לכל המפוטמים לכל המדושנים שיהיה שבוע קליל ונפלא
D davidaltman New member 12/9/10 #2 בוקר טוב לכולם נמרף את הביצוע של דיוויד ברוזה לשירו של שלום חנוך מביאה הכל לכדי דמעות הביצוע לכשלעצמו מאוד מרגש מאוד נכון . שיהיו לכם בשורות טובות השבוע דודי
בוקר טוב לכולם נמרף את הביצוע של דיוויד ברוזה לשירו של שלום חנוך מביאה הכל לכדי דמעות הביצוע לכשלעצמו מאוד מרגש מאוד נכון . שיהיו לכם בשורות טובות השבוע דודי
G glitter8 New member 13/9/10 #4 חח..לא אכלתי כלום../images/Emo13.gif כל החג הייתי חולה..בקושי הכנסתי משהו לפה.. אני עדיין מרגישה נאחס..היום עשיתי בדיקת דם נראה מה יהיה.. שבוע טוב..
חח..לא אכלתי כלום../images/Emo13.gif כל החג הייתי חולה..בקושי הכנסתי משהו לפה.. אני עדיין מרגישה נאחס..היום עשיתי בדיקת דם נראה מה יהיה.. שבוע טוב..
ב בטי369 New member 13/9/10 #5 לא נורא המזרח התיכון אכל גם בשבילך... וכמה פעמים אמרתי לך.. לא חולים בחופש.... ..העיקר הבריאות (ויתרה ענקית בבנק..) חוץ מזה יש לך פטור מהצום..חחחחחחחחחחחחח וחיבוק עצום..
לא נורא המזרח התיכון אכל גם בשבילך... וכמה פעמים אמרתי לך.. לא חולים בחופש.... ..העיקר הבריאות (ויתרה ענקית בבנק..) חוץ מזה יש לך פטור מהצום..חחחחחחחחחחחחח וחיבוק עצום..