לכל המעצבות, כדאי לקרוא

mi310184

New member
לכל המעצבות, כדאי לקרוא

אני מעצבת אתרים, אשמח לעבוד אתכם, אני בונה אתרי פורטפוליו ועוד. המחירים סבירים מאוד יחסית לשוק. להלן אתר שבניתי לצלם, אתר בפלאש. צרו קשר במייל להצעת מחיר: [email protected],

mgirl

New member
מנצלש"ת כדי שלא תשימו לב לפרסומת! ../images/Emo3.gif ../images/Emo32.gif

קניתי היום מכונת תפירה!!! אני מאוד מאוד נרגשת.. אני מכורה לשיפוץ בגדים ועד עכשיו הייתי עושה הכל ביד ומטבע הדברים זה לא נראה משהו.. וסופסוף יש לי מכונה! איזה כיף

Ultra marine

New member
איזה כיף! תתחדשי!

נראה שהולך להיות לך שדרוג בתהליך העבודה

Marble Arch

New member
חבל שנצל"שת...../images/Emo4.gif

ככה אני לא יכולה למחוק את הפרסומת.. הייתי מעדיפה להבא שתפתחי פשוט שרשור אוף טופיק
אבל תתחדשי!!

mgirl

New member
אופס, סליחה! ../images/Emo140.gif

אני כ"כ רגילה למשטרים דיקטטוריים של מנהלות פורומים שכבר שכחתי שאפשר לפתוח שרשור

Ultra marine

New member
התחלת אז יאללה, גם אני.. ../images/Emo32.gif

קיטור!!!!!!!!!!!!!!! אני מחכה לחבילה עם ספר כבר חמישה שבועות. כן, אני אגיד את זה שוב חמישה שבועות לפני כמה זמן, חודשיים בערך, נפלה עלי הרוח הנוסטלגית והחלטתי שאני רוצה לאסוף סידרה מסוימת של ספרים שקראתי בנעורי (אוי, איך עברו להם שנות ה90..) כמובן שזה שנזכרתי עכשיו אומר שלא מעט מהם out of print וכיוון ששוק הספרים המשומשים (בחנויות) נושר מן העולם, גם חנות הדגל הישראלית שלנו למד"ב ופנטזיה נסגרה בשלהי דצמבר 2009... סיפור עצוב. אז טרחתי והזמנתי (הרוב יד שניה במצב מעולה) מתוך 22 ספרים שיצאו - 17 ספרים!! (5 היו לי). 16 הגיעו ומסודרים יפה על המדף. והאחרון מסרב להגיע. כן, אני יודעת הוא פריט MarketPlace מה שאומר שיכול להגיע גם תוך 45 ימי עסקים... (כלומר סוף אפריל או משהו כזה) אבל, די! אני רוצה את הספר הזה!!! גם החלטתי שאני לא מתחילה לקרוא את הסידרה מהתחלה עד שלא מגיעים כולם.. ואני לא יכולה להתחיל גם עד שאסיים את הספרים בעברית שיש לי.. במקור היו 2 וחצי פתאום צנחו עלי עוד 2 ספרים שמשום מה החלטתי שאני חייבת כשהייתי בסטימצקי. ודווקא לאחרונה קשה לי להושיב את עצמי לקרוא. קיצר בעעעעעעעע ותודה לכל מי שהגיעה עד הלום.. בתמונה שני מדפי האימה שלי שורה עליונה - אן רייס (עד שהיא התחילה בחרטטה והפסקתי לקנות) + סטפי מאייר (דמדומים) שורה תחתונה - דרקולה של בראם סטוקר + הסידרה המדוברת - רייבנלופט (ספרות אימה משובחת!)

muesli

New member
למאייר יש עוד לפחות ספר אחד

(לא חלק מהסדרה הזאת), סתם כך, שתדעי, כי נראה לי שלא תוותרי בלי שיהיו לך אוספים מושלמים

Ultra marine

New member
the host?

איך הוא באמת? אני תוהה לגביו מצד אחד היא כותבת ממש יפה וזורם מצד שני, לפעמים זה מרגיש לי ילדותי כזה ויותר מידי, אהם, ורוד? אני הגעתי לספרים האלה דרך חברה שיודעת ששנים שנים שנים קראתי ספרות ערפדים. אני מכירה את הערפדים מסביבות יותר אפלות ושחורות. לא שלא נפלתי מאנג'ל של באפי.. כמובן, איך אפשר שלא.. מצד שני, די עם ההתייסרות הזאת..חלאס.. שזה מזכיר לי שפעם יצאתי עם מישהו רק בגלל שהוא הזכיר לי אותו. ואלוהים יודע איפה מצאתי את הדמיון...

mgirl

New member
דווקא הוא הכי טוב שלה

מאוד נהניתי מסדרת דמדומים אבל היא באמת הרגישה לי קצת 'רדודה', או איך שלא תקראי לזה. אבל 'גוף מארח' (או Host) היה ממש ממש מוצלח...

Ultra marine

New member
טוב לדעת :)

אני אוסיף אותו לרשימת הקריאה שלי (שהולכת ומתארכת...)

dhara

New member
../images/Emo99.gif twilight

התמכרות קשה.. קראת את midnight sun?

dhara

New member
כן, לזה התכוונתי

לא יצא ואני גם לא חושבת שייצא בעתיד. אני קראתי אותו ותרגמתי אותו בשביל כמה בנות צעירות יותר שלא קוראות באנגלית, היה תענוג וממש התבאסתי כשסיימתי! מאוד אהבתי את הרעיון של לספר את הכל מנקודת המבט של אדוארד, הוא דמות יותר מעניינת מבלה בעיניי.

Ultra marine

New member
כן, בלה, אחרי הכל די נערה שיגרתית...

בתור ערפד באמת שאני לא מבינה מה הוא מוצא בה. בחורה חסרת בטחון בגדול.. הבנתי שיש מצב שהיא תמשיך את הספר הזה. אבל מזמן לא התעדכנתי אם היא שינתה את דעתה או לא..

dhara

New member
לדעתי זה לא יקרה בזמן הקרוב..

לא הייתי בונה על זה, בואי נגיד את זה ככה!

Ultra marine

New member
יש לי כזאת רשימת קריאה עצבנית

שהאמת, שזה לא ממש מטריד אותי
להיפך.. היה מטריד אם היו יוצאים עוד ספרים.. יש סידרה חמודה שקראתי לאחרונה גם מזכירה קצת את הקונספט. כלומר, יחסית "נערית" כזאת אבל אני אוהבת את העולם שהיא בנתה קוראים לזה House of Night יש כרגע 6 ספרים אבל אוטוטו יוצא השביעי.

tory27

New member
אז גם מנצלש"ת....

לידיעתכם, care שרותי רפואה עורכים תחרות בסופה מחלקים טיפולי הסרת שיער בחינם לזוגות... צריך רק לעלות תמונה מהחתונה .... אני אחרי הטיפולים... אבל אני יודעת כמה זה היה חלום בשבילי.. אז אני מספרת לכן גם :) http://www.facebook.com/care.israel

למעלה