---לאילת, ילדת השלום של הפורום----
ילדת השלום היקרה של הפורום .....שלום . וחיבוק ענק .......... חיבוק בו לרגע נוכל להניח מהמחשבות , חיבוק בו לרגע נוכל לשכוח הכל .......ורק לחוש . רק לחוש חיבוק המחזיק אותך לרגע קט נטול זמן , כעת כשנראה הכל לרגע כה קשה . חיבוק המחזיק בך בעת שנותנים לדמעות לזרום . במקום בו מותר לבכות ולא חייבים להראות חזקים בפני אף אחד ....... בתוך החיבוק הזה ילדת שלום אהובה , נלחש יחדיו את דרכי הלב ........... בואי לרגע נשכח את המחר , או את האתמול . בואי לרגע נהייה יחדיו עם רוחו של אבא ....... את יודעת , יש כאלה שאומרים שמוות זה ממש לא סוף , כי אם התחלה חדשה . יש כאלה שאומרים שמה שבלב שלנו לעולם לא נעלם , אלא תמיד תמיד קיים , רק משנה צורה . יש לי חבר שפעם כתב שלמות זה כמו פשוט לפשוט את הגוף ולהמשיך ללכת ..... שזה כמו להפוך שוב ל-שלמות. ואז לפני שהוא מת ויצא מגופו , הוא גם כתב , שהוא יבוא לבקר , רק בלי גוף . אחרי שהוא נקבר , הוא אכן היה בסביבה ...... והוא הגיע ללמד אותי כמה דברים . שחלק מהם אני רוצה לשתף כאן איתך , ילדת השלום היקרה שלי . דברים שלי מאד עזרו ....... אולי גם את תימצאי בכך משום השראה של אהבה כרגע . אני למדתי , שאחרי שאדם משיל את גופו , או יוצא מגופו , הוא עדיין בסביבה של האנשים האהובים עליו ביותר . לאותם אנשים אליו הוא קשור בקישרי אהבה . למדתי שאחרי שאדם עוזב את גופו , הוא נמצא במודעות גבוהה יותר מאשר יש לנו בתוך גוף , והוא חש מאד נעים ושמח ........ רק שהוא עצוב , באותו עצב שנוגע בנו אלו שעדיין בחיים בתוך גוף . זהו עצב של פרידה . להפרד מצורה מסויימת אותה הכרנו עד כה . להפרד מהמון דברים קטנים בחיים שאנו כה רגילים אליהם , כי כשאנו נפרדים ממישהו , ואומרים לו שלום , אז זה עצוב . והכי מעציב אותנו זה שעוד לא אמרנו הרבה דברים שרצינו להגיד , או לשמוע . ובעיקר במחשבה של , מה יקרה כשנורא נתגעגע ? אז מהניסיון שלי אני יכולה לומר לך שרוחו של אבא עוד פה , רק שהוא בלי גוף . וכל פעם שתתגעגעי אליו ....... אז ישר ניתן לדבר איתו ולהתחבק איתו ......... אספר לך איך ........זה נורא קל . תלכי ותישבי על המיטה של אבא ..... תעצמי עיניים , ותעלי זיכרון יפה שיש לך מאבא ........ וכשתיראי אותו ....... בעיני הדימיון ...... אז חבקי אותו ...... כי הוא שם בשבילך .......ותמיד תמיד הוא יהיה שם ...... כי אהבה אף פעם לא מתה , היא רק מחליפה צורה ...... ואבא קיים מתוכך ...... וכרגע אבא בסביבה גם שומע ...... אז דברי איתו בלב ....... בדיוק כמו שתמיד הוא היה שם לצידך , ככה הוא ימשיך לכל ימי חייך ........ את לעולם לא תהייה לבד . וכשתעצמי עיניים ותחושי את חיבוקו של אבא ....... אז ספרי זאת לאמא ...... כדי שגם היא תדע שאבא קיים תמיד תמיד בליבה ................... ואז העצב יהפוך לחיבוק ואהבה ................. ושימחה ....... כי תדעי שאבא אולי אין לו גוף ....... אבל הוא תמיד נמצא בתוך ליבך והוא ישמור לנצח על כל צעד וצעד שלך ........ כי אבא עכשו הוא מלאך ..............ששומר ושומע כל פעימה של ליבך... ילדת השלום ....... אנו כאן בשבילך מתי שעצוב מדי , או לפעמים מתגעגע ........או אפילו כשחשת את חיבוקו של אבא ........ אולי לא היה לו גוף ........ אבל אבא ידע לחבק אותך הכי טוב ...... באהבה שלך גילה