לכל המעוניין

roni marino

New member
לכל המעוניין

שלום לכולם , אחרי הרבה התלבטויות והרבה מכשולים בדרך קנינו את התרופה "אביקסה" בשביל הסבתא . מאוד קיווינו שזה יעזור אבל התעוררה תופעה מוזרה מאוד שסותרת את כל התגובות שקיבלתי על התרופה בפורום . מיד אחרי נטילת המנה הראשון סבתא נכנסה למן תרדמת מוזרה בקושי דיברה ואני לא רוצה לדבר על ללכת (דומה מאוד לשכרות) . מיד בקשנו מהרופאה שתפסיק את התרופה . אחרי שבועיים ניסינו עוד פעם מנה אחת בלבד ומייד בערב הראשון התעוררו אותן תופעות לוואי . אנחנו מוותרים כרגע על התרופה אבל הבעיה שהחברה לא מוכנה לקבל את הכדורים בחזרה (חסרים רק שתי כדורים ). אני בטוח שמישהו מיכם/ן יהיה מעוניין לקנות את הכדורים שנותרו (קופסא אחת פחות 3 כדורים) . אם מישהו מעוניין אבקש לפנות אליי במסרים הסכום או סביב ה-500 ש"ח . בתודה רוני נ.ב - אני מקווה שאני לא מרגיז אף אחד אין בכוונתי להפוך את הפורום לחנות תרופות.

mali10

New member
שלום רוני

א. צריך להתחיל את האביקסה במינון קטן.חצי כדור ליום במשך שבוע ושוב לעלות את המינון לאט לאט עד 2 כדורים ליום. אל תוותרו , תנסו שוב. ב.אחרי שהפסקתם את התרופה האם היא חזרה למצבה הקודם? ג. באיזה איזור אתם גרים? אם תחליט בכל זאת למכור, אולי נעשה עסקים. ד. אימי לוקחת את האביקס ולדעתי הוא מעקב את ההדרדרות.

roni marino

New member
בכל מקרה

זה הביא אותה למצב רע פיסי וריגשי(עליית לחץ הדם,דפיקות לב וכו) אשר נעלמו מייד לאחר הפסקת נטילת התרופה. כמובן שהתחלנו במינון נמוך . בכל מקרה אני מאזור ראשון פלאפון:0509092699 היתר במסרים .

למעלה