לא אלוני החליק על השכל
נראה שלא טרחת לקרוא את הודעתי עד תומה, או שלא ניסית להפנימה, ולכן אסביר אותה שוב: ההודעה נכתבה כתגובה להודעה של אריה, ממנה השתמע שכל הימין מלין על התקשורת. בהתייחסותי, כתבתי שלא כ ל הימין מלין על התקשורת - אני, למשל, לא מלין, וגם נהנה לקרוא. אם מזה הבנת שאני שמאלני - יבושם לך. שנית, בהקשר לשרון - ציטטתי שלטים שהוצבו בשנת 82 מול משרד הבטחון, טרחתי ותחמתי את המילה שעליה התלוננת בגרשיים (לשון סגי-נהור) בכדי להבהיר שאין זו דעתי, ובנוסף, ציינתי את התייחסותי הצינית לביטוי הזה. אם מזה הבנת שאני טוען ששרון רוצח - יבושם לך. ולבסוף, לגבי גסות הרוח, בה אתה מאשים אותי: עד עכשיו, טרחת והגבת 3 (שלוש) פעמים להודעות שלי, כשהנוכחית היא הרביעית. ברשותך, אצטט מילה במילה את שלושת ההתייחסויות הקודמות: 1. קשקשן. מדבר מפי השמועה. למה לא למדת עוד מספר כיתות והיית מגיע להבנת הנקרא?למה עמדת בדרישות?לא נורא-עןד תגיע 2. קשקשן. שיפסיקו להופיע בפורמים קשקשנים שאינם מוסיפים דבר לדיון 3. השואה שמראה על רמה נמוכה של המשווה ובלי הסברים לאור זה, נדמה לי שבעניין ``גסות-רוח`` יש לי (ולרובו של הפורום) עוד המון המון מה ללמוד ממך.