לכל המלצריות....

dgrwkl1

New member
לכל המלצריות....

שמחתי לגלות את הפורום הזה. אני לא מילצרתי אף פעם בחיי. אבל אני חייב לאמר לכן מלצריות שלי: ש-80 אחוז מהמלצריות הן כוסיות מדהימות. אני מתכוון בבארים,בתי קפה,פחות במסעדות ..אבל בהחלט-לא היינו יכולים לעשות כלום בלעדיי השירות שלכן. ואני תמיד,אבל תמיד משאיר טיפ. לא כמו הפוסטמה שלא מספיקה לעצבן כאן אנשים. קמצנית . מתחילה להסתתר מאחוריי כל מיני סיבות מוסריות אעלק..חחחחחח תגידי שאת קמצנית וזהו. אני בטוח שאם נכיר אותך יותר טוב , אז את גם מאלה שנכנסות לסופר ,קונות,משלמות ואז שמה את המוצרים בשקיות...ולוקחת עוד כמה שקיות "על הדרך"..כדי שיהיה לזבל בבית. אני מריח כמוך מקילומטרים. מה יש לך?? תתחילי לתת טיפים. למה המלצריות והמלצרים,שהם אנשים ברובם ממש על הכיפאק (ואין לי אף חבר או חברה שמילצרו .אז אני לא משוחד) צריכים לסבול מכל השקפת העולם המעוותת שלך. אני אמשיך לפרגן לכם בכל מקום שאהיה. ביי

אוי, לפחות הצחקת אותי!!

אתה דווקא חמוד! האמת, אולי באמת הייתי מצטיידת בעוד שקיות מהסופר, אבל כמה חבל, הן קטנות מדי ולא מתאימות לי לפח האשפה. לא נורא, תתנחם שעל אחת כמוני שלא משאירה טיפים, יש אחרים כמוך שמשאירים טיפים גדולים, אז הכל מתאזן. אם כולנו היינו אותו הדבר היה משעמם, לא?

dgrwkl1

New member
ברור...

ואני מאוד מקווה שאין הרבה אנשים מסוגך בעולם הזה.או לפחות במדינתנו. את בחורה ממורמרת נכון? אבל תאמרי את האמת. את אוהבת את עצמך? את מאושרת ? בת כמה את? מה הסטטוס שלך? את רזה? שמנה? חברים? חברות? מערכות יחסים? מקצוע? אשמח אם תפרטי . דרך אגב,אני גם עורך איזשהו מחקר (במסגרת הלימודים באוניברסיטה) לגביי נושא האינטרנט (בעיקר פורומים,צ'טים ,אי סי קיו.אודיגו וכו'...) סתם הערה. אבל אשמח אם תפרטי קצת יותר על עצמך.פוסטמה.(אחלה כינוי דרך אגב)

שים לב: פוסטמונת, לא פוסטמה

למה סתם לקלל, למה... לצערי כנראה באמת אין יותר מדי אנשים מסוגי, אנשים שמסוגלים לבוז למוסכמויות חברתיות שבעיניהם לא מוצדקות. לגבי מחקרך. לא כך עורכים מחקר. מהו המדגם שלכם? מדוע אינך מציג את נושא המחקר? יש לך דרך מינימלית לברר שמה שאמסור לך נכון? בכלל, כיצד אפשר לענות לשאלות שלך. לדוגמה, שואר אם אני ממורמרת, ולא מספק אף אפשרות בחירה, איזשהו סולם בין 1-7. הכל דיכוטומי- כן ולא. בקיצור, לא נראה לי שמחקרך יניב תוצאות בהסתמך על הנתונים המפוקפקים שאתה אוסף. אז הנה עוד אוסף נתונים מפוקפקים עבורך: 1. ממורמרת? נכון (אבל זה רק בגלל שהובלת אותי לתשובה. שאלה נכון?, ואנשים בדרך כלל נוטים להסכים עם מה שאומרים להם אז יכול להיות שרק באופן אוטומטי אני עונה "נכון"). 2. אוהבת את עצמי? לא! 3. מאושרת? יום עסל יום בסל 4. בת כמה? יותר ממך. נחש. 5. רזה? כמובן שלא 6. שמנה? ברור 7. חברים? ברור שלא 8. חברות? רק ממורמרות כמוני 9. מערכות יחסים? ברור שלא 10. מקצוע? מובטלת ממורמרת בתקווה שנתונים אלו יקדמו את מחקרך בנושא האינטרנט! בהצלחה!

dgrwkl1

New member
תפסיקי להיות כזו צינית

ואני לא שאלתי את השאלות האלה בשביל המחקר שלי. ועם כל הכבוד לך,את לא מכירה אותי ואת לא יודעת מי אני--אז אני לא צריך לתת לך דין וחשבון לגביי המחקר. בבוא הזמן תוכלי לקרוא עליו בעיתונות הכתובה. והאמיני לי שהוא יהיה מאוד מייצג. אז תשמרי לעצמך את ההטפות מוסר מאמי. לגביי התשובות שענית לי: אני לא יודע אם את צינית או לא-לכן לא אוכל להתייחס . רק דבר אחד יש לי לאמר לך -וזה קשור לכל דבר בחיים: בנאדם שהוא מאושר עם עצמו (משפחה,חברים,תעסוקה,חיצוניות,פנימיות וכו'..) הוא אחד שמפרגן גם לאחרים. וזה בדוק. אין לזה קשר לפורום.אבל קחי את זה בתור חומר למחשבה. בהצלחה מאמי

get well

New member
../images/Emo178.gif2 דברים../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif

1. תפסיקו לריב...
-למרות שזה משעשע.. 2. ערן-תודה על המחמאות..ואל הטיפים כמובן. תמשיך כך ושירבו אנשים כמוך!!!!

raall

New member
נאלץ להסכים איתך

בעצם למה נאלץ... אני מסכים איתך בהחלט בכל מילה ומילה.

למעלה