לכל המצטרפים לפורום

לכל המצטרפים לפורום../images/Emo13.gif

היי קוראים לי ליטל ואני בת 17.אני מנהלת את הפורום של "מאיה בוסקילה". זה פורום ממש מדהים!עם אנשים מדהימים! כמו שאתם יודעים היה את הסכסוך שנוצר בין מאיה לרוברט ובעקבות זאת הפורום הוא לא הפורום שהיה לפני הסכסוך... מאיה עכשיו מתחילה בקריירה חדשה והפעם "הד ארצי" מייצג אותה..... אני ושאר האנשים פה בפורום רוצים לשקם את הפורום ולהחזיר אותו למצב שבו הוא היה! אני מקווה שתעזרו לי לעזור למאיה כי כמו שלי ולכולם פה זה חשוב גם למאיה זה חשוב. אז שתהייה לכם השתלבות והתמכרות נעימה

urimz5

New member
לא ידעתי שבליטל יש צד אינטיליגנטי

חח סתאםם זה כתוב יפה אז חשבתי שמישו עזר לך

יפה לך ליטלי העברתי במלא פורומים

הנה אני שמה פה את ההודעה שכתבתי ואת הנושא תעבירו גם אתם .. הנושא : פורום מאיה בוסקילה מאחל .... התוכן :חג ט"ו בשבט שמח
אתם מוזמנים לבוא לבקר ולעזור לנו לשקם את הפורום מאיה בקרוב תחזור ובגדול .. תבואו לבקר .. תהנו ותתמכרו :) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=988 לוגו בצד ;]]

../images/Emo214.gifנכנסתי לפה ואני חייבת להגיד

כל הכבוד לכם שאם ככה דואגים, מכינים ומפרסמים את הפורום
ראיתי פרסום באחד הפורומים שאני מנהלת והייתי חייבת להכנס ולעיין פה קצת
בעבר הייתי פה, ממש קצת.. אני לא חושבת שאחזור להיות פה קבועה, אבל חשוב לי להגיד שמאיה היא פשוט זמרת מוכשרת ואני יכולה לשמוע את השירים שלה ללא הפסקה...
המון
להמשך של מאיה והפורום בכלל

urimz5

New member
אני זוכר אותך

אפילו הקמתי לך מועדון מעריצים

../images/Emo214.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifאיזה ימים../images/Emo99.gif

אני מתגעגעת אליהם
היום לא נראה לי שיש לי בכלל מעריצים, אגב

../images/Emo214.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

*לאחר הלם ראשוני*
*לאחר הלם משני*

urimz5

New member
כן..אבל מאז שנעלמת חזרתי לשם

הראשון.בכל מקרה המועדון עדיין עובד

../images/Emo214.gifנעלמתי?../images/Emo12.gif

מוזר, אני בעצמי לא זוכרת למה הפסקתי להיות בפורום
...

sapiroooosh

New member
:)

הלוואי ומאיההההה תכנס ותיראה כמה אנשים אוהבים אותה!!! לא הייתי כאן כמה ימים אני לא כל כך מרגישה טוב ואני לא כל כך יושבת על המחשב... ועכשיו ניכנסתי ואני בשוק איך הפורום פורח איזה כיףףףףףףףףף!!!! גאדדדדדדד אני כל כך שמחה שזה ככה...

למעלה