לכל המלכלכות על גארי

עפטוב

New member
לכל המלכלכות על גארי

החלטתי להעביר לכם סדרת חינוך יומית...

אני לא חושבת שמי שלא כ"כ

אוהבת את גארי לא אוהבת אותו בגלל איך שהוא נראה, לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה, זה היה בגגל הפירוק ובגלל הסכסוך שלו עם רובי.

עפטוב

New member
אהההמ

תראי אם זה באמת בגלל הפירוק אז אני מסכימה גם אני נורא נעלבתי מזה שהוא חייך ועשה את הפרצוף שיזכר לדיראון עולם כשהוא אמר את המשפט שהרס לי את הילדות...הסכסוך עם רובי נופח על ידי העיתונות וחוץ מזה שרובי לכלכך לא מעט אז למה לא לשנוא אותו? אבל מלא פה כל הזמן העירו שהוא מכוער, וכן יש לו בעיות משקל אבל (ואני הולכת להטיל פה פצצה) לדעתי הוא הרבה יותר יפה מהווארד וברור שיותר יפה מרובי (אפשר לחשוב שאנחנו מדברות פה על דוגמנים - אבל רק לשם הבהרה הוא גם הרבה יותר מוכשר לדעתי מרובי)

זה כבר עניין של טעם...

אני בהחלט לא שונאת אותו בגלל המראה שלו, אני חושבת שהוא מאוד מוכשר, ומאוד אהבתי אותו באותה תקופה... אין מה להגיד... כיום אני מבינה אותו יותר, ז"א את המניעים שלו... זה לא שאני שונאת אותו.. שונאת זו מילה חזקה מדי.. לכל אחת יש התרשמות כזאת ואחרת על כל חבר בלהקה...

גם אני מבינה

יותר את המניעים שלו עכשיו כשהתבגרתי, אבל אחרי הפירוק נורא כעסתי עליו והחיוך שלו באמת היה משהו שנחרט וגרם לי לכעוס עליו אפילו יותר. אבל כעת כולנו עברנו את השלב הזה ואני בטוחה שכולנו כבר עברנו את השלב של הכעס לא?

בתקופה שרובי וגארי

לכלכו אחד על השני אני כעסתי על שניהם באותה מידה, אבל אני חייבת לציין שעכשיו אני מבינה יותר את שני הצדדים.

אף אחת לא שונאת את גארי

גארי הוא טייק ד'את ואין מה לעשות. מן הסתם מבחינתי אין תחליף גם לאף אחד אחר בלהקה, אבל אי אפשר להתווכח עם העובדה שגארי כתב והלחין את רוב השירים של TT ובשורה התחתונה - מדובר בלהקה, וככזאת השירים שלה אמורים להיות הקריטריון העיקרי (אם לא היחידי) להערכתה. אבל אין מה לעשות, גארי נהיה קצת מגוחך לאורך השנים. גם נוכחנו לדעת שהוא לא יכול לבד - ואני לא מדברת על הצלחה, ויכול גם להיות שכשהשירים שלו יצאו הייתי כבר מפוכחת יותר מבחינה מוזיקלית - אבל לדעתי הוא די גרוע. וזה משהו שאני לא אומרת לא על מארק ולא על רובי, שרכשתי מתקליטיהם וסינגליהם בלי שום טיפת נוסטלגיה טייק ד'אתית. אז נצחק קצת על גארי השמנמן (ונזכיר על הדרך שגם רובי ידע תקופות מרופדות יותר), על זה שכמה שהוא שחצן הוא די כשל בקריירת הסולו שלו, ומעל לכל נהנה מהעובדה שהחבר'ה שלנו חוזרים - כי זה הכי כיף!

צודקת

הכי חשוב שנהנה לנו מהעובדה שהחבר'ה שלנו חוזרים, ויש לי עוד הרגשה שרובי וגארי עוד ישלימו ואפילו עוד נראה אותם מופיעים יחד על אותה במה אחת!

UnderTheRainbow

New member
גם אני כמו כולן לא שונאת את גארי

הוא אפילו היה אחד האהובים עליי בזמן טייק ד'את, אבל גם אני כמו כולכן מאוד כעסתי כשהם הודיעו על הפירוק של הלהקה וגארי חייך- אבל זה לא משהו שימחוק את כל מה שהוא עשה בזמן הלהקה- אני אוהבת גם את רובי וגם את גארי ומקווה לראותם יחדיו על במה אחת

זה לא הענין של המראה

למרות שלדעתי האישית המראה שלו בכלל לא משהו, וכן זה לא רק מעכשיו זה מתמיד. גם בימי טייק דאת לא הייתי אוהדת גארי גדולה בכלל. ועוד אחרי הפירוק כשהוא ישב שם וחייך בשניה שכל עולמי קרס בכלל רציתי לחנוק אותו . יש לי בעיה איתו , הוא פשוט תקוע בעבר
הוא חי בבועה של הזמר מלהקת הבנים וחבל כי היה יכול לצאת ממנו משהו הרבה יותר טוב לדעתי האישית. הרי את יכולת הכתיבה וההלחנה שלו הוא הוכיח כבר בימי טייק דאת . אז זו לא שנאה, זו פשוט חוסר אהדה נראה לי .. לא יודעת, זה לא שאני מסתכלת על התמונות שלו ואומרת איכס מגעיל.. אני פשוט נשארת אדישה

למעלה