bezalel P

New member
אין שום קשר בין הדברים

חסימה מכתיבת הודעות בפורום נוגעת להתנהלות בפורום, ואין לה רלוונטיות לעניין שיקולי עריכת התוכן בעמודים הראשיים.

liza26

New member
../images/Emo6.gif אלירז השולטתטתטתטתטתתתת

אין גבול לפח הגדול אבל תודו שאלירז זוכה

gils33

New member
אין על אלירז - אין../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

פטיש אמיתי

seymore butts

New member
ברור שאני רציני

הרשומה קיבלה את בחירת העורך. מבחינתי זו ערובה לאיכות כמו המדבקה הזו של "כתית מעולה" ששמים על שמן זית.

orelie

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif תעשה טובה לאנושות.. מספיק שבדף הראשי

ממליצים רק על רשומות על האח הגדול.... אפילו ל- flix אין כבר מה להראות חוץ צהאח הגדול.... יאלה ... רדו לעם כבר

dedi1602

New member
לא לדאוג

בקרוב יגמר האח הגדול ואין השרדות אז מה נשאר? צביקה הדר וכוכב נולד. אולי עדיף כבר האח הגדול?

orelie

New member
האח הגדול עונה 994חל8 נספח ג'

הרי תמיד יהיה משהו יותר חשוב לתפוז לקדם מאשר את הבלוגרים שכותבים תכנים באמת מעניים שלא נוגעים בריאליתי טלוויזיונית אלה ריאליטי בחיים

למעלה