לכל המעריצות של ווסטלייף!

shane wife

New member
לכל המעריצות של ווסטלייף!

תסתכלו בבקשה במכתב שרשמתי למטה !!! קוראים למכתב "בקשר להופעה!!! ותסתכלו על התמונה זה מאוד חשוב!!!!!! ותגידו לי את דעתכם על התמונה! הזכויות שמורות ל mrs.feehily.

Uptown_Girl

New member
תעזבי כבר את קרי...

היא ממש חמודה וממש נחמדה והיא ממש אחלה בן אדם...רדי ממנה כבר! בריאן מאושר איתה, את לא יכולה לשמוח בשבילם?? ומה את רוצה ממולי...את מקללת ילדה בת שבוע שלא עשתה לך כלום...! אמרת שאת מעריצה של בריאן- אם באמת היית, היית שמחה בשבילו! -ליאור-

sweet_angel

New member
מה??????????? ../images/Emo12.gif

תגידו מה כולכן מעריצות מטורפות????????????? המכתב הדיבלי שכתבת כל כך משקף את מה שכולנו בעצם מנסים להגיד החיים שלכן סובבים סביב חמש בחורים וברגע שהוא עושה משהו עם החיים שלו (מתחתן ויולד תינוקת קטנה וחמודה) אתן משתגעות ומקללות (כאילו זה גם מפריע למישהו) יאלה יא מטורפת מה אין לך מה לעשות עם החיים המשעממים שלך לכו כולכן תמצאו תחביב לא...........אל תנסו למצוא עוד להקת בנים משעממת כדי לרדוף אחריהם כל החיים הקצרים שלכם אתן מטורפות אתן משוגעות והדפוקה שרשמה את המכתב המזעזע הזה צריכה עזרה נפשית פסיכולוגית בעצם צריך לסגור אותך במוסד סגור יא חתיכת משוגעת את מטומטמת תקראי שוב את מה שכתבת יא מפגרת זה מה שתעשי עם החיים שלך תבקי למה יש לו ילדה??????????????

sweet_angel

New member
תעשי טובהההההההה

´ אני בת 16 ואני לא מתכוונת להעריץ את ווסט שבראיין יעזוב אבל אני אף פעם לא יפסיק לאהוב אותם... לדעתי הוא יעזוב בקרוב מאד!!! כי הוא יקלוט שהדבר הכי חשוב לו זה קרי (הכלבה) ומולי (הבת כלבה) והוא יהרוס לשיין ולמארק ולקיאן ולניקי ולכולם את הקריירה!!!! והוא יגרום להרבה מעריצות להתאבד!!!!! בגלל הכלבה הזאת!!!!!!!!!!!!!! שהיתה חייבת להזדיין איתו!!!!!! ולהיכנס להריון!!!!!!!! היא לא יכלה לשלוט בעצמה הפרוצה הזאת!!!!!!!!!!!!! כלבה!!!!!!!!! א-נ-י ש-ו-נ-א-ת א-ו-ת-ה !!!!!!!!!!!הלוואי שתמות!!!!! ותיקח את מולי איתה לגיהנום!!!!!!!!! ושתעזוב את בראיין הכוסון לנפשו!!!! צריך לשחרר אותו מהקללה שלה!!!!!

~WiCkEd_WiTcH~

New member
עצוב

אני ממש, בכנות, מרחמת עלייך. את ילדה ממורמרת וטיפשה, שאף אחד לא אוהב אותה וכנראה גם אין לה חברים בעולם חוץ מווסטלייף (אבל מתוקה, הם לא חברים שלך וגם אף פעם לא יהיו-את חולמת!) למה שלא תמצאי לך חיים ותרגיעי קצת? בחיים לא תגיעי לקרסוליים של קרי ובריאן יירק לך בפרצוף אם יידע איזה תמונות נאצה את מפרסמת עליה. לאחל לקרי ולתינוקת שלה למות?? תתביישי לך!

ניקי בי

New member
משהו לא בסדר איתה....

באמת, איזה מן מעריצה את אם את אומרת דברים כאלה? נראה לך שמישהו באמת יקבל את זה ברוח טובה, רק בגלל שזה בריאן????? רוב האנשים בעולם הזה, לא יקבלו את זה כמוך. תתבגרי, ותמאי מהבועה שאת חיה בה, הוא בן אדם בדיוק כמוך ואותו דבר גם היא, ומי את שתשפטי את הקשר שלהם ותגידי להם דברים כאלה. אם את מעריצה, את ממש צריכה להתבייש בעצמך.

למעלה