לכל המעונינים/ינות זאת ההצעה האחרונה שקבלתי מתפוז לחצו על הלינק
P p a l o m a New member 29/10/05 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo50.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo50.gif
א אנימו New member 29/10/05 #4 דני-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תזדרז כי ההנחות רק לשבועיים ובמחירים כאלה כדאי לך לעשות "רמונט" שלם!
דני-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תזדרז כי ההנחות רק לשבועיים ובמחירים כאלה כדאי לך לעשות "רמונט" שלם!
D dani 123 New member 29/10/05 #5 בגילי החלטתי לותר על השיפוץ אך אולי יש צעירים יותר המעונינים ולכן החלטתי לשתף את כולם בידיעה האין זה פרגון או אצילות נפש
בגילי החלטתי לותר על השיפוץ אך אולי יש צעירים יותר המעונינים ולכן החלטתי לשתף את כולם בידיעה האין זה פרגון או אצילות נפש
S Shumi היחיד New member 29/10/05 #7 אני הולך על "עיבוי שפתיים" ../images/Emo25.gif אולי זה הסיכוי שלי
א אריק7554 New member 29/10/05 #6 אחרי התלבטות רבה.... החלטתי ללכת על הגדלת חזה אם לא יואיל לא יזיק.אני עדיין מתלבט בין 300 סמ"ק ל-500 סמ"ק סיליקון
אחרי התלבטות רבה.... החלטתי ללכת על הגדלת חזה אם לא יואיל לא יזיק.אני עדיין מתלבט בין 300 סמ"ק ל-500 סמ"ק סיליקון
ח חיניה New member 30/10/05 #11 אריק הזהר כבר שמעתי על מישהי שבעקבות הניתוח השדיים נדדו לה לגב. מענין איך זה נראה. שבוע טוב לכולם
א אנימו New member 29/10/05 #9 אנא בצעו השיפוצים במהרה, עוד לפני המפגש עליו תבוא הודעה בשבוע הבא כדי שנוכל לחזות בתוצאות בהקדם ולתת חוות דעת קולקטיבית.
אנא בצעו השיפוצים במהרה, עוד לפני המפגש עליו תבוא הודעה בשבוע הבא כדי שנוכל לחזות בתוצאות בהקדם ולתת חוות דעת קולקטיבית.
א אילה האחת New member 29/10/05 #10 אם מדברים כאן על שיפוצים../images/Emo6.gif שבוע טוב לכם "ג" התפנתי עכשו להציץ כאן, מצרפת קובץ שקיבלתי במיל מה אתם אומרים?
אם מדברים כאן על שיפוצים../images/Emo6.gif שבוע טוב לכם "ג" התפנתי עכשו להציץ כאן, מצרפת קובץ שקיבלתי במיל מה אתם אומרים?
ח חיניה New member 30/10/05 #12 אנימו אי אפשר אחרי שיפוצים נראים במשך זמן מה כאילו התנשקת עם בולדוזר אז או לדחות את השיפוצים או את הפגישה. מה את אומרת???שבוע טוב
אנימו אי אפשר אחרי שיפוצים נראים במשך זמן מה כאילו התנשקת עם בולדוזר אז או לדחות את השיפוצים או את הפגישה. מה את אומרת???שבוע טוב
ע ע ו מ ר 4 New member 30/10/05 #14 ../images/Emo45.gif ידחו השיפוצים. ...גם כי יפות.... וגם מפגש דוחה....כל פעילות אחרת.
ע ע ו מ ר 4 New member 30/10/05 #15 גשם...גשם.... משמיים..... טיפות ענקיות.... זהו...הוא כבר כאן.....והגינה שלי שמחה אליו.
א אשתורי הפרחי New member 30/10/05 #16 השאלה שלי היא האם יש הנחות. אני למשל מעוניין בהקטנת חזה. העלמת כתפיים. יישור קמטים. שאיבת שומן. זה בשלב ראשון. יהיה טוב- נמשיך. השאלה היא אם יש הנחות או רק אנחות?
השאלה שלי היא האם יש הנחות. אני למשל מעוניין בהקטנת חזה. העלמת כתפיים. יישור קמטים. שאיבת שומן. זה בשלב ראשון. יהיה טוב- נמשיך. השאלה היא אם יש הנחות או רק אנחות?
ד דרדרית New member 30/10/05 #17 אשתורי- הציעו לי 45%על שיפוצים אסתט אסתטיים... רוצה את ההנחה שלי? אגב- תפרסם בפורום תמונה לפני.....ותמונה אחרי <אם ישאר משהו?>
אשתורי- הציעו לי 45%על שיפוצים אסתט אסתטיים... רוצה את ההנחה שלי? אגב- תפרסם בפורום תמונה לפני.....ותמונה אחרי <אם ישאר משהו?>