לכל המעונינים, יש עדכון קריטי חדש

dani 123

New member
לכל המעונינים, יש עדכון קריטי חדש

למערכת ההפעלה XP

dani 123

New member
יעלי בדיחה לתרגום

The Nightly Blonde News A blonde and a redhead are watching the 6 o'clock news one evening. The redhead bets the blonde $50 that the man in the lead story, who is threatening to jump from a 40 story building, will jump. "I'll take that bet," the blonde replied. A few minutes later, the newscaster breaks in to report that the man had, indeed, jumped form the building. The redhead, feeling sudden guilt for having bet on such an incident, turns to the blonde and tells her that she does not need to pay the $50. "No, a bet's a bet," the blonde replies, "I owe you $50 dollars." The redhead, feeling even more guilty, replies "No, you don't understand, I saw the 5:30 edition, so I knew how it was going to turn out." That's okay," the blonde replies, "I saw it earlier, too, but I didn't think he'd do it again."

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום../images/Emo68.gif../images/Emo151.gifהבדיחה של דני

הבלונדינית והחדשות בלונדינית וג'ינג'י צפו בחדשות, הג'ינג'י מתערב עם הבלונדינית על 50$ שהאדם המאיים לקפוץ מגורד השחקים אכן יעשה זאת. הבלונדינית מסכימה מיד והם מתערבים. לאחר דקות ספורות מודיע הקריין שאכן האיש קפץ. הגבר מרגיש ייסורי מצפון על שהתערב עם בחורה כל כך תמימה, ומודיע לה שהיא אינה חייבת לשלם לו בעד ההתערבות. "הו", אומרת הבלונדינית בתוקף, "התערבות היא התערבות.
אני חייבת לך את הכסף". "הביני" אומר הג'ינג'י מלא רגשי אשמה "אני ידעתי כיצד זה יתפתח, כי ראיתי את זה בחדשות הקודמות" "זה בסדר" אמרה הבלונדית "גם אני ראיתי את זה קודם, אך לא תיארתי לעצמי שהוא יעשה זאת שוב. לא נפסיק לצחוק... לא נפסיק לצחוק. יעלי

emmy5

New member
|קב../images/Emo24.gifוקר טוב ..באתי בדיוק בזמן

התרגום יש נו אז אני אבאתי את קפה ,איזה יום יפה !!!! דני ,אתה כבר אחרי סבוב בפרק?

daggobert2

New member
לדני ולכל הפורום בוקר טוב ושבת שלום

בדיחה בחור הולך לבליינד דייט. והוא מזמין אותה לבר. ןהם נהנים . אחרי כמה . בירות. הוא קצת שיכור. והוא אומר לה. את יודעת את הבחורה אכי מכוערת שיצאתי איתה איי פעם. אז היא משיבה לו רואים שאתה שיכור בוא נזוז. אז הוא משיב לה נכון אבל אצלי זה יעבור.

emmy5

New member
dagobertבוקר טוב ,טוב לראות אותך

טוב לצחוק בעיברת ..

daggobert2

New member
emmy5 תודה אני עדיין עסןק מאד

לכן אנני משתתץ באופן יותר פעיל. אני פעמיים בשבוע במשמר האזרחי. ועכשו אני מכין את החתונה שלי בני. השבת הייתה לנו מפגש אים המשפחה של הכלה הפגישה הייתה מאד מוצלחת.ומרגשת ונוסף לזאת אני אומנם פנסיומר אבל אני עובד באופן עצמאי התור מסגר. עושה מעקים אבל אני חושב להוריד את הקצב. ולטייל בעולם זה ההובי שלי. טבע ונוף. ולכל הפורום בוקר נפלא. לכולם

למעלה