לכל המפחדים לכאן !!!

tzachi58

New member
לכל המפחדים לכאן !!!

רק לידיעתכם .... הרבה מדברים פה שטויות ולא מבינים כלום , סתם לחוצים בדיוק כפי שאמרו לי שיעשו לי בעיות בכניסה , תרגעו כולם ממש תרגעו אפילו לא שאלו אותי שאלה אחת , באתי ... ניגשתי אמרתי היי והיא אמרה לי ביי , עזבו אותכם מפחדים , מי שלא היה פה מעולם אל תפחדו , תעשו מה אתם רוצים תעבדו תשהו תעשו מה בראש שלכם , חבל מאוד שיש כאן אנשים עם עיין צרה שלא בראש שלהם שישראלים יבואו לארה"ב.... עזבו אתכם משטויות תעשו הכל רק תהיו טובים ואל תעברו על החוק (הכוונה לפשיעה) אם יתפסו אתכם יעבירו כמה שעות אתכם וישלחו אתכם חזרה לישראל - אז מה ? לא יעשו לכם כלום !!! ואני מתכוון לזה ! תפסיקו לשאול מיליון שאלות , ה INS לא כ"כ דפוקים ולא כ"כ מפחידים הם בסדר גמור , מתיחסים יפה ... ישאלו שאלות תענו וזהו . אבל עם זאת , מי שרוצה כדאי לו להיות חוקי רק לשם היציאה והכניסה מארה"ב. ומעבר לכך לשם התקדמות , פתיחת עסק (שגם את זה אפשרי לפתוח בלי ניירות) , קניית דירה וחשבונות כללים .... עזבו , הכל בולשיט !!! עשו מה שבראש , סליחה המערכת !!!

ליילה

New member
צחי היקר, אם אתה מדבר על כניסה

כתייר, ואז מקבלים אשרת שהיה של 3-6 חודשים, אתה צודק, אין בעיה, ואני לא חושבת שהאנשים פה מנסים להפחיד תיירים מלבוא. בכל הדברים האחרים, אני כן מציעה להקשיב לאנשים כאן. האנשים שנותנים פה את התשובות יודעים על מה הם מדברים ומנסים לעזור, אבל מצד שני, אסור בשום אופן להציע פה או להמליץ על דברים שנוגדים את החוק, ואת חוקי ה INS. יש הרבה אנשים שניכוו קשות מלעבור על החוק, אנשים שנכנסו לכלא, והסתבכו, שלא לדבר על כאלו שלא יכולים לחזור לארה"ב אפילו לביקור ב 10 השנים הבאות... אז לפני שאתה קופץ ומאשים את חברי הפורום בהפחדה,כדאי שתגיד בדיוק לאיזה הפחדות אתה מתכוון, ומה הפתרונות היותר יעילים שלך, להגירה לארה"ב

tzachi58

New member
גב' ליילה

ברצוני לומר ולהדגיש שלא אמרתי לאף אחד לעבור על החוק אלא שכל אחד יכול לעשות כרצונו אבל .... אופן הגישה והתשובה השלילית של כל אחד ואחד כאן כאילו ארה"ב בידיים של אבא שלו והוא המציא את החוקים. ומה עוד שפשוט הרוב הגדול כאן רומז על ה "בלתי אפשרי" לעשות כאן דבר !!! אנ ילא מעודד או דוחף אף אחד לעבוד על החוק אבל פשוט כבר נעשה מוגזם כל הסיפור פה עם השלילה של ה INS אם זה במתן ויזה , הגרלות , טפסים וכיוב.\ בעניין הטיפ שנתת לגב' שבהריון .... עלות לידה עולה 8.000$ בערך ומה עוד שיש אפשרות לעשות ביטוח DAVID S. המכסה גם לידה בחו"ל אבל הוא בהחלט יקר ואיני מכיר את תנאי ההצטרפות לנשים שכבר בהריון סביר להניח שכמו כל חברות הביטוח יש סעיפון עם כוכבית הפוגע בזכויותיה לקבל השתתפות במקרה שנכנסה בתקופה הריון. שיהיה לך ערב נפלא (אם את בארה"ב) ואם לא אז לילה טוב בישראל. וסוף סוף מישהו פה מדבר לעניין ֱֱ

ליילה

New member
אני מציעה כן להתייחס למה שאומרים

פה, פשוט כי האנשים פה יודעים את הכללים והחוקים. ולגבי דיויד שילד, כאן אני יכולה לענות מידע אישי. ביטוח דיויד שילד לא מכנסה הריון ולידה, אלא רק אחרי שנה של ביטוח. אין שום סיכוי שאישה שכבר נמצאת בהריון תקבל כיסוי להריון ולידה בארה"ב דרכם וערב נפלא גם לך... למרות שגם כאן בארה"ב כבר די לילה

yossi261

New member
יש משהו בדבריו

עם ההכרות האישית שלי עם רשויות ההגירה כאן הם נורא נחמדים ונורא משתדלים לעזור הפקיד שדיבר איתי ממש היה נחמד אני לא יודע איך זה עובד כשאתה לא חוקי יכול להיות שזה אחרת

למעלה