לכל המשמיצים

ASOLTAN

New member
לכל המשמיצים

במקום לבוא לפורום הזה שמוקדש למפלגת קדימה ולשרון ולשמיץ אותם ולהעלות בכתב את הדעות הגזעניות והמגעילות שלכם תקימו פורום משלכם תקראו לו " פורום כהנא" או "פורום הפאנטים הדתיים" תעזבו את הפורום הזה ... אתם לא מעצבנים אותנו אתם סתם מציפים את הפורום בהודעות מפגרות וגזעניות

Archibald

New member
ה'סולטן' שרון?

מתאים לתומכי מפלגתו של הדיקטטור לסתום פיות - התפוחים הרקובים לא נופלים רחוק מהעץ.

ידידי כל שנאמר בדבריו זה

" נסה לשמור על תרבות דיון נקייה וראויה " זה הכל . לא לכל דבר צריכה לבוא תגובה מתלהמת ולא ראויה . תגובות שכאלה אינם מוסיפות לא לדיון ולא לכותבם . המשך יום מהנה ושבוע טוב ידידי

דווידו

New member
אם אנשים כותבים כאן נגד שרון

או נגד קדימה אין זאת אומרתשאין הם שומרים על תרבות דיון נקייה מטרת פורום היא החלפת דעות ,ואם פורום זה קם רק ביכדי לאמר "כן" או" כל הכבוד" למעשיו של שרון אז אין טעם לקיום לפורום זה

דפדף מעט בעמודי הפורום, בבקשה -

ותבין על מה הוא מדבר. עד עכשיו, ראינו בעיקר קללות והכפשות מצד מחנה הליכוד.. ומעט מידי תגובות מעמיקות ומזמינות דיון.

ידידי ממש אין כאן כל כוונה "להשתיק"

נהפוכו , כבר כתבתי בפורום הליכוד ואכתוב שוב כאן . חשוב שכל אחד יביע את דעתו , ינסה לפתח דיון בוגר , ראוי וענייני. אני סבור כי רק בדרך של התדיינות ראויה ניתן להגיע לידי הסכמות . במיוחד בתקופת בחירות ראוי שכל אחד ישמע וישמיע . אבל , אשמח באם תעבור על ההודעות הנכתבות מצד אי אילו כותבים המזוהים רשמית עם הליכוד ויתרה מכך אפילו עם "פלג" מסויים בליכוד . אלה המזוהים , כותבים בצורה "לא נקייה " תוך ניבולי פה , מילות גנאי , דברי נאצה ועוד .... זה ידידי אינו מבטא תרבות דיבור . אף אני (ואני בודאי מנסה לשמור עד כמה שניתן ומקווה שמצליח על תרבות דיבור!!!) , זכיתי לא אחת לדברי נאצה ואפילו רחמנא ליצלן היה מי שכינה אותי "רוצח" , "נבלה" ועוד כאלה פנינים . בתחום בו אני עוסק ידידי , דברים שכאלה מבטאים חולשה , חולשה מצד מי שרואה כי דרכו כשלה . האם לכך מכוונים הכותבים ? בכל אופן ידידי , לכולם הזכות לכתוב בכל מקום בו הם מעוניינים ובתנאי שיכתבו בדרך ארץ בנימוס ובצורה מתורבתת . אתה יודע מה ? אפילו בצורה לא מתורבתת בסה"כ אני חושב שבדרך שכזאת זה רק מסייע לצד שכנגד !!!!

למעלה