לכל המעוניין לדעת - מכרז ...

joshh

New member
לכל המעוניין לדעת - מכרז ...

לכל המעוניין לדעת: מצ"ב מכרז של משרד הבריאות. joshua

joshh

New member
תראו מזה ...

מי שעבד בשרותי משרד הבריאות: מי מכם קיבל: - חגורת עור מתאימה לנשיאת נרתיקים ופונדות. - עניבה (ללא גומי או רוכסן). - מכנסיים: 3 חורפיים ו 3 קיציים. - חליפת סערה. - פנקס כיס+כלי כתיבה. - כובע מצחייה בצבע צהוב עם כיתוב זוהר "אבטחה". - פנס כיס אישי נטען - נעליים מסוג טיפס הרים שעמידות ברטיבות ולחות - קרם הגנה. בעמדה: - מטריה בכל עמדה. - פנס נטען מדם מגלייט (וחוץ והברבנל שאני יודע שיש שם) - חרמוניות לעמדות חשופות. - שתיה קרה בקייץ - שתיה חמה בחורץ. כל זה רשום במכרז(עמ' 17 ס'11(א))... משום מה לא זכור לי שקבלתי בזמנו שעבדתי שם... מי היום מקבל זאת ? מעניין אותי .... joshua

joshh

New member
3 מחסניות ???

אני קבלתי רק 2. עמ' 20 ס' 18(א). אגב זה ממש כמו תקנון למאבטחים שעובדים במשרד הבריאות: את היכולים להדפיס את המכרז זה החוזה של החברה עם משרד הבריאות.

בואנה ג'וני אתה כותב לעצמך ועונה

לעצמך פששש השתפרנו אחי
מה איתך איך בחופש?

joshh

New member
רואה מזה ?

אגב ניגמר כבר החופש ...עכשיף עובדים! אני פשוט מתפלא... אגב שמי ג'וש.

joshh

New member
אוקי יהושפת גבאי ...

לא אכפת לך נכון ? בכל מקרה, לגבי חברה ועיר. נוותר בנתיים. בבוא העת פרטים יתגלו joshua (ולא jony)

joshh

New member
חחחחח עוד יכמה ימים.

קיימת כרגע בעייתיות לתת את הפרטים האלה. לפחות לא במקום כזה פרוץ לכול ולקהל הרחב. אני שאמח לתת לך את הפרטים באופן אישי במסרים. וכך, תוכל לבוא ולעשות לי ביקורות ואולי לוותר על זה ולבוא לקפה עלי :) joshua

חח איזה ביקורות נראה לך?

בכיף אתה מוזמן לתת לי את הפרטים ואפילו אפשר להיפגש. הקולה עלי

למעלה