לכל המלינים על העיתונות

ariegur

New member
לכל המלינים על העיתונות

לאנשי הימין שביננו, יש טבע מרגיז להתלונן כל הזמן על העיתונות ה``שמאלנית``. כאילו והעיתונאים משחירים בכוונה את פני מנהיגי הימין ומאירי פנים למנהיגים מהשמאל. אז כולכם - שימו לב עד כמה משבחים כעת העיתונאים את שרון שאינו ידוע כשמאלני דווקא ... אריה

beam

New member
מפאיניק מלידה!

שרון הוא מפאיניק מלידה, יש להם תקווה ....

אלי.

New member
תיקונים קלילים

לא לאנשי הימין יש תלונות, אלא ל ח ל ק מאנשי הימין. אני, למשל, קורא בשקיקה בכל יום שישי את מאיר שלו, ב.מיכאל, סילבי קשת וכל החבר`ה האחרים (חבל שקינן כבר לא), ונהנה מכל רגע. מעבר לכך, בל נשכח שתלונות בעניין יש גם לחלק מהשמאל, כשזה רלוונטי, ובעת כהונתם של אהרון פאפו ואורי פורת זה היה רלוונטי. לעניין שרון - כבר כתבתי פעם בפורום זה שכשאתה איש שמאל, ולשלטון עולה אדם שהוא רוצח, לפי הגדרתך - מנקודה זו יש לך אפשרות רק לעלות. זה מה שקורה, לדעתי - ה``רוצח`` שנפסל לשררה יושב עם פרס באותה ממשלה, מדבר עם ערפאת (דרך איגרות, אבל זה יותר טוב מכלום), ואפילו לא חושב להרוג 600 חיילים בשביל הכיף (משפט קשה, אבל הוא נאמר בציניות המתבקשת).

hreuven2

New member
אלוני-התחלקת על השכל

השארת שמאלנים בלבד באתר והם מרשים לעצמם לקרוא לשרון רוצח מבלי תגובה לא שלך על כך ובלי מחיקה. גסות הרוח הזו המגובה בשתיקה שלך היא נבזית-לא זכור לי שאמרתי כאיש ימין שפרס או ברק רוצחים. טול קורה מבין עיניך

אלי.

New member
לא אלוני החליק על השכל

נראה שלא טרחת לקרוא את הודעתי עד תומה, או שלא ניסית להפנימה, ולכן אסביר אותה שוב: ההודעה נכתבה כתגובה להודעה של אריה, ממנה השתמע שכל הימין מלין על התקשורת. בהתייחסותי, כתבתי שלא כ ל הימין מלין על התקשורת - אני, למשל, לא מלין, וגם נהנה לקרוא. אם מזה הבנת שאני שמאלני - יבושם לך. שנית, בהקשר לשרון - ציטטתי שלטים שהוצבו בשנת 82 מול משרד הבטחון, טרחתי ותחמתי את המילה שעליה התלוננת בגרשיים (לשון סגי-נהור) בכדי להבהיר שאין זו דעתי, ובנוסף, ציינתי את התייחסותי הצינית לביטוי הזה. אם מזה הבנת שאני טוען ששרון רוצח - יבושם לך. ולבסוף, לגבי גסות הרוח, בה אתה מאשים אותי: עד עכשיו, טרחת והגבת 3 (שלוש) פעמים להודעות שלי, כשהנוכחית היא הרביעית. ברשותך, אצטט מילה במילה את שלושת ההתייחסויות הקודמות: 1. קשקשן. מדבר מפי השמועה. למה לא למדת עוד מספר כיתות והיית מגיע להבנת הנקרא?למה עמדת בדרישות?לא נורא-עןד תגיע 2. קשקשן. שיפסיקו להופיע בפורמים קשקשנים שאינם מוסיפים דבר לדיון 3. השואה שמראה על רמה נמוכה של המשווה ובלי הסברים לאור זה, נדמה לי שבעניין ``גסות-רוח`` יש לי (ולרובו של הפורום) עוד המון המון מה ללמוד ממך.

hreuven2

New member
אלי,תפסיק למרוח ותתחיל לנגב

אני עומד מאחורי כל שאמרתי. התרגיל של כביכול ציטוטים שחבריך מרבים להשמש בהם הם הסחת הדעת וכך ניתן לקרוא לשרון רוצח,וכך ניתן להשוות את פעולות הימין לנאציזם תחת עולם דימויים נמוך

אלי.

New member
אכן עולם דימויים נמוך.

הירגע, לא חששתי לרגע שתחזור בך - אחרי הכל, אתה מאלה שלא טועים. לעניין - אני לא מתעסק בתרגילים, אני כאן בפורום בכדי להשתמש בו ליעודו המקורי - החלפת דעות. אם לדעתך אני מתעסק בתרגילים - חזור שוב להודעתי המקורית, ונסה להבינה. שיהיה לנו יום טוב (וגם לאלוני ;-) )

hreuven2

New member
אל תטעה בי

בהחלט אגיב לפי החלטתי ולא אפקיר את הפורום לדעות הנחמדות והארסיות של השמאל

חיננית

New member
לאלי- חברי לפורום הגיון וטריוויה

האמן לי-עם עולם הדימויים שכאן -הכ`כ נמוך, לפעמים עד כדי תמיהה -עדיף להתחבט בפתרון חידת הגיון קשה ומאתגרת. כי שם לפחות יש חשיבה , פיתוח הזכרון, ואתגר, ופה לפעמים יש תחושה שאתה מדבר עם תקליט שחוק שחוזר על מטבעות לשון נון סטופ מבלי לעצור ולחשב לדקה . לחשוב------------- אולי הגזמתי הפעם ? שהרי האיש הזה הוא חברי לפורום ולא אויב . אז מה עם הוא עולה חדש,ימני,שמאלני, ערבי או אשה ? ולמה אקללו ואגדפו ואדביק לו כינויים נמוכים ? האם ככ דעתי תתקבל פה יותר באהבה ? האם ככ אהיה יותר כוחני כשכל דיעה הסותרת דעתי אבטל בגסות ואלימות מילולית? חשוב על זה ידידי. ולהתראות שם בשלוות הטריוויה וההגיון :)

hreuven2

New member
חיננית-אל תיתנשאי

מוכן להתמודד איתך בפתרון כל תשבץ הגיון או טריוויה ולא בטוח שאפסיד. אולי את מנטרה שחוזרת על עצמה עד שהדבר נהיה לזרה?אולי את זו שבדרך של התנשאות מבטאת בהוד רוממות לשונך את רדידות מחשבתך?הפורום הוא סוג של מוצא ואין לו שום קשר לתהליכי חשיבה ואתגר.לא ראיתי התיחסות שלך לכינוי שרון כרוצח[אמנם בסוגריים]וגם ביקורת על השואה לגרמניה הנאצית. בקיצור טלי קורה מבין עינך והפסיקי להיות העומד בשער-אנחנו ממש מסתדרים עם זה לא רע.

חיננית

New member
כמה פעמים אמרת לי

את מתנשאת. את רדודה במחשבתך. את אוהבת פרחים ואני רוצה לראותם מלמעלה ולא מלמטה .זה ךא תקליט שחוק במקום לענות לי כל פעם לגופו של ענין אתה נותן לי מחמאות שכאלו. תגיד את זה שוב ושוב ,,,וזה לא יהפכני לא לרדודה, ולא למתנשאת ופרחים תמיד אוהב. ובאשר לנכונותך להתמודד עימי, אני לא משחקת ב``מי טוב יותר``. .עברתי את הגיל..... אבל אם אתה חובב הגיון וטריוויה,אתה יותר ממוזמן לבקר בפורום שלנו בתפוז. שם תלמד מלבד לפתור שאלות ,גם דרך ארץ ,וגם לראות איך החברים מפרגנים בהערכה אחד לשני בלי הרף. מצרך נדיר מאד בפורום הזה לצערי.

hreuven2

New member
המנטרה בראשך

לא התיחסת ולו לאחת מטענותי,אלא במקום זאת את ממשיכה לחיות בעבר. פתגם סיני אומר: אל תחיה את העבר מי שחי את העתיד חי תמיד לגבי דרך ארץ,גברת נכבדה את האחרונה שתלמדי אותי מהי דרך ארץ, אצלכם דרך ארץ היא בולשביזם ולא תיזכו לכך לעולם

ezrali

New member
לאריה

לא מדובר בכתבה מסוימת שאפשר לשים עליו את האצבע, אבל אין מה לעשות - רוב אנשי התקשורת הם שמאלנים. כל נקודת מבטם היא שמאלנית. אם הם רוצים ואם לא התקשורת סלחנית לשמאל ודמגוגית נגד הימין (והרבה גם לא מתיימרים להיות אובייקטיבים - ואני לא מדבר על בעלי טורים).

אלי.

New member
אהלן

נכון שרוב אנשי התקשורת הם שמאלנים, אבל זה מתוך בחירה. לגבי יחצון הנטיה הזו, אני חולק עליך - בכתבות רגילות (דיווחים שוטפים), אין לעיתונאים הרבה יכולת תמרון, וממילא אינם יכולים להכניס פרשנות מבית אבא. לגבי הטורים - אתה צודק.

ezrali

New member
ומה שלומך אתה?

(יש מסיבה בטריוויה) אני דוקא לא מדבר כ``כ על פרשנות שבאופן טבעי היא מניפולטיבית. הבעיה היא בהודעות השוטפות, בדברים שמתמקדים עליהם, בנקודת המבט של הדברים. בדברים שנחקקים אח``כ בתודעה. התקשורת היא לא מראה של המציאות היא יותר זכוכית מגדלת - וגם בהודעות שוטפות הם יכולים לבחור מה להבליט יותר ומה להצניע. למשל: אני לא מקבל כעובדה את תהליך אוסלו כתהליך שלום, מקסימום כתהליך שיוביל להסכם שלום.( אני מוכן לותר על שטחים בשביל שלום.). קשה לי לתת דוגמאות אם תתעקש אני אתן יותר. (אפילו שתמיד אפשר למצוא דוגמא-נגדית).

ariegur

New member
משפט עם סתירה פנימית

אני לא מקבל כעובדה את תהליך אוסלו כתהליך שלום, מקסימום כתהליך שיוביל להסכם שלום מה זה ? אריה

אלי.

New member
שלום כבודו.

תראה למה אתה גורם בהודעות שלך - אתה לא מתבייש ;-) ??

למעלה