לכל המעוניין: מפגש מעריצים עם אביב

לכל המעוניין: מפגש מעריצים עם אביב

יתקיים ב8.2 במרפסת עזריאלי (תראו באתר הרישמי) חבל, אני קצת גדולה למפגשי מעריצים חח אבל לכל מי שמתכוון ללכת תהנו ותמסרו לאביב שהוא מיוחד במינו ובטח גם יהיה אבא כזה
לילה טוב

LightbuIb sun

New member
יש לך טעות.

המפגש הוא לא עם אביב גפן, הוא מפגש פורום המעריצים שלו...

ok טעות.גם לי זה היה קצת תמוה אבל

חשבתי אולי אביב החליט להיות לארג' למעריצים
טוב, אז שייהנו להם... תודה על התיקון

galush29

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שיווו גמאני. אבל יש לי שאלה:המפגש מעריצים שיהיה מאיזה פורום? לא הפורום הזה נכון? ~מבולבלת~XD

Hosh17

New member
נצלש - משהו אכזרי נורא

אם כבר השירשור הוא לחינם. לא קשור אבל אכזרי - גבר מתל אביב היכה את אישתו וכדי להכאיב לה יותר, הוא טיגן את האפרוח שהיא גידלה והתכונן לאכול אותו. את שאר האפרוחים ריסק על הריצפה. מה לעזאזל עשה לו האפרוח?? שכמה שיותר אנשים ילכו ללמוד פסיכיאטריה כי אנשים משתגעים כאן מהר מדי

galush29

New member
איזה אנשים חולניים יש!!

איפה חוש הצימחונות שלו?XD אגב,לפני שולשה ימים התחלתי שוב להיות צימחונית:]]]]]]] תאחלו לי בהצלחהXD

תוותרי על זה אין עניין

להיות צמחוני... גם אני הייתי צמחוני עד שלמדתי תנושא לעומק והבנתי שאין בזה רצח וכל הבלה בלה

galush29

New member
זהו,עכשיו יש לי זמן לכתוב תגובה.

קודם כל,עם כל הכבוד לך מי אתה שתגיד לי לוותר על זה? אני אעשה בחיים שלי מה שאני רוצה וגם אם בא לי להיות צימחונית או כל דבר אחר.ובטח שאתה לא תגיד לי אם לוותר או לא. אם אתה שואל אותי,זה אחד הדברים הדבילים ששמעתי שבשר זה לא רצח..אז מזה בדיוק?! ואם אתה אומר שאין רצח למרות "שחקרת את הנושא לעומק" כמו שאמרת,אז אין לי מה להגיד לך.אחד הדברים ההזוים ששמעתי. גם מי שלא צימחוני הרי יודע שזה רצח.

ליאורנר

New member
בשר זה רצח ורצח זה מצ''ח.....

בשר אממממ אולי זה רצח אבל רצח מותר, רצח שאיך אני אגדיר את זה? עוזר לאדם.... בלי בשר אין חיים בריאים, בלי בשר אין מפגשים במקדונלדס השכונתי עם מוכרים רוסיים ממורמרים קיצר בשר זה יאמי, מאמי

shmuelr

New member
חחחחחחחח יאמי מאמי. בעצם בשר

זה מה שהפגיש אותי ואת ליאורנר. הלכנו לעקור עיניים של תרנגולים בחייק הטבע. היה רומנטי. היה גם יין.

למעלה