לכל הממתינים לתוצאות מחמ``נ שחקים..

Iron^Maiden

New member
לכל הממתינים לתוצאות מחמ``נ שחקים..

אז הנה, הסיפור המלא הוא כך: אחרי המבחנים הראשוניים (והנוראיים של ה-10 שעות), צריך לחכות עד חודשיים לתשובה. אם עברתם תקבלו תשובה תוך חודשיים. אם לא עברתם אתם יכולים לחכות גם ארבעה חודשים. בקשר לשלבים הבאים: השלב השני עם הפעולות החברתיות, השלב השלישי של המבחני קצונה והשלב הרביעי שהוא הראיון, עברת אך ורק אם קיבלתם מכתב או טלפון תוך 10 ימים מקסימום!! וזה מובטח!! אם תוך 10 ימים לא קיבלתם תשובה - עפתם, וזה בדוק!! את המכתב שנתונייכם האישיים לא נמצאו מתאימים ושמועמדותכם הוסרה תקבלו בערך חודשיים מיום המבחנים שכשלתם בהם.. ככה זה עובד, וזה מאושר על-ידי מקורות מוסמכים ביותר. השלב של התחקיר הבטחוני לא נחשב שלב מיון, ואין בו עניין של ``לעבור`` או לא. בהצלחה, וחג זבח

_snufkin_

New member
לא נכון ולא נכון!

אנשים יקירים שלא מבינים שום דבר בכלום, אנא עשו טובה ותפסיקו לזבל את השכל. גם אני חוויתי תקופה מייאשת ביותר של חודשיים שבהם לא ידעתי אם עברתי את השלב השלישי, ואנשים מעצבנים כל הזמן אמרו לי דברים כמו ``בטח לא התקבלת אם לא ענו לך``, וכמעט דירדרו אותי למעשים נואשים (3 פעמים התקשרתי אליהם..). ואתם יודעים מה? בדיוק אחרי חודשיים, צילצל אתמול הטלפון ונועה אהובתי קבעה לי תאריך לסיווג ביטחוני. אז לכל מי שנמצא אי שם במצבים שונים ומשונים של ייאוש- בבקשה אל תאמינו לאנשים טיפשים שאומרים לכם שלא התקבלתם, פשוט חכו בסבלנות לתשובה. אין לכם מה להפסיד חוץ מהתקווה.

snoozy

New member
אפטר, מה מס` הטלפון של איתור חמ``ן?

פעם הייתי פשוט מתקשרת ללשכת גיוס, אבל הם לא עונים בחג. מישהו יודע? וסנופקין, הפחת בי תקווה

snoozy

New member
תודה, אבל..

זה המספר של מערכת הניתוב שלהם, שטיש לי כבר, וכל מה שהוא יודע להגיד זה (קול אוטומתי מעצבן): ``הינך מועמדת למסלול שחקים``. אני יודעת שאני מועמדת, אני רוצה לדעת כמה זמן עוד אני אשאר מועמדת!! ארררררררררר! והמבחנים האחרונים שרשוש להם שעשיתי זה אלה מינואר. שילכו לעזאזל. בכל מקרה, למישהו יש את המספר שבו גם מדברים איתך, ולא רק תוקעים לך מזכירות מעצבנות? בבקשה תכתבו, אני מתחילה להתייאש. אה, ואגב, סנופקין כתבה לי, והיא בכלל הולכת למסלול של חמ``ן האזנה, ככה שהמכתב המעודד שלה היה רק פוטו מורגנה מייבשת.

Blue Meanies

New member
מספר הפלא..

מתקשרים בין השעות 15:00-17:30 , מכניסים את הת.ז. והקוד האישי, לוחצים 6, נהנים ממוזיקה כ 5 דקות ואז עונה חיילת ידידותית שתענה על כל שאלותיך. (או במקרה שלי, חיילת עצבנית שלא תענה על שום דבר. אבל למה להרוס עם עובדות). 6. בהצלחה.

snoozy

New member
חרא.

נו טוב, אני פשוט אמשיך להגיד לעצמי שאף פעם לא ממש רציתי את זה. שכשהפקיד האדיוט הזה אמר לי ש``דרכינו נפרדות`` (ממש במילים אלה, מסתבר שמשוררים מתוסכלים זה תפקיד פקידות בצ``הל) לא התחשק לי להרוג מישהו... מי בכלל רוצה להאריך את השירות שלו בחמישה חודשים ולהסתובב עם בוקים מהמודיען כל היום? (אני! אני! אני!). טוב, להתראות חלומות, שלום הגשת קפה.

Blue Meanies

New member
עכשיו לא נעים לי.

איגנורס איז א בלס, נהוג לומר. אז מתנצל שהיית צריכה לגלות. אם זה עוזר במשהו, סביר להניח שנציג כלשהו של מודיעין יתקשר אליך מתישהו ויבקש ראיון, יש עוד מספיק תפקידים בחיל. בהצלחה.

snoozy

New member
אוי, לא התכוונתי אליך

אני מעדיפה את זה ככה. איגנורנס זה אולי בלס, אבל בלס מהסוג שמחייב כסיסת ציפורניים ושעות אינסופיות של תהיות בנוסח ``אולי בכל זאת לא הייתי צריכה לספר להם איך עישנתי חשיש בכיתה י``. ואחר כך היה מגיע מכתב שלא הייתי מצליחה לפתוח מרוב התרגשות. שיחת טלפון זה כמו להוריד את הפלסטר במשיכה אחת: קצר כואב, ואישי. אפילו יצא לי לפרוק קצת זעם על הפקיד המתוסכל: אחרי שהוא גמר להקריא את קינת הפרידה שלו, אזרתי את כל החוצפה הים תיכונית שלי ואמרתי לו ``ההפסד כולו שלכם``. הא! הם בטח עדיין מתאוששים שם, בחמ``ן שחקים.

Iron^Maiden

New member
מה שאני אומר זאת האמת

כול מי שממויין למסלולים אע``מ ואמ``מ - זאת האמת לגביו. לגבי מסלולים אחרים בשחקים אני לא יודע. ובקשר למה שאתה אומר - אתה אומר שאחרי המבחני קצונה זימנו אותך לסיווג? לא אמורים לזמן אותך לראיון? זה נשמע לי מוזר מאד.

ולדי

New member
נפלתי בראיון האישי - חרטע

אכן, אנשים, כך הדבר! אחרי חודש מייאש לאחר השלב הראשון, זומנתי למבחני אישיות, ולאחר מכן למבדקי קצונה, וגם הראיון האישי (למסלול אע``מ) הגיע במהרה. אחריו חיכיתי חודש וחצי, וכל הטלפונים שעשיתי אליהם לא הועילו. והנה לפני כשבוע יוצא אני מביתי עם תחושת בטן מוזרה ביותר, פותח את הדואר והופה`לה - מכתב מחמ``ן, עם המון מלל בפנים. ואני פותח אותו בהתרגשות מרובה, ומתאכזב לנוכח התוכן. ``זה לא אתה, זה אנחנו``, הם אומרים לי. ``צרכי הצבא, אתה מבין איך זה, נכון?!`` אני אולי מבין, אבל תסבירו לי בבקשה למה הייתם צריכים לטרטר אותי שלושה חודשים?! למה לא יכלתם לומר מראש?! ולמה, למה לעזאזל דפקתם לי את המנילה, עם המיונים לגל``צ שכה רציתי!!! ורק אבא שלי לא מתרגש מזה. ``לא נורא``, הוא אומר, ``מקסימום תהיה אפסנאי``. קל לו להגיד - הוא שירת בצבא האדום!!!

magictch

New member
זה באמת מבאס שחמ``ן שחקים

חוסמים לך הרבה אופציות אחרות בזמן ההמתנה לתשובה. אבל תתנחם בכך שאם הגעת לסוף המיונים שלהם אז המשמעות היא שכישוריך גבוהים גבוהים מאד וכנראה שצה``ל כבר ידאג לשבץ אותך בתפקיד הולם. (אגב, לשלב המיון הסופי בשחקים מגיעים כמה עשרות מתוך כמה אלפים) אבא שלך כנראה יודע למה לא צריך להתרגש.

למעלה