לכל המעצבנים/ות בפורום

freakyelfgirl

New member
לכל המעצבנים/ות בפורום

אני לא יודעת להישתמש בכל הנצל''שים שלכם והחוקים המוזרים האחרים שהמצאתם לעצמכם..זכותי

פלדלמן

New member
אל תתעצבני..

יש כאלו שמבינים ויש כאלו שלא... נצל"ש זה ניצול שירשור...אם יש שירשור על אותו נושא אבל את רוצה לומר משהו שונה למשל....כמו ההופעה ב"ביט" ששאלו מי בא, הילי הייתה יכולה ל"נצלש" (או שטות כזו או אחרת) ולדבר על ההופעה עצמה וזו מהבחינה הזו...לא הייתה חובה לפתוח שירשור חדש... לא קורה שום דבר רע אם פותחים הודעה חדשה...יש כאלו שמתאים להם ויש כאלו שלא... הילי החליטה הפעם שזה לא מתאים לה לנצל שירשור אחר... אין מה להתעצבן...... סבבה??
המשך יום מדהיייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (עוד 7 ימים חפש"ש...מה יכול להיות יותר מדהים מזה?)

היי:)

אני יעל:) ובאתי לעזרת חברה
סתםסתם.. באמת שברגע שקולטים את העניין עם הפורומים האלה [שזה באמת קצת מסובך] אז זה נהיה ממש קל כמו לרכב על אופניים. לא שוכחים לעולם. שרשור- שרשור זה בעצם הודעה ראשית שמפתחת נושא של שיחה. זה יכול להיות פינה בפורום, חוויות מהופעה, יום הולדת של אחד מחברי הפורום [נועם, נגנים וכאלה] ועוד נושאים שקשורים לנועם ולפורום. נצל"ש- במידה ויש לך שאלה לשאול.. או להעלות תמונה של נועם שצילמת או מצאת באינטרנט, ידיעות של פאפרצי, משהו שקשור אלייך שאת רוצה שכולנו נדע אז את לא חייבת לפתוח הודעה חדשה בפורום [כי זה נורא מסבך בעיניים לראות מלא הודעות חדשות. אז את מנצלת שרשור שמיצה את עצמו או "אוף" [ארחיב בהמשך] או אם יש שש"מ [שרשור שאלות מסודר שנפתח לעיתים]. לא מנצלים פינות, ימי הולדת ,הודעות של הצטרפות לפורום התפקדויות וכו'. אז אם יש דיון שמיצה את עצמו את יכולה לשרשר אליו את ההודעה שלך. רצוי שזה יהיה שרשור בדף הראשון ככה שבאמת יוכלו לראות את ההודעה שלך והיא לא מהר תיעלם לדפים הבאים. אוף- לעיתים נפתח שרשור
, שרשור זה בא כדי לתת חופש ביטוי לחברי הפורום כי בכל זאת אנחנו גם רוצים להתגבש בתור פורום [בין האנשים], לשתף אנשים במה שעובר עלינו, להעלות דיונים שלא בהכרח קשורים בנועם או בהופעות. אם תרצי לדבר ולהבין יותר מה הולך בפורום את מוזמנת בכיף להוסיף אוית במסנג'ר שלך [email protected] ואם אין לך מסנג'ר את מוזמנת לשלוח לי מסר ונדבר:) שיהיה לך שבוע אחרון של החופש מדהים, ממצה שישאיר לך טעם טוב לפתיחת השנה

פלדלמן

New member
יעל (ולא אני...) הסבירה הרבה יותר טוב!

כי היא גם מבינה הרבה יותר טוב ממני...... ח"ח יעל!! (יש לך שם ממש יפה
)

freakyelfgirl

New member
לא הבנתי כלום..../images/Emo10.gif

אבל..תודה בכל זאת על הנכונות לעזור..אני חדשה בכל הפורומים האלו ולכן קשה לי להבין איך זה עובד..בכל מקרה אשתמש במה שכתבת..:)

אולי זה יעזור:)

עשיתי עבודת מחקר קטנה כדי למצוא את זה [לקוח מפורום עברי לידר] כתוב כאן הכל על הכל. [בקישור למטה] אם עדיין לא הבנת. אז בתכלס הזמן יעשה את שלו:) תני לעצמך כאן קצת זמן להסתגל.. אם תטעי.. בקטנה.. בשביל מה יש לנו פה את שילע' אם לא בשביל שתתקן?
אז מקווה שתהני.. כי בתכלס. כולנו כאן בגלל נועם. [מה שאומר שחייב להיות פה טוב!:)] הזמן עכשיו לשרשר

תקשיבי, הודעה כמו זו [!!]

בדרך כלל באמת שהייתי מוחקת! אבל בגלל שהבנות ענו לך כל כך יפה, אני משאירה את זה. אז בבקשה, תקראי את כל מה שהן כתבו, ודיי עם העצבים. תודה ויום טוב

freakyelfgirl

New member
סורי שהתעצבנתי xxx

פשוט קיבלתי פה מלא הערות והרגשתי מאוימת..אז תודה לכל מי שענה לי פה..אשתדל לעקוב אחרי החוקי פורום ולא להתעצבן יות ר..אגב חוקי פורום..יש איזה מגילת אסתר על זה?..חחח סתם..

חח אוקיי..

זה לא בדיוק חוקים. זה פשוט נהוג לא לפתוח הודעות חדשות כדי לשאול שאלות אישיות וכאלה... בכל מקרה אני אפתח כל כמה זמן פינה, שאנשים יוכלו לשאול שאלות בצורה יותר מסודרת
שבוע טוב

למעלה