התחלת אז יאללה, גם אני.. ../images/Emo32.gif
קיטור!!!!!!!!!!!!!!! אני מחכה לחבילה עם ספר כבר חמישה שבועות. כן, אני אגיד את זה שוב חמישה שבועות לפני כמה זמן, חודשיים בערך, נפלה עלי הרוח הנוסטלגית והחלטתי שאני רוצה לאסוף סידרה מסוימת של ספרים שקראתי בנעורי (אוי, איך עברו להם שנות ה90..) כמובן שזה שנזכרתי עכשיו אומר שלא מעט מהם out of print וכיוון ששוק הספרים המשומשים (בחנויות) נושר מן העולם, גם חנות הדגל הישראלית שלנו למד"ב ופנטזיה נסגרה בשלהי דצמבר 2009... סיפור עצוב. אז טרחתי והזמנתי (הרוב יד שניה במצב מעולה) מתוך 22 ספרים שיצאו - 17 ספרים!! (5 היו לי). 16 הגיעו ומסודרים יפה על המדף. והאחרון מסרב להגיע. כן, אני יודעת הוא פריט MarketPlace מה שאומר שיכול להגיע גם תוך 45 ימי עסקים... (כלומר סוף אפריל או משהו כזה) אבל, די! אני רוצה את הספר הזה!!! גם החלטתי שאני לא מתחילה לקרוא את הסידרה מהתחלה עד שלא מגיעים כולם.. ואני לא יכולה להתחיל גם עד שאסיים את הספרים בעברית שיש לי.. במקור היו 2 וחצי פתאום צנחו עלי עוד 2 ספרים שמשום מה החלטתי שאני חייבת כשהייתי בסטימצקי. ודווקא לאחרונה קשה לי להושיב את עצמי לקרוא. קיצר בעעעעעעעע ותודה לכל מי שהגיעה עד הלום.. בתמונה שני מדפי האימה שלי שורה עליונה - אן רייס (עד שהיא התחילה בחרטטה והפסקתי לקנות) + סטפי מאייר (דמדומים) שורה תחתונה - דרקולה של בראם סטוקר + הסידרה המדוברת - רייבנלופט (ספרות אימה משובחת!)