לכל המעוניין

לכל המעוניין

אוקיי כמה דברים: א.ורוד זה לא הצבע הכי יפה בעולם.למרות שזה הצבע המסמל את הקן שלנו....ולפי דעתי סגול שולט.... ב.שכבת ט´ שולטים.....ואני רוצה לציין נקודה והיא שהיודניקים אז אתם מתייחסים אלינו כאילו אנחנו כאלה ילדים קטנים ותמימים כאלה שלא עושים כלום בתנועה.....
אבל תדעו שאנחנו מתים עליכם... ג.אני לא סובלת את הקומונר שיש לנו בקן יוני כי הוא הומוווווווווווווווווווחחח טוב אז ביי ביי לכם

sivani

New member
הדר, תקשיבי רגע!

וזה לכל צפון מחוז שמכיר את העניין הקומונרים ורכזת המחוז (עד כמה שידוע לי גם היא ביקשה את זה, אם לא אז טעות שלי-סליחה) ביקשה שנפסיק להיכנס לחיים האישיים של קומונרים מסויימים, וזה אומר שבאמת נפסיק הדר-זה כולל גם אותך!

בסדר בסדר .....

הסבירו לי את זה ביום ראשון בקן 200000000000 פעם..אז ניראה לי שהבנתי את הרמז

פִּירֶה

New member
סֶגול זה טוב.

הודעה זו נכתבה בשם כמה מחסנאים מטורפים, מהמחסן הסגול, קן חולון. רחמו עליהם.

יש לכם מחסן בקן????

חח לכם יש מחסן?...גם לנו יש מעכשיו אבל חבל שרק בנאדם אחד יכול להיכנס לשם כי הוא כלכךךךךךךךךךךךךךךקטןןןןןןןןןןןןן

לנו יש שניים!

שניים!! תקנאו חברים! אחד, כמו בקן זכרון היקר, אפשר להיכנס אחד בלבד (וגם זה- אם ממש מתאמצים) והשני פשוט מסריח כמו אנלא יודעת מה.... אבל אנחנו עדיין שוווולטים! וכדי שצליל לא תתעצבן על ה"שיחות הבטלות" שלנו אני אסיים פה, אאחל לכולכם ערב נעים, עלו והגשימו... לי

לי מותק שמעת פעם על....

זה לא הכמות זה האיכות !!!!!!!חחחח
אז אפילו שלכם יש 2 כן כן 2 ולנו יש אחד קטן ומסכן א-ב-ל לנו יש כמובן איכות יותר טובה והוא על רמה.... אהה ועוד משהו להוסיף והוא שאתמול גיליתי שהמשחק נמלה מאווווווודדדדדד מעצבן... ביי ביי הדר

אהה צליל מותק...

צליל מותק(גנבת לי את המותק) כן יש לנו מחסן מאוד קטן בתוך השירותים אבל עדין זה מחסן ..... ושוב זה לא הכמות זה האיכות 0זה בשביל ........לי)

בואנה!!....

לפי איך שמתארים לי את המחסן שלכם אין שום איכות!!! אצלנו גם איכות (ותיכף תבוא הכמות....)- זה בנוגע לחניכים...ואיך שאני ראיתי את הקן שלכם לאחרונה, וזה היה בחנוכיאדה-- הדבר בכי עלוב שראיתי בחיים!!!! חחח... אל תעלבו- אתם יודעים שאני אוהבת אותכם (באמת!!) לי

למעלה